Įkraunama...
Įkraunama...

Tik guminiai botai

Nauji, tobulo italisko dizaino, kokybiski , italiski (moda italiana), jojiko tipo botai su veltiniu. Veltinis siltas, graziai priglunda prie kojos, o gumine neperslapama dalis juodos spalvos, vitpadis siltas veltinio, isiima. Labai lengvuciai, dailiai atrodo, net prie sijonu.
Dydis 39, kaina 145lt 4u.gif
Man deja mazoki, keisciau i 40 dydzio 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nuostabiai grazus, stilingi ir praktiski guminiai botai smile.gif Batai labai graziai atrodo ant kojos smile.gif Vos kelis kartus aveti man mazoki sad.gif 37d. kaina 115 lt.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 09 24, 10:11)
Nauji, tobulo italisko dizaino, kokybiski , italiski (moda italiana), jojiko tipo botai su veltiniu. Veltinis siltas, graziai priglunda prie kojos, o gumine neperslapama dalis juodos spalvos, vitpadis siltas veltinio, isiima. Labai  lengvuciai, dailiai atrodo, net prie sijonu.
Dydis 39, kaina 145lt  4u.gif
Man deja mazoki, keisciau i 40 dydzio  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

REZERVUOJU KOL SUSISIEKSIU SU PARDAVEJA smile.gif
Atsakyti
Pirkciau trumpaaulius guminius 40 dydzio. Mokesiu iki 70lt 4u.gif
Atsakyti

Nauji Hunter Regent Neoprene botai. Dydis UK7 (40). Spalva aubergine kaip foto. Botai pasiltinti. Demesio - botai labai tiktu turincioms plona/vidutine blauzda Mano blauzda 35 cm, tai storesnei blauzdai nerekomenduociau mirksiukas.gif
Kaina 270 Lt 240 Lt . Botai Kaune. Galeciau siusti.

user posted image

Atsakyti
Parduodu RL orgianalius guminius batus, pirkti is oficialaus ju puslapio http://www.ralphlaur...rentPage=family

Nepataikiau su dydziu.

Dydis US-10, EU-40(bet padidinti)

Parduosiu pigiau nei pati mokejau- 200lt

Temos neseku, bendraujam per AZ

user posted image
Atsakyti
Henry Herrera guminiai batukai

dėvėti vieną kartą, tiks 38 dydį nešiojančioms 4u.gif 70lt

user posted image

user posted image

nuoroda
Atsakyti
nuspalvinkit rudens darganas ir žiemos šalčius su BOGS batais!
jei kas netyčia turit naujus 8 dydžio ir norėtų mažesnių mielai keisčiau. Mano US 7 dydžio, tiktų mūsų 36-36.5, Vilnius, 300 lt
BOGS'ai sukurti kvėpuoti ir būti patogiausia, šilta ir neperšlampama avalyne, kurią kada nors nešiojote, nesvarbu, ar lietus, ar sniegas, ar purvas. Bogs'ai unikalūs - neopreno ir neperšlampamos gumos kombinacija išlaiko jūsų kojas šiltas žiemą, vėsias pavasarį ir rudenį, ir sausas ištisus metus. Kiekvienas BOGS batas yra 100% NEPERŠLAMPAMAS.
BOGS 5mm NEOPRENO SLUOKSNIS užtikrins puikią izoliaciją ir suteiks komfortą - APSAUGOS NUO ŠALČIO IKI -18 /- 30° C, priklausomai nuo modelio, patogūs iki apytiksliai +18° C.
BOGS 2mm ORUI PRALAIDUS AIRMESH SLUOKSNIS, suteikia ne tik daugiau šilumos, bet ir leidžia orui cirkuliuoti ir pašalinti drėgmę iš bato vidaus. BOGS naudoja NESLYSTANČIĄ TECHNOLOGIJĄ, todėl batai neslidūs, prie batų pado nelimpa purvas ir sniegas, padai garantuoja jums reikiamą sukibimą. BOGS turi AEGIS ANTIBAKTERINĘ APSAUGĄ – tai revoliucinė antimikrobinė technologija, apsauganti nuo nemalonaus kvapo, dėmių, kurias sukelia bakterijos, grybeliai bei kiti mikroorganizmai.
BOGS siūlo neprilygstamą komfortą ir šilumą bei akį traukiantį grafikos ir spalvų derinį, net prie minusinių temperatūrų.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nauji Hunter botai, uk6/usa8(39), modelis toks kaip nuotraukoj
kaina 240lt, siunciu
user posted image
user posted image
Atsakyti

Henry Herrera guminiai batukai

dėvėti vieną kartą, tiks 38 dydį nešiojančioms 4u.gif 70lt 60lt

user posted image

user posted image
nuoroda

Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 09 24, 09:11)
Nauji, tobulo italisko dizaino, kokybiski , italiski (moda italiana), jojiko tipo botai su veltiniu. Veltinis siltas, graziai priglunda prie kojos, o gumine neperslapama dalis juodos spalvos, vitpadis siltas veltinio, isiima. Labai  lengvuciai, dailiai atrodo, net prie sijonu.

PARDUOTI 4u.gif
Atsakyti
Parduodu vieną kartą trumpam uždėtus vis dė to man mažoki verysad.gif Guess botus usa8 vitpadis 24cm. Kaina 169 165 159 lt.

guess botų video

user posted image

user posted image

user posted image

siunčiu
Atsakyti