Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Bijuna @ 2013 04 05, 13:24)
Merginos, o LANDSEND'o tos mergaitiškos striukės taip pat padidintos, kaip ir dauguma kitų drabužių Lansendo?  aciuks.gif

nieko is Landsend neturiu, bet kiek skaiciau tai vaikiski dydziai atitinka, as vaikui imsiu pagal metus, jis pas mane daugmaz standartinis..
Jeigu klystu- tegu patikslina kitos mamos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 04 05, 14:43)
Imti s arba xs. Dar geriau klausti konkretaus modelio komentarų.. Daug čia Venus gerbėjų  biggrin.gif

noriu sitos http://www.venus.com...amp;clearance=1
krutine 94, klubai 100, sakot S itilpciau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 04 05, 14:47)
nieko is Landsend neturiu, bet kiek skaiciau tai vaikiski dydziai atitinka, as vaikui imsiu pagal metus, jis pas mane daugmaz standartinis..
Jeigu klystu- tegu patikslina kitos mamos.. 4u.gif

tikrai nedidinti smile.gif Bent jau berniukiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2013 04 05, 15:51)
krutine 94, klubai 100, sakot S itilpciau?  blush2.gif

bigsmile.gif Kokia simpotna.
Luktelkit Kristii, ji venus suknių turi dAaug biggrin.gif

Aš tik teoriškai iš kitų atsiliepimų mąstau, kad jei padidintos jos visos, tai viršuj jum pilnai turi užtekti S (aš su 94 cm krūtine visad pirmiausia į S žiūriu, nebent modelis koks ypatingas..), o šios suknios klubai po kliošu slėpsis, tai gal ir bus gerai, nors šiaip lyg ir į m jūsų apačia panašiau..
Gal kas turi, pakomentuos ne taip teoriškai smile.gif
Bet viršuj jums S tikrai turi pakakti.
Ai, dar liemens linija svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 04 05, 13:55)
tikrai nedidinti  smile.gif Bent jau berniukiški  smile.gif

o pagal lenteles atitinka ? nu ta prasme jei raso,kad tinka iki 140 cm, tai realybeje ir tinka? Nes mano vaikui dabar 7 metai, kitiems metams imciau striuke S-8 metams , dabartinis ugis 126 kazkur..
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2013 04 05, 14:51)

Aišku tilptumėt į S. Sudėtis viskozė, elastanas, klubai praktiškai nesvarbu, tad jei ilgio Jum atrodo pakankamai ir neglumins, kad kas gali įtart nėštumą (nes man rodos, juosta eina po krūtine), kodėl gi ne bigsmile.gif. Simpatiulka suknutė wub.gif.
Atsakyti
Sory, kad paklausiu turbut simtaji karta biggrin.gif ale kaip timberiu kedu ismieros vyrisku? jei siaip 46 europini nesioja (30cm peda) , tai koks butu timberlandu? blush2.gif
Atsakyti
Del to paltuko is LANDSEND.

atsiliepimai SM 395 zinute

reali foto ant triju mergyciu 399 zinute
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2013 04 05, 14:51)

Gal XS reiktų, jei didinta. Priklauso nuo visų matmenų, ypač talija kokia.
Pvz man ši suknutė S su 94-70-102 buvo nuo po krūtine iki liemens toje srity laisvoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAVa: 05 balandžio 2013 - 14:08
QUOTE(GudLaima @ 2013 04 05, 09:08)
Mergaitės padėkit!
Kas gali pasakyti, kuri mergaitiška striukė šiltesnė:
Columbia ar Landsend
blaškausi tarp striukių kaip tos snaigės už lango  blink.gif

Tokią Columbios pirkau dukterėčiai, šiemet visą žiemą atvaikščiojo, labai patenkinti buvo
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 04 05, 14:59)
o pagal lenteles atitinka ? nu ta prasme jei raso,kad tinka iki 140 cm, tai realybeje ir tinka? Nes mano vaikui dabar 7 metai, kitiems metams imciau striuke S-8 metams , dabartinis ugis 126 kazkur..

kažkaip aš lentelių neitin žiūriu blush2.gif Maniškis gana standartinis, jam puikiai tinka pagal amžių. Dabar jam 5 su pus3, o striukė 5-6 m. kaip tik. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 05, 13:43)
O ar perkat kas kudikiams nuo pilvuko putimo Colic Calm ? Kur? Mano mazei iki 4 men visai nepute pilvo ir diegliu nebuvo, o dabar jau darosi nerami raitosi pirduliuoja ir blogiausia, kad naktimis prastai miega. Tai ziuriu giria labai si preparata  g.gif  Gal uzsisakyciau  ax.gif

aš kažkada klausiau, tai atsakymo nesulaukiau. Esam pirkę tik LT, siųstis nebandžiau.
Atsakyti