Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(^nataly^ @ 2013 11 14, 12:42)
kumštukai už laikančia egzaminą ir aš lekiu egzaminą laikyti smile.gif  drinks_cheers.gif tikiuosi pavyks. Ryt siųsiu vadovui savo darbą smile.gif o tada tai prasidės taisymai ax.gif

4u.gif Kaip sekesi? bigsmile.gif As tai parasiau, bet dar nezinau, kokio ivertinimo tiketis rolleyes.gif
Siandien pailsiu, o nuo ryt rimtai kimbu i darbus magistro - anketa damust reikia ir teorijai antra skyriu parasyt, nors dar pirmas destytojos neistaisytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(selė @ 2013 11 14, 19:25)
4u.gif Kaip sekesi?  bigsmile.gif As tai parasiau, bet dar nezinau, kokio ivertinimo tiketis rolleyes.gif
Siandien pailsiu, o nuo ryt rimtai kimbu i darbus magistro - anketa damust reikia ir teorijai antra skyriu parasyt, nors dar pirmas destytojos neistaisytas  doh.gif

4u.gif egzas sekėsi gerai, įvertinimas: puikiai! smile.gif magistras išsiųstas vadovui taisyt smile.gif)) galima atsipūsti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^nataly^ @ 2013 11 14, 12:42)
kumštukai už laikančia egzaminą ir aš lekiu egzaminą laikyti smile.gif  drinks_cheers.gif tikiuosi pavyks. Ryt siųsiu vadovui savo darbą smile.gif o tada tai prasidės taisymai ax.gif

Sėkmės ir tau blush2.gif nors gal jau pasisekė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atejau su gerom ziniom - is visu egzaminu po 10 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selė: 16 lapkričio 2013 - 01:03
QUOTE(selė @ 2013 11 16, 01:00)
Atejau su gerom ziniom - is visu egzaminu  po 10  blush2.gif

4u.gif Šaunuolė smile.gif

Gavau pastabas iš dėstytojo. Dabar tris dienas atostogos, o nuo trečiadienio sėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif super sele drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sveikinu 4u.gif

nataly parašysi viską mirksiukas.gif daug pastabu sulaukei?
man vakar jau neblogai rasesi smile.gif))) jau sugalvojau ir pasidariau kaip noriu 3 dali smile.gif)) bereikia pabaigti parasyti ir info susirast doh.gif ax.gif tada liks anaize taisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 11 16, 11:53)
thumbup.gif  super sele  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  sveikinu  4u.gif

nataly parašysi viską  mirksiukas.gif  daug pastabu sulaukei?
man vakar jau neblogai rasesi smile.gif))) jau sugalvojau ir pasidariau kaip noriu 3 dali smile.gif)) bereikia pabaigti parasyti ir info susirast  doh.gif  ax.gif  tada liks anaize taisyti  g.gif

ir pati žinau ką dar taisyti reikia, bet ir pastabų gavau thumbup.gif turėsiu ką veikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jus tai saunuoles bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Taip pat prisidedu i vargstanciuju burį- tik jau mano vargams galas nebetoli - gynimai sausio pradzioje, tai iki lapkricio pabaigos turiu priduoti darba vadovui. Norejau pasiklausti, ar destytojui priduodamas darbas jau turi atitikti visus i katedra priduodamam darbui keliamus reikalavimus (na CD diskelis su irasytu darbu, lapas kazkoks su darbo pavdinimu ir savo vardu, pavarde(neirisamas i darba)? Turiu sia savaite jam atiduot, nes kita pirmadieni isvykstu i kelione, darbas destytojui issiustas pataisymui,bet nieko neatraso, nu zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2013 11 18, 19:15)

Sveika, paieškok info universitete savo... turėtų būti parašyta kažkur. Pvz man reikės viską priduoti sausio pradžioje... o kelionė tavo ilga? aš galvočiau kad tau reiks priduoti gruodžio vidury... tu geriau pasiskambink į svao katedrą ir tiksliai viską sužinosi mirksiukas.gif

Sele, nataly kaip jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 11 19, 10:39)
Sveika, paieškok info universitete savo... turėtų būti parašyta kažkur. Pvz man reikės viską priduoti sausio pradžioje... o kelionė tavo ilga? aš galvočiau kad tau reiks priduoti gruodžio vidury... tu geriau pasiskambink į svao katedrą ir tiksliai viską sužinosi  mirksiukas.gif
Sele, nataly kaip jums sekasi?  4u.gif

Į katedrą tai žinau, kad dvi savaitės iki gynimo priduoti reikia, t.y. mano atveju gruodžio vidury, bet va dėstytojui- prieš mėnesį.
O baudžiamosios teisės instituto referentė, tai daugiau info iš sienos išpeši nei iš jos ir dar iškoliota liksi-nenormali boba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2013 11 19, 14:44)
Į katedrą tai žinau, kad dvi savaitės iki gynimo priduoti reikia, t.y. mano atveju gruodžio vidury, bet va dėstytojui- prieš mėnesį.
O baudžiamosios teisės instituto referentė, tai daugiau info iš sienos išpeši nei iš jos ir dar iškoliota liksi-nenormali boba doh.gif

hmz... visur būna tokių pagerintų darbuotojų lotuliukas.gif ir iš kur jų atsiranda doh.gif tai tada teks laukti dėstytojo ką jis sakys... arba aviską paduok ir būsi rami smile.gif
Atsakyti