QUOTE(Zirzė @ 2013 04 10, 17:01)
o jus jau praejote reabitologo konsultacijas?
esame buve ppas masazistus vienam kursui,daugiau niekas niekur nesiunte

, t.y. kas jau nusprendzia,kad ji kontroliuojama, nes man su ponu Griška kalbet, tas pats kas nulis
, t.y. kas jau nusprendzia,kad ji kontroliuojama, nes man su ponu Griška kalbet, tas pats kas nulis

kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?
  kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?  Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę.
 Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę.

kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?
  kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?  Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę.
 Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę. bet ir purkšdami po du kartus susirgus vistiek nuėjo į obstrukcinį bronchita
 bet ir purkšdami po du kartus susirgus vistiek nuėjo į obstrukcinį bronchita  

man tinka jai ne. o va apie lašiukus neesu girdėjusi
 man tinka jai ne. o va apie lašiukus neesu girdėjusi  

gal jų pabandyti
 gal jų pabandyti  mano merginai net nuo jūros vandens kraujas pasirodo
 mano merginai net nuo jūros vandens kraujas pasirodo  sunku su nosimi kai būna, matyt todėl ir visada mums nusileidžia ant bronchų
 sunku su nosimi kai būna, matyt todėl ir visada mums nusileidžia ant bronchų