Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 04 10, 14:41)
Va, pasirodau svarstomus spalvų/stilių variantus:
Kaip matot vyrauja šviesios ir gan neutralios spalvos  ax.gif  Čia mano/mūsų tokios idėjos, kad optiškai išdidint patalpą ir palaikyt ilgaamžiškumą (ta prasme, kad pasikeitus madai nebūtų virtuvė atgyvenus). Kažkokius akcentus darysim per aksesuarus, sienų spalvą, KA  hihihi.gif

Juodai, čia tik mano pastebėjimas, nes kartais būna viskas bėgtute, tai patogiau, kad būtų tiesiai praeiti į virtuvę  ax.gif

Vajezau kiek valymo ir šveitimo doh.gif Užjaučiu išanksto biggrin.gif Dabar pas mane baltos filinginės durelės, tai daugiau niekada gyvenime tokių nebedėčiau doh.gif Grioveliai patamsėję ir nėra kaip išvalyt, kampuose sunkus priėjimas doh.gif Iš toliau žiūrint lyg ir nieko, bet iš arti doh.gif
Atsakyti
Kaip matot vyrauja šviesios ir gan neutralios spalvos  ax.gif  Čia mano/mūsų tokios idėjos, kad optiškai išdidint patalpą ir palaikyt ilgaamžiškumą (ta prasme, kad pasikeitus madai nebūtų virtuvė atgyvenus). Kažkokius akcentus darysim per aksesuarus, sienų spalvą, KA  hihihi.gif

kadangi pas Tavo virtuvė uždaroka, langas nedidelis, galvočiau kad reikėtų sienas ir grindis paspalvint, panašiai kaip 3 ir 4 fotkėse ax.gif Jų vistiek daug nesimatys, o virtuvinį tada šviesų 4u.gif , nes jei viską šviesiai, kad nesigautų tada tas pilkas interjeras... g.gif
Juodai, čia tik mano pastebėjimas, nes kartais būna viskas bėgtute, tai patogiau, kad būtų tiesiai praeiti į virtuvę  ax.gif

be abejo drinks_cheers.gif , sakau, šeimininkė nuspręs, kaip jai bėgiot - tiesiąja ar lanku lotuliukas.gif
tarp kitko, prie 1200mm salos 2 kėdės labai jau susigrūdę bus, jei planuot šonuose kažką stalviršio palaikymui, apie 3 net nekalbu - jos paprasčiausia netilps doh.gif

QUOTE(irisas @ 2013 04 10, 14:52)
Vajezau kiek valymo ir šveitimo  doh.gif Užjaučiu išanksto  biggrin.gif Dabar pas mane baltos filinginės durelės, tai daugiau niekada gyvenime tokių nebedėčiau  doh.gif Grioveliai patamsėję ir nėra kaip išvalyt, kampuose sunkus priėjimas  doh.gif Iš toliau žiūrint lyg ir nieko, bet iš arti  doh.gif

tai tada sendintą fasadą reikia daryt - ant jo dulkės nesimatys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 balandžio 2013 - 14:02
Na man širdis gal labiausiai ir linksta prie tos baldų spalvos kaip paskutinėj foto g.gif Tokių "priraižymų" kaip pirmoj, tai nesinori, ta labiau dėl spalvos ir bendro vaizdo ax.gif Kažin ar tik šaltų atspalvių "balti" baldai pilkėja prie mažiau šviesos? Jei mano su gelsvais tonais, gal taip nepilkės g.gif Langas į šiaurę, tai daug šviesos nesitikiu. O lango matmenis tai reiks pasitikrint. Bet galėsiu prie to lango prieiti tik po kokios savaitės geriausiu atveju... Gerai, kad virtuvės nereik skubiai cool.gif
Dar tokie pamąstymai, kad kriauklę norėčiau ne įleidžiamą, o lygiai su stalviršiu arba kaip pirmoj ir paskutinėj foto. Man paprastesnis valymas ir priežiūra tų silikonų. Dabar turim įleitą, kur akmuo (vis dar neatpažintas hihihi.gif ) dengia kriauklės kraštus tai tas silikonas atrodo nekaip doh.gif Aišku čia viskas nuo priežiūros, bet man asmeniškai lengviau prisiminti pavalyti kraštus negu iš vidaus. Tikiuosi supratot apie ką aš čia ax.gif
O dėl grindų irgi galvos skausmas doh.gif Kolkas žinau tik tiek, kad bus šildomos. Toliau tai nieko neišgalvoju. Jei stalviršis medinis kokio ąžuolo atspalvio, tai ar medžio rašto grindys (svarstom netgi medžio rašto plyteles) nesipjaus? Net jei atitaikyt atspalvius, raštus, ar nepataps per marga? O jei belenkokios plytelės, tai kokios spalvos? Smėlio atspalviai? Derint prie sienų? Pavyzdžiuose tai mačiau ir vienaip ir kitaip, bet sau tai neišsirenku doh.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
as vis dar su savo ta sienele suku galva, ko tais man persas i mintis vis ta raudona ir viskas g.gif
mano spalva spinteliu tamsi ruda panasi, nu gal nepralosciau su ta raudona kaip manot g.gif
user posted image
gabyz kaip tu jau turi savo sienele?
einu skaityt kas gero kokios naujos virtuves gal yr smile.gif
Atsakyti
man visai gražu drinks_cheers.gif man išvis dabar raudona ant bangos ax.gif dėkit Jūs tą sienelę, gražu, kai yra ryškesnis akcentas 4u.gif jeigu jau nusibos kada - gal pasikeisit...
manyčiau, kad nereikia labai jau daug į priekį galvot, juk viskas keičiasi, ir nereikia bijoti spalvų ir daryti viską "neutraliai"...
juk natūraliai nesirinksim tos ryškios spalvos, kuri išvis nelimpa, bet patinkančią reiktų dėt ir psio mirksiukas.gif ir taip daryti savo gyvenimą spalvingesnį ir linksmesnį 4u.gif
Atsakyti
Ellena, aš tai pasiimčiau mėginuką raudonų dažų ir padažyčiau sieną, tada matytųsi kaip viskas dera. Aišku jei yra tokia galimybė 4u.gif

