Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

SENA TEMA 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Paskutiniai isspaudimai beliko Weleda 'citrus' ranku kremo - man labai patiko, zymiai riebesnis nei kiti Weleda ranku kremai. Is tikruju, tai jis man labai primine We;eda 'skin food' palengvinta versija. Sandeliuke dar vienas yra, bet nezinau ar naudosiu, ar atidesiu vesesniems orams, nes dar kelis lengvesnius kremus turiu, o atsilus ir nebereikia stipresnio drekinimo man...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 30, 01:11)
Paskutiniai isspaudimai beliko Weleda 'citrus' ranku kremo

Labai tikslus aprašymas thumbup.gif Žodis žodin, ką aš pasakyčiau apie jį.
Atsakyti
Subaigiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 19, 13:48)
Kam pagrinde nauodojot alieju?

Arganų aliejų daugiausia naudojau plaukams. 4u.gif
Atsakyti
Estée Lauder Revitalizing Supreme paakių kremas, labai patiko, nes tikrai gerai drėkino ir gaivino odą.

user posted image
Atsakyti
Rankų kremas sunaudotas iki paskutinio lašo (net prakirpau). pirkau dėl kvapo, bet ir pats kremas nenuvylė tikrai wub.gif tik kaina galėtų kiek draugiškesnė būti.
user posted image
kremo aprašymas ir sudėtis

Rene Furterer Forticea šampūnas. su pertraukom vis pakartojamas.
user posted image
Atsakyti
Kovo pabaigtukai:

user posted image

Organic people plaukų kaukė. Lengva, kaip ir rašo ant pakuotės, suteikia blizgesio plaukams, padaro juos švelnius ir slystančius tarp pirštų. Netiks norintiems stipraus poveikio, tiks norintiems kažko vos stipriau už plaukų balzamą.

Shikai šampūnas tamsiems plaukams. Kol kas tai vienas geresnių šampūnų, kokį esu naudojusi. Plaukai blizga blizga ir tikrai priduoda lengvą pustonį. Plaukai buvo ryškesnės spalvos, naudojant jį. Visa kita įprasta: neplauti galvos galiu 2 dienas, plaukai purūs pirmą dieną.

L'occitane plaukų balzamas. Stipraus kvapo, bet neblogo poveikio. Jis padaro plaukus švelnius. Bet, man atrodo, kad šiek tiek sausina plauką.

Frederic Fekkai šampūnas dažytiems plaukams. Nieko blogo, nieko gero. Išplaudavo biggrin.gif

user posted image

Abrikosų kauliukų aliejus. Geriausias akių makiažo valiklis. N-tasis.

Earthscience dezodorantas.
Sausino odą. Kvapą sulaikydavo, bet netestavau vasarą. Žiemą man daugiau mažiau veikia visi. Skaniai kvepėjo.

Lush veido kaukė.
Viena geresnių valančių kaukių, kokią yra tekę bandyti. Jokių stebuklų, bet kažkiek pravalo odą, nuramina pabėrimus, jei tokių yra. Kvapas - ypatingai stiprus. Galiojimas - nėra ilgas, kas motyvuoja naudoti dažnai produktą.

Crazy rumors lūpų balzamas. N-tasis, keičiasi tik kvapai. Šis kvapas buvo stiprokas ir kažkodėl ne pats maloniausias.

Maybelline tušas. Patiko. Padaro natūralias, bet pilnas, vėduoklines blakstienas. Ir jos tikrai tokios full and soft biggrin.gif

Tarte akių pieštukas. Labai minkštas, ryškus, laiko visą dieną, nejuda iš vietos. Tačiau...lūžta kiekvieną panaudojimą po gabalėlį. Nuo to savo minkštumo, nors ir naudodavau labai atsargiai. Gal dėl to, kad buvo ne full size? g.gif Žodžiu, jei būčiau pirkus, liūdėčiau, kad puse produkto nulūžinėjo.

Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 04 01, 11:03)
Rene Furterer Forticea šampūnas. su pertraukom vis pakartojamas.

Gal galima plačiau apie šampūna? Ar nesausina plauku, nedirgina gavos odos? Yra kažkoks ilgalaikis poveikis?
Atsakyti
Bed head purškiamas kondicionierius, kad labai spalvą saugotų nepasakyčiau, bet plaukus pašvelnindavo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 01, 12:59)
Gal galima plačiau apie šampūna? Ar nesausina plauku, nedirgina gavos odos? Yra kažkoks ilgalaikis poveikis?

Man nesausino, nedirgino. bet naudoju ne kiekvieną plovimą, o pakaitomis su šampūnais, skirtais sausiems/dažytiems plaukams.

Patinka, kad tos granulytės, kuriose, kaip suprantu, yra aliejukas (eterinis turbūt), įmasažuojant šampūną į galvos odą ištirpsta, tad šampūnas gaunasi pakankamai skalsus. Įtrinti/pamasažuoti rekomenduojama apie 1 min.

o dėl ilgalaikio poveikio - iš šampūno jo nesitikiu (tą palieku kaukėms/aliejams/vitaminams), tiesiog naudoju "prevenciškai" nuo plaukų slinkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 01 balandžio 2013 - 17:37