Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 04 08, 20:06)
venus 15proc nuolaida on everything tongue.gif

taiko ir clearance prekems? bigsmile.gif o nemokamas shipas yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 08, 20:08)
Abu turiu,abu labai patinka biggrin.gif
Dar geras daiktas gera kaina (mano subjekt. nuomone)-
http://parfumexpress...listtype=search kitur geeerokai brangiau cool.gif  Bišk ne į temą,bet negalėjau neparodyt ax.gif
Tiesa,Strobe maišau su šituo ,nes drėkinimo nedaug iš jos-
http://image.ceneo.p...f21_product.jpg  vaistinėj perku.

Dekui, sita butinai isbandysiu, bet... gal man nepasiseke - visos prekes pirktos is nurodytosios parduotuves, buvo prastokos kokybes, apie kvepalus apskritai nesneku is ten, ir prastai laikesi ir kvapas buvo panasus, bet ne toks kaip parsiveztu is UK. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 04 08, 20:12)
O ka galit parekomenduoti geresnio?

Savaitgali nusipirkau Vishy prausiamasias putas, nerealiai patinka, kvapas, konsistensija, pojutis odos, tai kaip nuprausia veida  bigsmile.gif

O kremas jau kaip ir i pabaiga, reikia dairytis naujo. dabar naudojamas Loreal kazkaip ne prie sirdies, lyg ir neblogai veikia oda, bet... norisi kazko rimtesnio  blush2.gif

Kaip drekinantis man laaabai patiko sis:
http://www.clinique....tion/index.tmpl
Bekvapis, gerai susigeria ir drekina. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 04 08, 20:20)
Dekui, sita butinai isbandysiu, bet... gal man nepasiseke - visos prekes pirktos is nurodytosios parduotuves, buvo prastokos kokybes, apie kvepalus apskritai nesneku is ten, ir prastai laikesi ir kvapas buvo panasus, bet ne toks kaip parsiveztu is UK. unsure.gif

Su kremu viskas ok,ir galiojimas geras,ir konsistencija tokia pati ,kaip kitur pirktų mirksiukas.gif patikrinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 04 08, 22:18)
taiko ir clearance prekems?  bigsmile.gif  o nemokamas shipas yra?  smile.gif

ir sale (nes gi everything ) ziuriu Estimated Shipping Charges: $4.95 4u.gif gal kam praves
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 04 08, 20:21)
Su kremu viskas ok,ir galiojimas geras,ir konsistencija tokia pati ,kaip kitur pirktų mirksiukas.gif patikrinau cool.gif

Liux 4u.gif

Tik kvepalu netikrinkit, nekokia ten kokybe laukia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 04 08, 20:22)
ir sale (nes gi everything ) ziuriu Estimated Shipping Charges:    $4.95  4u.gif  gal kam praves

free shipas kiap supratau nuo 100 usd rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 04 08, 22:32)
free shipas kiap supratau nuo 100 usd  rolleyes.gif

To take advantage of this offer you must click through to the site from this e-mail.
Please enjoy 15% OFF your entire purchase. No minimum purchase necessary. Offer is not retroactive and cannot be applied to previous orders. Offer may not be combined with any other merchandise discounts or promotions. Not applicable toward the purchase of gift cards. 15% OFF offer ends Thursday, April 11, 2013 at 11:59 p.m. EST.

Enjoy $4.95 FLAT GROUND SHIPPING on ANY purchase. Offer only available in the U.S. and Canada. Canadian recipients must pay all duties and taxes. Offer is not retroactive and cannot be applied to previous orders. $4.95 FLAT GROUND SHIPPING on any purchase expires Thursday, April 11, 2013 at 11:59 p.m. EST.
cia visos salygos kur gavau i pasta :)persiusiu merginoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little moonsetgirl: 08 balandžio 2013 - 20:37
QUOTE(kriisti @ 2013 04 08, 15:02)
user posted image

Nu mergaites mano 8 dydis kaip nulietas man, pasiemiau, aciu pardavysiai 4u.gif

Jusu teismui  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dar karta aciu Kriisti, issiunciau ir as 8 dydi, tikiuosi tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 04 08, 20:37)
To take advantage of this offer you must click through to the site from this e-mail.
Please enjoy 15% OFF your entire purchase. No minimum purchase necessary. Offer is not retroactive and cannot be applied to previous orders. Offer may not be combined with any other merchandise discounts or promotions. Not applicable toward the purchase of gift cards. 15% OFF offer ends Thursday, April 11, 2013 at 11:59 p.m. EST.

Enjoy $4.95 FLAT GROUND SHIPPING on ANY purchase. Offer only available in the U.S. and Canada. Canadian recipients must pay all duties and taxes. Offer is not retroactive and cannot be applied to previous orders. $4.95 FLAT GROUND SHIPPING on any purchase expires Thursday, April 11, 2013 at 11:59 p.m. EST.
cia visos salygos kur gavau i pasta :)persiusiu merginoms smile.gif

ot kokie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 08, 17:02)
user posted image

Nu mergaites mano 8 dydis kaip nulietas man, pasiemiau, aciu pardavysiai 4u.gif

Jusu teismui  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pasinaudosiu Kristii groziu ir pasireklamuosiu kad savo parduodu nes irgi su ismatavimais kaip kristii reiketu 8 o ne 10 smile.gif tai perleisciau uz ta pacia kaina kur pirkau ,nuo tos kainos -20 proc smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2013 04 08, 20:55)
pasinaudosiu Kristii groziu ir pasireklamuosiu kad savo parduodu nes irgi su ismatavimais kaip kristii reiketu 8 o ne 10 smile.gif tai perleisciau uz ta pacia kaina kur pirkau ,nuo tos kainos -20 proc smile.gif blush2.gif  4u.gif

O suknytes ismatavimu gal galima? blush2.gif
Atsakyti