Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vaiciciaku @ 2013 04 03, 09:58)
Nu ka siandien

vaiciciaku kaip visada istikima YOOX thumbup.gif
ir vis gundo pirkti n-taja batu pora doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 08:49)
Jus man pasakykit, ka ten is tu crocs pirkti?  g.gif

Ojjj tik paieskoti reikia. Vyras, vaikas jau seniau apiprekinti (kruva crocsiuku namuose), o va si karta sau prigriebiau. Pvz is sale skyriaus arba boots avalyne gaunasi net puse kainos lyginant su musu LT parduotuvemis.

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 03, 08:59)
Aš tai Olivia juodus iš sale pasiėmiau vasarą sodyboj tampyt  smile.gif  nes nekenčiu tų įsispiriamų, platūs jie labai...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 03, 10:13)
Ojjj tik paieskoti reikia. Vyras, vaikas jau seniau apiprekinti (kruva crocsiuku namuose), o va si karta sau prigriebiau. Pvz is sale skyriaus arba boots avalyne gaunasi net puse kainos lyginant su musu LT parduotuvemis.
drinks_cheers.gif

Mano vaikis grieztai nusistates pries crocs, jam nepatinka, kojos prakaituoja, einu sau kazka paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 03 balandžio 2013 - 09:20
Mergaites, vakar Linute sake parinks, prisijunkite prie Children's Place, nuo 75 dol. nemokamas siuntimas ir yra 20 proc. kodukas ax.gif
Atsakyti
gavau skaiciukus siandien, bet lyg nepirkau.... ax.gif g.gif paziurekit prasau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 09:20)
Mano vaikis grieztai nusistates pries crocs, jam nepatinka, kojos prakaituoja, einu sau kazka paziureti  rolleyes.gif

Man tai nera ta avalyne tokia kuria dievinciau. Maze praita vasara su inkariukais crocs pravaiksciojo ir siemet pripirkau. nes jau lengvumas thumbup.gif Lengvesniu dukryte nera turejusi. Zieminiu dukrytei nepirkau nes irgi manau kad gali paprakaituoti o paskui salti kojytes, nors as ziema kitos avalynes sau neisivaizduoju (ypac kai einu su kita dukryte su vezimu pasivaikscioti). Vyra irgi ikalbejau isigyti tai patenkintas baisiai nes kojos neslampa per pliurzas. Turejo zieminius o dabar dar ir tokiems pavasariniams rudeniniams orams isigijo.
O as va myliu dar ir tokius ale Olivia batukus. Man vasara jie patinka kad basa koja gali greit ikist ir islekti kai kur greit reikia. Nezinau gal kad su mazais vaikais... Aukstakulniai visi uzkrauti ir nebeavimi tai man labai liux dabar crocsiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 10:20)
Mano vaikis grieztai nusistates pries crocs, jam nepatinka, kojos prakaituoja, einu sau kazka paziureti  rolleyes.gif

mano meryte tai visai megsta tuos crocs, ypac del to kad jie lengvuciai, lengvai priziurimi thumbup.gif nes vasarai nupirkau basutes odines, tai per pora savaiciu taip sudroze (isterliojo), kad buvo baisu ziuret, o crocs isplaunu su muilu ir kaip nauji drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 03, 10:33)
mano meryte tai visai megsta tuos crocs, ypac del to kad jie lengvuciai, lengvai priziurimi thumbup.gif nes vasarai nupirkau basutes odines, tai per pora savaiciu taip sudroze (isterliojo), kad buvo baisu ziuret, o crocs isplaunu su muilu ir kaip nauji drinks_cheers.gif

As vienus buvau saviskiui nupirkus, uzsidejo kelis kartus ir daugiau nesiave, sake labai koja prakaituoja, zodziu sunku su paaugliu susisneket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 03, 10:12)
vaiciciaku kaip visada istikima YOOX thumbup.gif
ir vis gundo pirkti n-taja batu pora  doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif didis.gif
Atsakyti
pasakykite kokio dydzio si dzemperiuka reiktu pirkti 10 metu berniukui?
http://www.landsend....46658_1189.html
(kai tokiu vaiku dideliu neturiu, nesigaudau blush2.gif )
beja, manau labai gera kaina, 8 dol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2013 04 03, 08:48)
Nebandziau. O naudoju tai toki: http://shop.nordstro...gin=shoppingbag

Galvoju, siust vel tam paciam uzsakyma ar ne biggrin.gif

Agam, šitas, kurį aš dabar turiu. Skirtumas su Estee toks, kad su juo blakstienos storesnės, juodesnės, išraiškingesnės. O su Armaniu man kaip musės kojos, plonytės biggrin.gif Su excess geriau. Šito jau nebepirksiu daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 03 balandžio 2013 - 10:02
Merginos, o crocsų basučių ta guma netrina kojų? g.gif
Atsakyti