Lapkritis:
Nars Sheer glow krempudra - 125 lt
Marvis balinamoji dantų pasta - 21 lt
Viso: 146 lt
Pabaigta:
Velym dantų pasta. Kartojama ne kartą ir kartotina.
Johnsons Baby šampūnas 100 ml. Gavau GN, turiu dar vieną. Po pirmo įtrinkimo skalaujant atrodo, kad bus ne kažkas, bet po antro plaukai skalaujant slidūs, nesiveliantys. Naudojam kartu su vyru
Kremas nuo strijų Mammacoccole. Užteko visą nėštumą ir dar liko, tai turėjau sutept. Iš pradžių tepiaus, kai netingėjau, kai pilvas vis labiau ryškėjo tepdavaus kasdien vakarais. Strijų neturiu. Bet kremo dėl to išaukštint nenoriu per daug, galbūt prie to prisidėjo, bet netikiu, kad vien jo dėka neturiu strijų
John Frieda Straight ahead daily kondicionierius 50 ml. Man visi JF produktai patinka ir poveikis jų panašus. Plaukai lengvai iššukuojami, lengvi, minkšti, neina pagaut, ypač kai pas mane plaukų daug, suglotninti. Turiu dar ne vieną miniuką
Shiseido lifting foundation I00. Turėjau tris atspalvius, vieną pardaviau ir du baigiau. Manau tai daug ką pasako. Odai į sausumą tinkama, maskavimas nėra super super, tinko ant veido neužklos, jei didelės bėdos nerekomenduočiau dabar, bet kas turiu netamsių dėmelių pats tas.
Urtekram Aloe vera šampūnas. Pirkau šiaip labiau vyrui, nes pati užkrečiau natūralumu. Keletą kartų naudojau pati, bet manęs nesužavėjo. O jam viskas tinka, todėl kas man nepatinka jam tenka sunaudot