Juodai, pas mus tokia situacija su spalvom, kad akcentus tikrai dėsim (ne bent jau bandysim) tokius, kokie labiausiai patinka ir ryškumas nebus problema. Taip pat sieneles galvojam kažką įdomesnio spalvos prasme ir būtent dažyt (tik prie viryklės bus kažkas kito). O vat baldus renkam neutralesnius, nes nevisai aišku kiek laiko būsim šitam name ax.gif Nesinori išleisti daug pinigų superiniam dizainui, kuriuo negalėsi pasidžiaugt, o paskui parduodant namą dar ir neatsipirks doh.gif Pliusas, kad tokios neutralios spalvos ir dizainai mum visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
gerai sakot reiks pabandyt gal kazka sumastyt su tuo padazymu noriu pabandyt, ka cia imt ant greicio vaiko guasa biggrin.gif
user posted image
nezinau kuo bet mano aki patrauke si spalva , tik stalvirsi ir sienele rinkciaus kitokio spalvinio
o cia siaip i virtuviu tema
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 10 balandžio 2013 - 17:42
QUOTE(Elenna @ 2013 04 10, 17:16)
sveiki  4u.gif
as vis dar su savo ta sienele suku galva, ko tais man persas i mintis vis ta raudona ir viskas  g.gif
mano spalva spinteliu tamsi ruda panasi, nu gal nepralosciau su ta raudona kaip manot  g.gif 

einu skaityt kas gero kokios naujos virtuves  gal yr smile.gif

Visai neblogai žiūrisi raudona bigsmile.gif Galėsit kokį akcentą raudoną dar pataikyt blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 10 balandžio 2013 - 18:02
mindija tas dozatorius fainas thumbup.gif ir ta raudona labai gera tokia, kaip mano drauge sake terakota ar kaip ji vadinas tipo zemes raudona smile.gif
jo ar koki paveiksla, tik roletus tai jauciu i raudonus tada neit kad nebut ir per daug, juos imt rusvus ar smelio, ar baro kedes galima su raudonu, bijau tik perkraut, nu gal bus gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 10 balandžio 2013 - 18:13
QUOTE(Elenna @ 2013 04 10, 19:12)
mindija tas dozatorius fainas  thumbup.gif 
jo ar koki paveiksla, tik roletus tai jauciu i raudonus tada neit kad nebut ir per daug, juos imt rusvus ar smelio, ar baro kedes galima su raudonu, bijau tik perkraut, nu gal bus gerai  g.gif

Aš išvis noriu tiek sienų, grindų ir baldų neutralių ax.gif Jei šaus į galvą, tai va kėdes ryškias nusipirksiu, ar kokį akcentuką, kuris ne karvę kainuoja ir pakeist bet kada galima.
Galėsiu madas vaikytis lotuliukas.gif

Juodai, keliu savo gryčios planą į až biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 10 balandžio 2013 - 18:35
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 19:25)
Štai ir mano virtuvė, šviesi, didelė, talpi smile.gif

Pamažinkit nuotraukas, nes jausmas, kad su lupa tyrinėjam jūsų namus biggrin.gif
Atsakyti