Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

Radau ziauriai grazia suknele, bet gal tik nuotraukose?
http://www.ebay.com/...=item3cdddba640
Atsakyti
Siandien turi atkeliauti mano suknele, gavau zinute kad jau pakeliui 4u.gif sedziu kaip ant adatu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2014 03 24, 14:29)
Siandien turi atkeliauti mano suknele, gavau zinute kad jau pakeliui 4u.gif sedziu kaip ant adatu doh.gif  blush2.gif

Ramiai, viskas bus gerai smile.gif)) Bent jau reikia tikėtis
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2014 03 24, 15:29)
Siandien turi atkeliauti mano suknele, gavau zinute kad jau pakeliui 4u.gif sedziu kaip ant adatu doh.gif  blush2.gif

kokia saketes? smile.gif
Atsakyti
sveikos merinos, noreciau pasirodyti suknele bet nemoku foto ikelt, ir kaip jus jas sumazinat kad cia tilptu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergiote... @ 2014 03 25, 19:56)
sveikos merinos, noreciau pasirodyti suknele bet nemoku foto ikelt, ir kaip jus jas sumazinat kad cia tilptu?  4u.gif

http://radikal.ru/

Per šį puslapį pasirenkat nuotrauką. 800 px pakeičiate į 700 px. Spaudžiat загрузить. Nukopinat žalią nuorodą ir čia po savo tekstu padedate. Nuotrauka matysis tik nusiuntus savo žinutę. Viskas 4u.gif
Atsakyti
Na ka, rodausi, kadangi noriu padrasinti kitas merginas kurios tik planuoja uzsisakyti savasias sukneles 4u.gif ilgai svarsciau, deliojau pliusus minusus ir uzsisakiau savaja suknele is http://www.landybridal.co/ , pasiuvo per menesi, atsiunte per keturias dienas...kokybe nenusyvyliau, bet taisymo bus 4u.gif kazkaip net nesitykejau kad imanoma butu issisukt be taisymo todel nenuliudau, reikes pasiaurinti per krutine nes siek tiek laisvoka ir nori krist blush2.gif patrumpint petneseles nes nusmunka nuo peciu ir patrumpint 4u.gif mano nuomone baika, palyginus su tuo kad esu ne standartines fyguros blush2.gif tai va, visumoj labai patenkinta ir dziaugiuosi sutaupius, na dabar jusu teismui doh.gif
Aciu Jofky, bandau naudotis jusu pamokele ir ikelt foto, tos foto is kuriu nusprendziau pirkti ir tai ka gavau 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiote...: 25 kovo 2014 - 21:30
Sveikos, as sekmadienį išskrendu į kiniją, pačiai reikia vestuvinės suknelės, pažiūrėsiu kokios kokybės ten suknelės, ar atitinka nuotraukas iš www.dhgate.com
nes nusižiūrėjau tikrai įdomių ir neįprastų suknelių,įdomu ar tokios ir bus, kaip suprantu yra labai skirtingų gamintojų su skirtingomis kokybėmis ir kainomis. Grįžusi pranešiu, kaip sekėsi. Jei turite pageidavimų ar esate nusižiūrėjusios kažkokias sukneles, bet abejojete dėl kokybės, galite atsiųsti foto pažiūrėsiu reliai kaip atrodo. grįžusi papasakosiu smile.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(vikia @ 2014 03 26, 10:09)
Sveikos, as sekmadienį išskrendu į kiniją, pačiai reikia vestuvinės suknelės, pažiūrėsiu kokios kokybės ten suknelės, ar atitinka nuotraukas iš www.dhgate.com
nes nusižiūrėjau tikrai įdomių ir neįprastų suknelių,įdomu ar tokios ir bus, kaip suprantu yra labai skirtingų gamintojų su skirtingomis kokybėmis ir kainomis. Grįžusi pranešiu, kaip sekėsi. Jei turite pageidavimų ar esate nusižiūrėjusios kažkokias sukneles, bet abejojete dėl kokybės, galite atsiųsti foto pažiūrėsiu reliai kaip atrodo. grįžusi papasakosiu  smile.gif

O ,kaip idomu bigsmile.gif
Si suknele ne is tavo nurodyto psl, bet irgi kinieciu...Gal pamatysi panasia neriniuta,retro stiliaus suknute,atkreipk demesi,kaip ziurisi? Aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 26, 11:21)
Si suknele ne is tavo nurodyto psl, bet irgi kinieciu...Gal pamatysi panasia neriniuta,retro stiliaus suknute,atkreipk demesi,kaip ziurisi? Aciu 4u.gif
user posted image

pažiūrėsiu, butinai. Man ji irgi labai graži.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 03 26, 11:21)
user posted image

Mano dukrai sita ir labai patinka, bet pabijojom rizikuot ir siustis ax.gif
Atsakyti