Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(mylimuke @ 2013 06 14, 17:47)
Tingulys kartais apima, bet užsikabinau rimtai. Nors kartais ir bijau, kad gali pritrūkti motyvacijos.  blush2.gif

o kokia specialybe? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 14, 17:50)
o kokia specialybe? blush2.gif

Statybos inžinerija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 15, 13:30)
4u.gif
Statybos inžinerija smile.gif

Tai nori but destytoja?
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 06 15, 14:18)
Tai nori but destytoja?

Noriu dirbti mokslinį darbą, dėstytoja nebūtina būti, nors greičiausiai teks, o ir dokt. numatyta kažkiek dėstytojaut.
Atsakyti
mylimuke tu šaunuolė 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif Statybos inžinerija tokia vyriška specialybė man blush2.gif ax.gif

Jei prarasi motyvaciją mes galėsim tau įspirt į šikną blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bei visada tave palaikysim smile.gif
Atsakyti
Tai įsivaizduokit, aš ir būsiu vien tik tarp vyrų, faina blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 17, 07:32)
Tai įsivaizduokit, aš ir būsiu vien tik tarp vyrų, faina  blush-anim-cl.gif

Visų mylima ir lepinama būsi smile.gif))) Aš šiaip dirbu irgi vyrų kolektyve smile.gif)) tai suprantu, kad bus laaaabi smagu cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 06 14, 09:40)
Na, kadangi aš tokia truputį "žirafa" šitam reikale buvau, tai jau 2 vietos pažadėtos kitiems  blush2.gif 

Mylimuke, ar visai konkurso nebūna? Kokie čia pažadai?
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2013 06 17, 13:04)
Mylimuke, ar visai konkurso nebūna? Kokie čia pažadai?

biggrin.gif Konkursas būna, bet ir arkliui aišku, kad komisija priima tą, ką nori priimti, 50proc. konkursinio balo sudaro motyvacinis pokalbis.
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif gal žinote, kad moka dirbti su SPSS arba su PSPP programa?Šiuo metu baigiu rašyti teorinę dalį magistrinio darbo ir teks greitu metu pradėti tiriamąją, tik va visai nesuprantu tu programų...:/
Atsakyti
sveikos, rašau ir aš magistrinį unsure.gif nežinau kur rašyti, gal galite man padėti? unsure.gif

noriu paklausti, gal žinote kaip sutvarkyti
numeraciją word 2007 (anglų kalba)?
Numeruoju nuo pirmo lapo ,bet nuo penkiolikto lapo numeruoja vėl iš pradžių - ant penkiolllikto lapo rašo ,,1'. Turbūt kažką padariau su ,,header and footer". Ir kai atspausdinu tuos lapus, atsispausdina ne ant viso lapo ir labai mažu šriftu...turbūt čia susiję su numeracija....
Jei įrašau į usb raktą, kitame kompiuteryje įjungiu, viskas tai pat...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 08, 20:01)
sveikos, rašau ir aš magistrinį unsure.gif nežinau kur rašyti, gal galite man padėti? unsure.gif

noriu paklausti, gal žinote kaip sutvarkyti
numeraciją word 2007 (anglų kalba)?
Numeruoju nuo pirmo lapo ,bet nuo penkiolikto lapo numeruoja vėl iš pradžių - ant penkiolllikto lapo rašo ,,1'. Turbūt kažką padariau su ,,header and footer". Ir kai atspausdinu tuos lapus, atsispausdina ne ant viso lapo ir labai mažu šriftu...turbūt čia susiję su numeracija....
Jei įrašau į usb raktą, kitame kompiuteryje įjungiu, viskas tai pat...

Sveikute, pas mane jau wordas senokai naujas... tai is manes pagalbos nulis.... bandyk spaudinėti žiūrinėti... arba paprasciausiai nueik qnt kito kompo ir pasidaryk numeracija per nauja. blush2.gif
Atsakyti