Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

Mano suknelė jau muitinėj smile.gif tikiuosi šiandien vakare jau galėsiu ją parodyti smile.gif arba kaip gražią ir tinkamą arba kaip pavyzdį, kad ne visada iš interneto pavyksta gauti būtent tai ko tikiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(itin @ 2014 05 13, 10:43)
Mano suknelė jau muitinėj  smile.gif tikiuosi šiandien vakare jau galėsiu ją parodyti  smile.gif  arba kaip gražią ir tinkamą arba kaip pavyzdį, kad ne visada iš  interneto pavyksta gauti būtent tai ko tikiesi  smile.gif

Sveiki.O is kokiot tinklapio siuntetes suknele?Reikejo muita moketi?
as dvejoju del 2 tinklapiu lovingdress.com ir aliexpress.Abu pardavejai tikina,kad sukneles geros kokybes,taip pat aliexpress pardavejo reitingas geras ir atsiliepimai geri.Skiriasi sukneliu kaina.Aliexpress apie 150 doleriu kainuoja o lovingdress.com tos pacios sukneles kaina apie 270 doleriu.Gal kas patartu ka daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 05 13, 13:19)
Sveiki.O is kokiot tinklapio siuntetes suknele?Reikejo muita moketi?
as dvejoju del 2 tinklapiu lovingdress.com ir aliexpress.Abu pardavejai tikina,kad sukneles geros kokybes,taip pat aliexpress pardavejo reitingas geras ir atsiliepimai geri.Skiriasi sukneliu kaina.Aliexpress apie 150 doleriu kainuoja o lovingdress.com tos pacios sukneles kaina apie 270 doleriu.Gal kas patartu ka daryti?  g.gif

Siunčiausi iš ebay.com
Mano suknelė kainavo 149 dolerius. Plius DHL siuntimo išlaidos 30 dolerių.
Kadangi niekada neteko muitintis prekių, tai susiradom brokerį, kuris sutvarkys reikalus muitinėje, tai kainuos dar plius 129 litus smile.gif
Niekada neteko siųstis nei iš loveingdress nei iš aliexpress, tad negaliu šiuo klausimu patarti smile.gif

gal galit įkelti suknelės foto? įdomu pažiūrėti kokią išsirinkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(itin @ 2014 05 13, 13:31)
Siunčiausi iš ebay.com
Mano suknelė kainavo 149 dolerius. Plius DHL siuntimo išlaidos 30 dolerių.
Kadangi niekada neteko muitintis prekių, tai susiradom brokerį, kuris sutvarkys reikalus muitinėje, tai kainuos dar plius 129 litus smile.gif
Niekada neteko siųstis nei iš loveingdress nei iš aliexpress, tad negaliu šiuo klausimu patarti  smile.gif

gal galit įkelti suknelės foto? įdomu pažiūrėti kokią išsirinkot  smile.gif

O muitintis privalomai reikejo?ta prasme gavote laiska is muitines? Issirinkau sia:
http://www.lovingdre...ses-Court-Train
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 05 13, 14:38)
O muitintis privalomai reikejo?ta prasme gavote laiska is muitines? Issirinkau sia:
http://www.lovingdre...ses-Court-Train

Labai graži suknelė smile.gif
mes turėjom kodą, kuriuo sekėm kaip mūsų siunta keliauja. Kai pasiekė muitinę su mumis susisiekė iš ten atstovas.
Atsakyti
QUOTE(itin @ 2014 05 13, 13:48)
Labai graži suknelė  smile.gif
mes turėjom kodą, kuriuo sekėm kaip mūsų siunta keliauja. Kai pasiekė muitinę su mumis susisiekė iš ten atstovas.

Aisku tada.Butu idomu pamatyti jusu suknele:)
Atsakyti
Na turėtų būti tokia http://www.ebay.com/...=item3f3170dcf3 smile.gif
Atsakyti
kaiip galvojat, ar verta bandyt atsisiust?
http://www.ebay.co.u...efined#shpCntId
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 05 13, 15:59)
kaiip galvojat, ar verta bandyt atsisiust?
http://www.ebay.co.u...efined#shpCntId

Į LT nesiunčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 05 13, 16:12)
Į LT nesiunčia  4u.gif

cia ne beda...
Atsakyti
Sveiki smile.gif
mano istorija su gerais ispudziais: uzsisakiau suknele is aliexpress kovo gale, turejo atsiusti balandzio 25 d.bet ta diena parase, kad dar nepabaige ir atsius iki 20 geguzes, susinervinau galvojau sakes isdurineja ir t.t., bet geguzes 11 d. man parase kad issiunte.
Nuo uzsakymo dienos iki gavimo labai nervavausi, vis jam rasydavau, trb du kartus rasiau savo ismatavimus,o jis vis maloniai atrasydavo i visus man rupimus klausimus, beje ir realias foto atsiunte, skaiciau cia milijonus atsiliepimu buvo visokiu tiek geru tiek blogu, sapnuodavau net, kad raudona gavau ar per maza man bus ir t.t Is interneto nesu nieko pirkus,o tuo labiau TAI dienai suknele kur ir yra svarbiausias akcentas TOS dienos, kad jaustumeis nuostabi. Zodziu rizikavau ir as vien piniginiu atzvilgiu, nes zinau kad be 1000 nebuciau pasisiuvus tokios. Suknele man kainavo 400 lt, jam parasiau kad siustu kaip gift iki 25 doleriu, kad nereiktu dar uz muita moket. nu ir ka vakar sau visai nieko nelaukdama, pasibelde i duris is DHL siuntu! pulsas buvo ties 100 k/min, net rankos drebejo kol pasirasiau. issipakavau: spalva: liuks pieno (light ivory kaip ir kalbejau su juo) kokybe: (nemeluojant) audiniai atitinka nuomos punktu pardavinejamas sukneles, siuvinetos gelytes su perliukais ranku darbo, sijonas pustas ir medziaga labiau superine tikrai ne ta (uzuolaidine), kam parodziau niekas netikejo kad tokia kaina ir tokia gera kokybe. Man siuvo pagal mano ismatavimus tai atitiko mano dydi ir ilgi isskyrus ties liemeniu reik biskeli pasiaurint bet cia tokia smulkmena! esu labai patenkinta ir labai dziaugiuosiu sutaupiusi ir issirinkusi butent tai kas man tinka ir patinka, aisku visokiu istoriju buna zinau, bet nerizikuosi nesuzinosi. Svarbiausia su pardaveju susneketi visas smulkmenas
p.s. esu darbe ir negaliu ikelt realiu foto, bet parodau suknele is psl: suknele
Atsakyti
QUOTE(Gryta @ 2014 05 13, 17:02)

Wow kokia grazute, gal po darbo iseis ikelt realia foto? smile.gif
Atsakyti