Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ull @ 2013 04 03, 14:04)
O jus akinius pirkot?
Nes si karta man akiniams tax yra. O anksciau skurliukams, avalynei ir kremukams ivairiems, ka pirkusi, nebuvo tax.

Gal tik aksesuarams yra  g.gif

Akinius esu pirkusi anksčiau, bet iš dillards, tai taxų nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 03, 13:29)
o gal kas sau pirke is vaiku skyriaus?

idomu BIG boy XL tiktu moteriskam XS? blush2.gif
http://www.landsend....46658_1189.html

Bijau, kad gali buti didelis:). Siunciausi melynus du: viena XL ir viena L, abu turejo buti mano bernam, bet taip gavosi, kad XL nesioja vyras, o L nesioja vyresnysis, kurio ūgis mazdaug 165. Jei pades, ismatavau XL- tarp pazastu is priekio puses 59 cm, ilgis priekyje nuo peties iki apacios mazdaug 70 cm., L - tarp pazastu 54 cm, ilgis 65 cm.
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 04 03, 14:04)
O jus akinius pirkot?
Nes si karta man akiniams tax yra. O anksciau skurliukams, avalynei ir kremukams ivairiems, ka pirkusi, nebuvo tax.

Gal tik aksesuarams yra  g.gif

akinius, bet esu pirkusi akinius anskčiau iš ten ir nebuvo g.gif
Atsakyti
koks kodukas sierroj?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgova @ 2013 04 03, 14:12)
Bijau, kad gali buti didelis:). Siunciausi melynus du: viena XL ir viena L, abu turejo buti mano bernam, bet taip gavosi, kad XL nesioja vyras,  o L nesioja vyresnysis, kurio ūgis mazdaug 165. Jei pades, ismatavau XL- tarp pazastu is priekio puses 59 cm, ilgis priekyje nuo peties iki apacios mazdaug 70 cm., L - tarp pazastu 54 cm, ilgis 65 cm.

aciu labai, suorientavote mane mirksiukas.gif
tai reiskia bus mano vyrui, o ne man thumbup.gif
o as tada sau surizikuosiu M imti blush2.gif
Atsakyti
kazkas kazkada gyre Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, kazkaip neuzfiksavau, kur ji perkate ir kokia mazdaug kaina? aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 04 03, 14:56)
kazkas kazkada gyre Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, kazkaip neuzfiksavau, kur ji perkate ir kokia mazdaug kaina? aciu  4u.gif
user posted image

As is cia pirkau

http://shop.nordstro...resultback=3950
Atsakyti
O JCrew 30% off tik Sale prekems ar visoms? g.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites, kada Landsend pirksite? blush2.gif
nes kiek as ten ziuriu tiek randu dar ka imti doh.gif doh.gif doh.gif
jau net geda pildyti ax.gif
o ir bijau kad prekes nedingtu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas girdet apie 191 iv.-miestu dezutes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2013 04 03, 14:56)
kazkas kazkada gyre Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, kazkaip neuzfiksavau, kur ji perkate ir kokia mazdaug kaina? aciu  4u.gif
user posted image

Turiu tą antrą spalvytę, tai labai blyški..kaip koks tiesiog vazelinas blush2.gif Gal kas turi kitą spalvą? Gal verta pabandyti, nes šiaip labai patinka pati tekstūra, nelipnus toks, malonus, netgi skanus lotuliukas.gif ...
Aš pirkau feelunique.com
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2013 04 03, 15:34)
Turiu tą antrą spalvytę, tai labai blyški..kaip koks tiesiog vazelinas  blush2.gif  Gal kas turi kitą spalvą? Gal verta pabandyti, nes šiaip labai patinka pati tekstūra, nelipnus toks, malonus, netgi skanus  lotuliukas.gif ...
Aš pirkau feelunique.com

o ta spalvele visai permatoma, ar kazkiek priduoda dar to persikinio atspalvio? Nes as butent 2 spalevele ir noreciau imti wub.gif mano pacios lupos labai pigmentuotos, tai man patinka tokie blizgiai, kurie biski prigesina ta naturalu raudoni ax.gif
Atsakyti