Gal kas turite toki vonioj ir galit pasidalinti mintim kaip jis jums?
Merginos gal kas esate girdeje apie "pabronzinta" veidrodi? Man baldzius siulo i vonia toki kabinti. Sako jis kazkaip skiriasi nuo paprsto tuom ,kad tamsesnis ciut yra ar pan.
Gal kas gali patarti kur ieskoti kokybisku bet nebrangiu ir gerai atrodanciu uzuolaidu voniai? Ar medziaga galima pirkti bet kur, kad tik neperslampama butu?
Taip pat gal kazkas ka gero zino apie karnizus tokioms uzuolaidoms? Kur pirkti?
QUOTE(Dovilte @ 2010 10 05, 18:56)
Sveikos mamytes,
anksciau buvau radusi internete pardavinejamas tokias vonios spinteles,gal kuri esate kur maciusi, bandysiu aprasyti: virsus jos tvirtinasi prie lubu, apacia-prie grindu, ji siaura veidrodine, ir sukiojasi.
gal netycia kur uztiksite, dabar pati niekur neberandu.
anksciau buvau radusi internete pardavinejamas tokias vonios spinteles,gal kuri esate kur maciusi, bandysiu aprasyti: virsus jos tvirtinasi prie lubu, apacia-prie grindu, ji siaura veidrodine, ir sukiojasi.
sveikutes
musiske tokia,as ja labai patenkinta,vietos uzima nedaug,o pasidejimo yra uztektinai
http://public.fotki....s/dscn6744.html
Sveikutes
as su tokiu klausimu, gal ka galite patarti del vonios spinteles su veidrodziu virs kriaukles? Nezinau ka daryti su apsvietimu, noriu ale dieniniu lempuciu kad dazytis butu imanoma, bet nzn kaip jas sudelioti, kad butu geriau...
as su tokiu klausimu, gal ka galite patarti del vonios spinteles su veidrodziu virs kriaukles? Nezinau ka daryti su apsvietimu, noriu ale dieniniu lempuciu kad dazytis butu imanoma, bet nzn kaip jas sudelioti, kad butu geriau...
QUOTE(GreenLady @ 2010 10 12, 19:20)
Merginos gal kas esate girdeje apie "pabronzinta" veidrodi? Man baldzius siulo i vonia toki kabinti. Sako jis kazkaip skiriasi nuo paprsto tuom ,kad tamsesnis ciut yra ar pan.
Kaip suprasti pabronzinta? Gal jus cia apie tonuota veidrodi kalbat?Jei taip tai mano skoniui zymiai grazesnis nei paprastas, bet jis blogiau atspindi sviesa ir jei pvz. patalpa bus tamsi, tai klausymas ar jus ten matysyte save pakankamai gerai kad pvz. pasidazyti. Viskas priklauso kam jis skirtas - jei didelis veidrodis rengimuisi ar tiesiog kaip interjero detale tai manau puikiai papuos vonios ar bet koki kita kambari, bet jei veidrodis virs kriaukles, nedidelis, grynai veidui ir sukuosenai tai tokio nesirinkciau.
Papildyta:
QUOTE(SiditaV @ 2011 08 15, 20:03)
Sveikutes
Veidrodžio apšvietimui galima naudoti dekoratyvius vamzdelinius šviestuvus, tvirtinant juos arba virš veidrodžio, arba abiejose jo šonuose, kas leistų tolygiai apšviesti veidą. Taip pat geriausia naudoti šviestuvus su matiniais gaubto sklandytuvais, kas apsaugotų mus nuo akinimo atliekant įvairias procedūras prie veidrodžio.
Sveikos, merginos, gal žinote kur Kaune nebrangiai parduoda vonios spinteles (kad ir nenaujas)? Nes truputį pasikeitė vonios išplanavimas, senoji nebetelpa ir ją parduodu
tačiau senukuose visokiuose ieškau tai apie 47 pločio spintelių nerandu su stalčiais kaip mano senoji, o tik su paprastom durelėm
Ir kaina 200-300
del veidrodzio tai manau i vonia nelabai tinka tonuoti veidrodziai, as pati tokius dejausi i rubines duris tik, nes pasidazyti tai tikrai nelabai i manoma bus prie ju
QUOTE(Dovilte @ 2010 10 05, 21:56)
Sveikos mamytes,
idomu butu pamatyt, kas cia per daiktas toks
laba, keliu temą į viršų, kur galima gauti padorių vonios baldu? kiek ziuri interneto platybese, nieko nerandu, jei ka padoraus radau -kaina 8 tukstanciai
gal kas neseniai pirko, tai pasidakinkite info:)
O kodel gamintis nenorit, turesit padorius (tokius kokius norit) ir uz prieinama kaina
kad klasikini varianta nelabai kas daro ....arba nerandu
QUOTE(Vi_zija @ 2012 02 14, 10:59)
Suvedziau i googla "klasikiniu baldu gamyba" tikrai yra bent keletas pasiulymu