Įkraunama...
Įkraunama...

Stacionarūs kompiuteriai

Sveiki, kažin ar tiktų toks kompiuteris žaidimams?
http://pigu.lt/staci...er_vi?id=875738
Ar jau naujesnių žaidimų "nepavežtų"
Atsakyti
kas dėl kilobaito man irgi yra teke testuoti atminti kuri jau buvo ne garantinė nors pirkta pas juos o jie norėjo už tai piningėlių...
Atsakyti
Esu pastovus Kilobaito klientas jau 10 metų, kai pirkau pirmąjį stacionarų kompiuterį iš jų. Kuris veikia po šiai dienai. Iš jų esu pirkęs jau 2 stacionarus ir 2 nešiojamus kompiuterius, bei papildomą įrangą. Niekada neturėjau nei problemų perkant, nei su garantiniu ar pogarantiniu aptarnavimu. Nežinau, tikiu, kad kitiems tikrai buvo kažkokių nesamonių, bet kaip sakau asmeniškai niekada problemų neturėjau. Staliniai kompiuteriai geros kokybės. Net ir pažįstami bei draugai pradėjo tik iš ten pirkti įrangą ir visi patenkinti.

Buvo atvejjis, kai po 2 metų naudojimo sudegė vaizdo plokštė. Be problemų priėmė į garantinį remontą. Kadangi ilgai laukė (apie mėnesį laiko), kol išsiūsta sugedusi plokštė į gamyklą bus patikrintą ir kol gavo naują, man ją nemokamai pakeitė į naujesnės kartos, nors to daryti net neprivalėjo.

O dėl testavimo pogarantiniu laikotarpiu, tai viskas normaliai, kodėl jums turėtu tai būti daroma nemokamai? Už bet kokį testavimą, profilaktiką pogarantiniu remontu imami pinigai. Ir šiaip žmonės ten yra užsivertę darbais, pats mačiau kokiais tempais jiems atvežami kompiuteriai remontuoti, nes jie tvarko ne tik garantinius. Tai nenuostabu, kad darbai užtrunka. Pats apskritai visiems sakiau, jei garantija pasibaigusi, norite greito ir pigaus remonto patys keiskite detaless arba eikite pas tuos kas papildomai tuo verčiasi, bus pigu ir greita.

Pats esu bendravęs su 2 parduotuvių vadybininkais: tai Vilniaus Kalvarijų g ir Kaune Savanorių pr. Abiejų parduotuvių vadibininkams nusiskudimų niekad neturėjau.

Jei jau taip būtu ten baisu, kaip čia galima prisiskaityti internete manau, ši salonas nebūtu vienas seniausių Lietuvoje veikiančių.
Atsakyti
Sveiki,
prireikė nusipirkti kietąjį išorinį diską. Talpa manau turetų būti ne mažiau 500 Gb, o kaina neviršyti 250 lt. Gal kas patartų ką, nes visiškai nesuprantu ką rinktis.. blush2.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 05 20, 18:37)
Sveiki,
prireikė nusipirkti kietąjį išorinį diską. Talpa manau turetų būti ne mažiau 500 Gb, o kaina neviršyti 250 lt. Gal kas patartų ką, nes visiškai nesuprantu ką rinktis..  blush2.gif  Būčiau dėkinga  4u.gif

Ziurint kaip naudosite ji. Ar daznai teks nesiotis, ar tik namuose?
Nes vieniems reikia grozio, kitiems patikimumo, tretiems patogumo smile.gif
As patarciau ziureti WD (Western Digital). Pati turiu ir man taip patare, kai rinkausi.... itikino smile.gif Nenusivyliau ir kitiems rekomenduoju. Tik jie gal kiek brangesni, nei kiti populiarus musu prekyboje.
Pirkau 1Tb talpos, bet 3.5", tad jis turi papildomai jungtis i rozete,kas nera visiems patogu. Dydis jo irgi ne mini smile.gif Isvaizda - paprasta kvadratine dezute smile.gif Todel jei planuojat nesiotis rankineje ar pan., geriau ziureti 2.5". Jie bus tik USB jungtimi ir mazesni. Bet kaip taisykle grazesni - brangesni.
Atsakyti
Siūlau žiūrėti būtent su papildomu maitinimu, nes iš usb būna kai kada neužsimaitina, sutrinka duoimenų perkėlimas, atsijungdinėja, nes nepakanka maitinimo nuo kompiuterio.
Atsakyti
Supratau tiek, kad turi buti WD ir su jungtim i rozete. Tik kaži ar už tokią kainą man išeis rasti.
Ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai sunkiai pavyks rasti, nes išorinių HDD kaina yra smarkiai šoktelėjusi į viršų, nuo pernai metų, kai tailande buvo tie potvyniai (o tailande gamina ko gero kokius 95 proc visų išorinių HDD). Šiuo metu pigiausių kainos prasideda kažkur nuo 240 Lt.
WD vienas išeitu už šiek tiek didesnę kaina, tačiau be išorinio maitinimo:

http://www.kilobaita...j...9&ID=401248

O jeigu norite tikrai gero, reiktu dar mažiausiai 100 lt pridėti:

http://www.kilobaita...j...9&ID=382942

Šis jau su išoriniu maitinimu ir dvigubai talpesnis (1 terabaitas).
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 05 22, 09:34)
Supratau tiek, kad turi buti WD ir su jungtim i rozete. Tik kaži ar už tokią kainą man išeis rasti.
Ačiū už patarimus mirksiukas.gif

Ne "turi buti" smile.gif Cia Jus turite nuspresti kaip daznai ir kokiom salygom ji naudosite smile.gif
Jei pridesite papildoma simtuka, jau galite isigyti 1TB talpos. Pvz: WD
Uz panasia kaina, kokia Jus galvojate skirti, galima rasti WD 500 GB be papildomo maitinimo. Arba siaip pasidairykite internete, gal kur nors yra akciju - atrakciju smile.gif

PAvelavau su savo patarimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 22 gegužės 2012 - 08:54
[quote=DuoDuo,2012 05 22, 08:53]

Nepavėlavot biggrin.gif
Šito daikto man reikia darbe, ta prasme jis niekur nebus tampomas, o kaina tokia kiek skyrė iki 250. Grožis čia iš viso nesvarbus. Ieškau, žiūrinėju, bet nieko neišsirenku, sudėtinga man čia kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 05 22, 09:59)

Nepavėlavot  biggrin.gif
Šito daikto man reikia darbe, ta prasme jis niekur nebus tampomas, o kaina tokia kiek skyrė iki 250.  Grožis čia iš viso nesvarbus. Ieškau, žiūrinėju, bet nieko neišsirenku, sudėtinga man čia kažkaip  biggrin.gif

Atverskit supermamos foruma, tam kas skyre tokia suma...gal prides dar simtuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 22 gegužės 2012 - 09:05
QUOTE(DuoDuo @ 2012 05 22, 09:04)
Atverskit supermamos foruma, tam kas skyre tokia suma...gal prides dar simtuka biggrin.gif

Nedadės, vargšai mes doh.gif
Atsakyti