mano suknele jau londone. paskutini karta nuskanavo Heathrow oro uoste.
turbut ant dienu jau gausiu....kaip as jaudinuosi....
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 08, 14:10)
Man kai parase kad suknele jau uk, tai gavau ant kitos dienos. Bet cia gal del to kad uk ir gyvenu.

as londone gyvenu
turbut kad pirmadieni atves

QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 08, 13:10)
Lauksim foto ir linkiu, kad suknelė tiktų bei patiktų

Gal kas užsisakinėjo iš tidebuy? Gal jie turi savo accountą ebay? Kaip suknelės?

QUOTE(Slyvamedis @ 2013 06 10, 18:27)
as uzsisakinejau is tidebuy, kokybe manes nenuvyle, tik modelis netiko man

gavau. pirmas ispudis - ssiust atgal. pati suknele tokia kaip ant foto, tik rozytes prisegtos visiskas urodstva, bet rozytes ne problema kita prisegt galima.
problemos sios - mano akim per ilgas korsetas, as zemauge. ir nugaroje pora 'ausyciu' sniureliui uzsiuta i korseta, neiseina sniureli prakisti kad suvarstyti nugara. na tikiuosi supratot.
ilgis - nzn, be aukstakulniu dar ziurejau. ir suknele atsiduoda zuvies kvapu.
gris vyras vakare, pades man apsirengti ja normaliai ir spresim, kol kas as jos nemyliu ir noriu siust atgal. bus matyt.
problemos sios - mano akim per ilgas korsetas, as zemauge. ir nugaroje pora 'ausyciu' sniureliui uzsiuta i korseta, neiseina sniureli prakisti kad suvarstyti nugara. na tikiuosi supratot.
ilgis - nzn, be aukstakulniu dar ziurejau. ir suknele atsiduoda zuvies kvapu.
gris vyras vakare, pades man apsirengti ja normaliai ir spresim, kol kas as jos nemyliu ir noriu siust atgal. bus matyt.
na stai, vyrui parodziau kai grizo, sake nera bloga, bet pataisyt ja reiktu, ir su garintuvu islyginti. pakalbejom ir nusprendem, kad neverta turbut leist pinigus ant pataisymu, nes jie londone ne pigus. siusiu suknele atgal.
o pati nuvaziavau sivakar ir nusipirkau suknele
dizainerio, Alfred Angelo. is senos kolekcijos, tai padare nuolaida (suknele kainavo 500. visiskai nauja, be jokiu defektu). ir nieko ten taisyt nereikia. na prieky galima pora cm patrumpint. ji nuostabi
esu labai patenkinta

QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 12, 02:58)
na stai, vyrui parodziau kai grizo, sake nera bloga, bet pataisyt ja reiktu, ir su garintuvu islyginti. pakalbejom ir nusprendem, kad neverta turbut leist pinigus ant pataisymu, nes jie londone ne pigus. siusiu suknele atgal.
dizainerio, Alfred Angelo. is senos kolekcijos, tai padare nuolaida (suknele kainavo 500. visiskai nauja, be jokiu defektu). ir nieko ten taisyt nereikia. na prieky galima pora cm patrumpint. ji nuostabi
esu labai patenkinta

Na svarbiausia vienaip ar kitaip likot patenkinta pirkta naujaja suknele. O del suknytes is interneto, matyt dar vienas pvz del ko nereiketu skubeti uzsisakineti is ten.

as tai siandiena laiska gavau, kad jau greitai issius mano suknele
sake numeri parasys, kad galeciau paziureti , kaip ji keliauja, bet ne neisivaizduoju kaip tokiu dalyku naudotis

QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 15, 14:29)
as tai siandiena laiska gavau, kad jau greitai issius mano suknele
sake numeri parasys, kad galeciau paziureti , kaip ji keliauja, bet ne neisivaizduoju kaip tokiu dalyku naudotis

Man jie atsiunte irgi ta vadinama Tracking Number ir siuntu kompanija per kuria siunte ta suknele. Tai as tiesiog per google susiradau ta kompanija ir ten atsidarius buvo skiltis kur galima ivesti Tracking Number ir ji ivedus ismeta visa info kur dabar yra suknele. Gal ir su jusiske suknele taip bus

Sveikos. Atėjo laikas ir man rinktis vestuvinę suknelę ir pirmas dalykas kurį supratau mane nuliūdino. Noriu gražios suknelės (čia manau savaime suprantamas nuotakos noras
) bet negaliu mokėti daug už originalią dizainerio suknelę. Išsirinkau internete porą variantų bet kažkaip kuo toliau tuo labiau abejoju ar verta užsisakyti iš interneto. Bijau kad suknelė bus LABAI nekokybiška arba kad iš viso jos neatsiųs (čia būtų tragiška situacija nes vestuvės rugpjūčio 31 :/ ) Suknelės:
http://www.lightinth...ml?currency=GBP
http://www.lightinth...ss_p362047.html
Viena būtų ceremojinai bažnyčioje ir daliai vakarinės dalies o kita persirengčiau kai ilga suknelė pradėtų labai trukdyt šokiams ir linksmybėms. Ką manote apie pardavėją? dėl trumpos suknelės per daug nesijaudinu nes puslapio apačioje yra reali nuotrauka tai neatrodo kad labai skirsis nuo katalogo nuotraukos. Tik štai dėl ilgos šiek tiek neramu. Kiek skaičiau atsiliepimus čia forume tai atsiliepimai apie tą pardavėj teigiami bet būtų įdomu sužinot ar buvo nusivylusių juo. jei taip- kas netiko?

http://www.lightinth...ml?currency=GBP
http://www.lightinth...ss_p362047.html
Viena būtų ceremojinai bažnyčioje ir daliai vakarinės dalies o kita persirengčiau kai ilga suknelė pradėtų labai trukdyt šokiams ir linksmybėms. Ką manote apie pardavėją? dėl trumpos suknelės per daug nesijaudinu nes puslapio apačioje yra reali nuotrauka tai neatrodo kad labai skirsis nuo katalogo nuotraukos. Tik štai dėl ilgos šiek tiek neramu. Kiek skaičiau atsiliepimus čia forume tai atsiliepimai apie tą pardavėj teigiami bet būtų įdomu sužinot ar buvo nusivylusių juo. jei taip- kas netiko?