QUOTE(L'inoma @ 2013 05 14, 14:27)
Gal vertetu dar pas gastroendokrinologa nueiti?Del refliukso?Cia berods jo sritis
Dar norejau paklausti, jog jei ausu uzdegimas, tai inhalioti negalima berods?Nes sian inhaliatoriu pristatys
čia tik gydytoja gal pasakys, mes nesam buvę
nežinau, mes irgi turim inhaliatorių bet praktiškai naudojom tik kartą kai laringitas buvo, o taip vis neprisitaikom
---
dėl alergologo tai jai šalia gyvenat jai yra tikimybė nustatyti alergenus tai ko nenueiti. sutinku ir su stebėjimu, mano mergaitė alergija dulkėms ir tikrai reaguoja į jas, o patys asmeniškai atsekėm alergija riešutams, nes visada išberia po riešutų, nors tik prieš pusė metų tai pastebėjom, o iki tol riešutus valgė ir nieko nesidarė
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 14, 14:42)
na taip - nesu ir gydytojos pusej. Jeigu mama praso siuntimo - vadinasi reikia

o tie kur nemokamai - tai man jei kazkaip abejotini labai

kiek mano aplinkoje buvo daranciu durio meginius - visiems nerode jokiu rezultatu. O kraujo tyrimai vieniems parode kitiems ne. Tai as kazkaip esu tos nuomones kad nemokamai niekas nieko gero neduoda
baikit baikit, yra ir nemokamai gerų dalykų

pas mus aplinkoje iš 5 vaikų tik vienam nerado alergenų (1,5) nors akivaizdžiai vaikas alergiškas buvo
(kalbant ekonomiškai tai tas nemokama yra labai sąlyginis, juk jus turite ligos draudimą už kuri mokat, vadinasi ne nemokamas tas tyrimas : ) )