Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(xxkamane @ 2013 04 10, 08:34)
labai idomiai atrodo pats krumelis 4u.gif  idomu kaip pasiteisins eksperimentas. oi merginos klausimas del eksperimento, atsimenate? kaip kam pasiseke? nes man tai seklos padare user posted image

man neisdygo....bet as labai nesokinejau aplink....m jokiu papildomu siltnamiu nekonstruavau jiems, po plevele buvo, bet matyt parmaza buvo pleveles....tiesa zemes siluma vakar matavau tai 20cm gylyje tik 7 laispniai, o link siltnamio krasto ~5, o gal net 4
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 10, 08:42)
cia kur vasario 28d.sejom siltnamy? g.gif jei apie tuos,tai kol kas tylu ax.gif bet gi buna,kad jie ir po ziemos isdygsta-vilties  dar nepraradau schmoll.gif

jo jo apie tuos, as arba kazka ne taip pridengiau arba vis tik ju sielutes jau pomidoru rojuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 10, 09:35)
Pas mane balkone +6-svarstau nesti ar ne... Saules tai nematyti-neprisildys daugiau. Tik, kad sviesos daugiau butu. g.gif

As tavo vietoje nesciau. pas mane jei tiek siltnamyje butu irgi nesciau. Bet kol kas, tai nepanasu net schmoll.gif Eisiu vel tikrinti kiek laipsniu siltnamyje, gal kas netycia pagerejo per pora valandu g.gif
Pavydziu Tany tau, kad gali temperatura namuose sekti siltnamio!!! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 10, 08:48)
As tavo vietoje nesciau. pas mane jei tiek siltnamyje butu irgi nesciau. Bet kol kas, tai nepanasu net  schmoll.gif  Eisiu vel tikrinti kiek laipsniu siltnamyje, gal kas netycia pagerejo per pora valandu  g.gif

Jau isnesiau... Saulute jau skverbiasi pro debesis. Ziuriu reikia maziau cia pasiduoti masinei panikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 10, 09:23)
Tany, Tu čia jau persistengei - kaip Rdk pasodino į per mažus žymiai, taip Tu į per didelę tarą.... Būt puikiausiai jie augę ir 3 ar 5 l kibiriukuos  4u.gif

drinks_cheers.gif 100%

na štai, saulės vis dar nėr, apsiniaukę, bet šiltnamyje jau +13.. o jei dar nušvistų saulė, tai jau ir per šilta būtų, vėdint reiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 10 balandžio 2013 - 09:09
del talpos, mano 10l, nes as juos gi i zeme nesodinsiu, jie ten iki gyvenimo pabaigos bus.... nemanau kad perdidele...
nu va mano Betaliuksas....
Atsakyti
Mano Betalux'o irgi tokia virsune ir virsutiniai lapai-pasiraitoje. bet cia is mano pastebejimo kuklaus, tiesiog jiems "per gerai" kazko perdaug. unsure.gif as aisku galiu ir visiskai klysti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 10, 10:12)
del talpos, mano 10l, nes as juos gi i zeme nesodinsiu, jie ten iki gyvenimo pabaigos bus.... nemanau kad perdidele...

Šiam laikui per didelė - kam tuos svorius nešioti 4u.gif O nenešiojant, jau pati matai, kad Betaluxsas darosi ne betaluxiškas, išstypęs, lapai sukasi, pomidoriukų nemezga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 balandžio 2013 - 09:18
QUOTE(xxkamane @ 2013 04 10, 09:43)
jo jo apie tuos, as arba kazka ne taip pridengiau arba vis tik ju sielutes jau pomidoru rojuje unsure.gif

o tai kaip jie sudygt galejo,jei vis dar siltnamy g.gif tai gi ten vis dar tipo 'krionica'[salciu uzkonservuoti jie turetu dabar dar but] g.gif nebent tavo siltnamis sildomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 10, 10:12)

tany, nesvarbu, kad tu savo betaliuxų į žemę nesodinsi, pomidorams visai nepakenks, jei ir palaipsniui didinsi tarą, o ne iškart įkišti į kibirą.. Šitas tavo betaluxas visai gerai jaustųsi ir 2-3 ltr talpoje smile.gif

Daigas gražus, bet jam ten tikrai kažko per daug, per "riebu", todėl lapai reaguoja pirmiausiai.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti