Kovo pabaigtukai:
Organic people plaukų kaukė. Lengva, kaip ir rašo ant pakuotės, suteikia blizgesio plaukams, padaro juos švelnius ir slystančius tarp pirštų. Netiks norintiems stipraus poveikio, tiks norintiems kažko vos stipriau už plaukų balzamą.
Shikai šampūnas tamsiems plaukams. Kol kas tai vienas geresnių šampūnų, kokį esu naudojusi. Plaukai blizga blizga ir tikrai priduoda lengvą pustonį. Plaukai buvo ryškesnės spalvos, naudojant jį. Visa kita įprasta: neplauti galvos galiu 2 dienas, plaukai purūs pirmą dieną.
L'occitane plaukų balzamas. Stipraus kvapo, bet neblogo poveikio. Jis padaro plaukus švelnius. Bet, man atrodo, kad šiek tiek sausina plauką.
Frederic Fekkai šampūnas dažytiems plaukams. Nieko blogo, nieko gero. Išplaudavo
Abrikosų kauliukų aliejus. Geriausias akių makiažo valiklis. N-tasis.
Earthscience dezodorantas. Sausino odą. Kvapą sulaikydavo, bet netestavau vasarą. Žiemą man daugiau mažiau veikia visi. Skaniai kvepėjo.
Lush veido kaukė. Viena geresnių valančių kaukių, kokią yra tekę bandyti. Jokių stebuklų, bet kažkiek pravalo odą, nuramina pabėrimus, jei tokių yra. Kvapas - ypatingai stiprus. Galiojimas - nėra ilgas, kas motyvuoja naudoti dažnai produktą.
Crazy rumors lūpų balzamas. N-tasis, keičiasi tik kvapai. Šis kvapas buvo stiprokas ir kažkodėl ne pats maloniausias.
Maybelline tušas. Patiko. Padaro natūralias, bet pilnas, vėduoklines blakstienas. Ir jos tikrai tokios full and soft
Tarte akių pieštukas. Labai minkštas, ryškus, laiko visą dieną, nejuda iš vietos. Tačiau...lūžta kiekvieną panaudojimą po gabalėlį. Nuo to savo minkštumo, nors ir naudodavau labai atsargiai. Gal dėl to, kad buvo ne full size?

Žodžiu, jei būčiau pirkus, liūdėčiau, kad puse produkto nulūžinėjo.
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...