QUOTE(Tokata @ 2013 05 01, 14:47)
Merginos, kiek mokate už atsiuntimą ? T.y. kiek paštas už muitą ima ?
nezinau kaip lietuvoje, pabandyk pagooglinti, bet pas mus Norvegijoje, jei svoris nedidelis tai muitina viska kas virs 100 doleriu, tai as prasiau kad pardavejai parasytu mazesne suma... manau ir jus galit ta pati paprasyti

QUOTE(Thea! @ 2013 05 01, 22:17)
Tuo pačiu noriu paklausti,geriau šioji minėtoji ar ši,turint omeny,kad vestuvės bus paplūdimy
turbūt antrasis variantas tinkamesnis? nors pirmasis elegantiškesnis ir romantiškesnis 

man labiau antras variantas, nes pirmosios sukneles pilnas ebejus

P.S. del (.)(.)

pati isbandziau per viena baliu ir ruosiuosi naudoti vestuviu diena

QUOTE(8588 @ 2013 05 02, 10:50)
man labiau antras variantas, nes pirmosios sukneles pilnas ebejus
P.S. del (.)(.)
visoms kas neturi dideles krutines bet nori ja pagrazinti neneaudojant leimeneles rekomenduoju isigyti siuos 
nereikia bojoti, prilimpa kaip turi but, niekas neiskris 

P.S. del (.)(.)

Man taip pat labiau antras variantas

O del tos liemeneles, tai nzn

P.S. del (.)(.)

pritariu tikrai geras dalykas, man be problemu laike...

P.S. del (.)(.)

prisegami papukai, nu neblogai, reiks ir man užsisakyti

Ačiū už patarimus, tada ir linksiu prie tos arba kažko panašaus. Ji tikrai dailiau atrodys,kai plevens nuo vėjo

cia turbut kaip ir visur yra isimciu, man du puikius balius atlaike, bet jau trecio nerizikuoju, naujus uzsisakiau, girdejau kad galima po karstu vandeniu palaikyt ir po to vel kaip nauja limpa, taciau ne per vestuves eksperimentuot

QUOTE(Thea! @ 2013 05 02, 14:45)
prisegami papukai, nu neblogai, reiks ir man užsisakyti
Ačiū už patarimus, tada ir linksiu prie tos arba kažko panašaus. Ji tikrai dailiau atrodys,kai plevens nuo vėjo

merginos, cia ne prisegami papukai

jei nori krutine pasididint pirkit vadinamus 'instant boobjob bra'
Uzsisakiau šiandien ir as suknelę

QUOTE(8588 @ 2013 05 02, 21:00)
cia turbut kaip ir visur yra isimciu, man du puikius balius atlaike, bet jau trecio nerizikuoju, naujus uzsisakiau, girdejau kad galima po karstu vandeniu palaikyt ir po to vel kaip nauja limpa, taciau ne per vestuves eksperimentuot 

tai jie blogi,nes aplipę dulkėmis ir mažiau limpa? tada tikrau užtenka nuplauti ir vėl kai nauja

QUOTE(Kaštanka @ 2013 05 02, 23:34)
merginos, cia ne prisegami papukai
cia liemenele ! prilimpa, sukabina papus ir siek tiek pakelia juos. kad nebutu nutyse.

QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 02, 23:53)
spėju ji jau apšnekėta ir parodyta,tik aš kaip varna paklausiu kooookiąąą? ane?

Aha apsneketa ir aprodyta
ta su plika nugara ir gelem, daug kas apie ja galvoja, tikiuosi geriausio rezultato

Išsirinkau ir aš suknelę. Visai nesunkiai, nes konkrečiai žinojau, ko noriu. Problema buvo tik rasti tai, ko noriu
Bet radau! Nes šiaip jau visokie nuomos salonai bent jau LT tai sudaro tokį įspūdį: "nuotaka laukiasi? - į maišą!". O aš maišo nenoriu
Ir pilvuko slėpti neketinu. Labai tikiuosi, kad jie siunčia į LT, nors apie šią parduotuvę jokių atsiliepimų nepastebėjau
suknelė

suknelė
QUOTE(jbs @ 2013 05 03, 13:41)
Išsirinkau ir aš suknelę. Visai nesunkiai, nes konkrečiai žinojau, ko noriu. Problema buvo tik rasti tai, ko noriu
Bet radau! Nes šiaip jau visokie nuomos salonai bent jau LT tai sudaro tokį įspūdį: "nuotaka laukiasi? - į maišą!". O aš maišo nenoriu
Ir pilvuko slėpti neketinu. Labai tikiuosi, kad jie siunčia į LT, nors apie šią parduotuvę jokių atsiliepimų nepastebėjau
suknelė

suknelė
Labai šaunus ir gražus pasirinkimas