Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

Pabandžiau ir aš autoportretą padaryt ax.gif Yra keli variantai, štai vienas:

user posted image
Atsakyti
pasakok kaip darei - su taimeriu? smile.gif

gal truputi is per arti. man lupu noretusi atidengtu, arba taip dengti, kad aki ir nosi dar paimtu
Atsakyti
Tarkuokit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 27 gegužės 2013 - 09:51
meš>> jei daugiau fone nieko nebutu, manding vaizdas butu daug geresnis, pabandyk viska patraukti ir vien tik tuos lapukus palikti
Atsakyti
user posted image

Perdariau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškukė: 27 gegužės 2013 - 10:11
o j/b?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 27, 10:38)
pasakok kaip darei - su taimeriu? smile.gif

ne, būtent šią nuotrauką, tiesog fotiką rankoj laikiau rolleyes.gif nežinau, man ji patiko.
Kitas jau su taimeriu dariau, ant stovo stačiau,žodžiu, visaip bandžiau smile.gif nežinau, jokiom programom nemoku taisyt, man patinka paprastumas. Gal kada ir prisiruošiu, bet tam reik laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes , noreciau prisijungti prie jusu burelio , esu "zalia" bet labai noriu ismokti graziai iamzinti seima, kelionese bei isvykose akimirkas.

Tik reikia jusu pagalbos , nuo ko pradet mokintis ? ant kurio rezimo geriausiai pradet mokintis "M" ? g.gif Labai neaisku kaip didint/mazint diafragma bei greiti , kokiu santykiu doh.gif tamsus miskas man sioje vietoje doh.gif neveltui sakome kuo giliau miskan tuo daugiau medziu , fotografijoje ir man taip , bent jau kolkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xItzax @ 2013 05 28, 14:30)
Sveikos mamytes , noreciau prisijungti prie jusu burelio , esu "zalia" bet labai noriu ismokti graziai iamzinti seima, kelionese bei  isvykose akimirkas.

Tik reikia jusu pagalbos , nuo ko pradet mokintis ? ant kurio rezimo geriausiai pradet mokintis "M" ? g.gif  Labai neaisku kaip  didint/mazint diafragma  bei greiti , kokiu santykiu  doh.gif  tamsus miskas man sioje vietoje  doh.gif  neveltui sakome kuo giliau miskan tuo daugiau medziu , fotografijoje ir man taip , bent jau kolkas  biggrin.gif

Galima ir as tokia pati zalia jungiuosi kartu i jusu buri? ax.gif
Atsakyti
junkites, mergaites, tik tema mieganti-myrinejanti, ne kazin kas cia vyksta smile.gif
Atsakyti
Sutinku, gal tik padaryti reikia kokius namų darbus ar savaitines temas. 4u.gif
Atsakyti
ok.gif

user posted image
Atsakyti