pasakok kaip darei - su taimeriu? 
gal truputi is per arti. man lupu noretusi atidengtu, arba taip dengti, kad aki ir nosi dar paimtu
gal truputi is per arti. man lupu noretusi atidengtu, arba taip dengti, kad aki ir nosi dar paimtu
Tarkuokit
meš>> jei daugiau fone nieko nebutu, manding vaizdas butu daug geresnis, pabandyk viska patraukti ir vien tik tuos lapukus palikti

Perdariau
o j/b?
QUOTE(LEEja @ 2013 05 27, 10:38)
ne, būtent šią nuotrauką, tiesog fotiką rankoj laikiau
Kitas jau su taimeriu dariau, ant stovo stačiau,žodžiu, visaip bandžiau
Sveikos mamytes , noreciau prisijungti prie jusu burelio , esu "zalia" bet labai noriu ismokti graziai iamzinti seima, kelionese bei isvykose akimirkas.
Tik reikia jusu pagalbos , nuo ko pradet mokintis ? ant kurio rezimo geriausiai pradet mokintis "M" ?
Labai neaisku kaip didint/mazint diafragma bei greiti , kokiu santykiu
tamsus miskas man sioje vietoje
neveltui sakome kuo giliau miskan tuo daugiau medziu , fotografijoje ir man taip , bent jau kolkas
Tik reikia jusu pagalbos , nuo ko pradet mokintis ? ant kurio rezimo geriausiai pradet mokintis "M" ?
QUOTE(xItzax @ 2013 05 28, 14:30)
Sveikos mamytes , noreciau prisijungti prie jusu burelio , esu "zalia" bet labai noriu ismokti graziai iamzinti seima, kelionese bei isvykose akimirkas.
Labai neaisku kaip didint/mazint diafragma bei greiti , kokiu santykiu
tamsus miskas man sioje vietoje
neveltui sakome kuo giliau miskan tuo daugiau medziu , fotografijoje ir man taip , bent jau kolkas 
Galima ir as tokia pati zalia jungiuosi kartu i jusu buri?
junkites, mergaites, tik tema mieganti-myrinejanti, ne kazin kas cia vyksta
Sutinku, gal tik padaryti reikia kokius namų darbus ar savaitines temas.