QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 17:07)
Manau, kad ant indukcinės taupiau ir greičiau

Dabar naudoju virdulį, nes kaitlentė prosto elektrinė, bet naujoj virtuvėj turbūt persiorientuosiu, nusipirksiu dailų puodelį su ilga rankena, ar kokį mandrą arbatinuką, bišk retro gal rasiu kokį, kuris tiktų ant indukcinės, ir vienu gargaru (el. virduliu) ant stalviršio bus mažiau
kokiam dozatoriui?
Jei jau vaikai įgalūs iš krano vandens verdančio prisipilt (kalbu apie vaikų amžių, nes koks mažiukas, žiūrėk, dar apsilies tuo beveik verdančiu vandeniu, prisipylęs puodelį.. o jei neduokdie sumaišys čiaupus ir pakiš rankas nusiplaut po juo

- nors ten turbūt apsauga, kad, kol laikai čiaupą, tol bėga

), tai manyčiau, kad nesudarys problemų ir kavos aparate paspausti vieną mygtuką, kad pribėgtų dozė karšto vandens
Man paranoja, kad dukros subraižys kaitlentę
čainiką bekaisdamos
Indų ploviklio dozatoriaus
Įgalios mano jau viskam

Blynus kepa, košes makaluoja

Viską jos moka, tikrai ne problema su virduliu ar kavos aparatu
Aš ir sakau, nafik man tas verdančio vandens čiaupas

Ir dar už kosmoso kainą
Na va... Jau galutinai rami
QUOTE(rim @ 2013 04 05, 17:55)
Kad taupiau ir greičiau sutinku, bet mane
biesina, kad kai virdulys stovi ant kaitlentės, ką nors kepant keptuvėje jis amžinai nusitaško riebalais ir po to
lyšnas darbas jį nušveist

Tai svarstau, kad vis tik el.virdulys atsiras pas mane.
Va va, mane ir biesina.
Na bute, tai gal nieko, sušvilpė, 10 žingsnių ir išjungi, o pas mane būdavo cypia rėkia anas, nes aš rūsį pečiu kuriu ar išbėgu laukan kokio pomidoro nusiskynt, nu žodžiu.... Čia užvirė, išsijungė ir ramu, galėsiu ateisiu, o ne tai vėl užsikaisiu
QUOTE(Eglu @ 2013 04 05, 18:11)
Labuka
Si tema greitai kinta..nespejau atsakyt kas klause, del spalvos...
*Pas mus virtuve "Pieno baltumo", bet konkreciai spalvos kodo negaliu pasakyti..stalvirsis rudas- kaip "surudijes metalas"..
Aš klausiau

Va ir man tas visiškai vaistinės baltumas nelabai patinka, noriu kažkokio "prieskonio"