Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Terezza @ 2013 03 30, 22:48)
Subaigiau:

Kaip patiko? ax.gif
Atsakyti
user posted image
"e.l.f." šepetėlių šampūnas. Pirkau kažkada seniai, dabar tikrai nepirkčiau. Šiaip šį tik kartais naudodavau, nes dažniausiai naudodavau tiesiog skystą muilą ir valymas niekuo nesiskiria, ar naudoji specialų šampūną, ar tiesiog skystą muilą.
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 04 01, 17:06)
Kaip patiko?  ax.gif

Stebuklų nepadarė, bet tikrai neblogas daiktas. 75proc., kad kartosiu.
Atsakyti
Puslitris Biodermos prausiklio, net nežinau kaip pasakyt, nebuvau sužavėta, faktas, kad man asmeniškai netinka/nepatinka Biodermos priemonės, o gal prisiskaičius teigiamų atsiliepimų per daug tikėjausi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Geomar Thalasso šveitiklis
user posted image
Patiko. Labai švelni oda palikdavo. Tik neskalsus. Kvapas priminė pertusiną biggrin.gif Bet visai patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 04 02, 10:11)
faktas, kad man asmeniškai netinka/nepatinka Biodermos priemonės, o gal prisiskaičius teigiamų atsiliepimų per daug tikėjausi 

Vat ir man taip pat. drinks_cheers.gif Nemažai išmėginau, bet nieko sau neatradau. Na, nebent Sensibio vandenukas vertas dėmesio. Bet yra ir analogiškai gerų pigesnių primonių. ax.gif

Mano paskutinieji pabaigtukai:

1) Cattier rausvo molio kaukė, skirta jautriai odai. Patiko- švelni, bet pavalydavo odą, nepastebėjau, kad būtų sausinusi ar erzinusi. Kartočiau kada nors vėliau.

user posted image

2) Essence Winter Edition Raspberry Chocolate Cookie rankų kremas. Essence kremai man patinka, vis nusiperku. Jie gerai geriasi, nepalieka riebumo ir padrėkina- žiemą nešiotis rankinuke pats tas. rolleyes.gif Tik jų kvapai labai jau intensyvūs ir saldūs, ilgainiui tiesiog „užknisa“. ax.gif

user posted image

3) Logona Oriental kūno sviestas. Nearealus žiemiškas dalykas po dušo! thumbup.gif Toks tikrai riebus (bet geriasi gerai, reikia tik kiek palaukti užtepus), tikro sviesto konsistencijos, nerealaus aromato- įsimylėjau jį. wub.gif Labai patiko, tikrai noriu kartoti ir dar išbandyti kitus Logona sviestus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 02 balandžio 2013 - 11:19
Shiseido antakių pieštukas - labai patiko, kietas, labai patogu "piešti" antakius, nes ar stipriau, ar mažiau paspaudus, visada vienodai natūraliai ir tolygiai brėžiasi, labai patogus teptukas retušuoti ir užpildyti.
YSL baklažaninis akių pieštukas - išmetu likutį, nes atsispaudžia, nepadeda niekas, nes bazės, nei jokie voko pudravimai, nusibodo, kad pastoviai reikia žiūrinėti į veidrodį ir valytis.
Clarins Instant Definition tušo miniukas - išmetu gal po savaitės naudojimo, siaubingas, tepa gabalais, byra, labai nepatiko schmoll.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
malonus odai
Atsakyti
Vichy akių makiažo nuėmėjas, patiko, nes negraužė akių ir gerai nuvalydavo tušą (neatsparų vandeniui) ir nepalikdavo riebalo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žėrutis @ 2013 04 02, 10:11)
Puslitris Biodermos prausiklio, net nežinau kaip pasakyt, nebuvau sužavėta, faktas, kad man asmeniškai netinka/nepatinka Biodermos priemonės, o gal prisiskaičius teigiamų atsiliepimų per daug tikėjausi  biggrin.gif
user posted image

Ar odos nesausino?
Atsakyti
Thayers hamamelio tonikas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 04 03, 15:26)
Ar odos nesausino?

man ne 4u.gif
Atsakyti