Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 17:54)
nus kainos  neblogos
Rapopja jusu si speedy25?
http://www.beyondthe...1307MQ90?filter[size]=&sortBy=&category=

mano 35 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nesmerk @ 2013 04 06, 17:56)
tuoj pasakysiu kodel klausiu, nenorejau but ikyri, tik zinokit ,kad pasaulyje yra dvi firmos, kurios NIEKADA nenupigina savo gaminiu, pirmoji HERMES, o antoji ponas Viutonas biggrin.gif
todel jei ieskot originalios, neverta ieskot nupigintu, ju tiesiog NERA, ir visi outletai tai,kaip cia pasakius...... biggrin.gif

drinks_cheers.gif jei pigiau,tai kažkas ne taip-ar padielka,ar padėvėta g.gif
QUOTE(zeneta @ 2013 04 06, 17:56)
pasirodyk  4u.gif

pasirodysiu tikrai ,bet ne šiandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 04 06, 17:56)
tuoj pasakysiu kodel klausiu, nenorejau but ikyri, tik zinokit ,kad pasaulyje yra dvi firmos, kurios NIEKADA nenupigina savo gaminiu, pirmoji HERMES, o antoji ponas Viutonas biggrin.gif
todel jei ieskot originalios, neverta ieskot nupigintu, ju tiesiog NERA, ir visi outletai tai,kaip cia pasakius...... biggrin.gif

kaip ir Chanel drinks_cheers.gif

nugis vis tiek reik tos kad ir 10% nuolaidos pasvajojant rolleyes.gif
Atsakyti
nera PIGIAU Viutono, nebuna lotuliukas.gif ir brokuotu nepardavineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 17:53)
520  svaru? nu tai ne karve kainuoja.. o usa  storese  maciau kakzur bet kaip nebeatgaminu..
kur usa ju pirkti yra?

ji formos nelaiko kiek maciau is tavo foto?

iš tikrųjų nėra žiauriai brangu,kaip daug kas galvoja drinks_cheers.gif ,aišku,nėra ir pigu,bet įkandama drinks_cheers.gif

formos nelaiko?nu,kad ji prie tų laikančių kaip tik sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 17:54)
nus kainos  neblogos
Rapopja jusu si speedy25?
http://www.beyondthe...1307MQ90?filter[size]=&sortBy=&category=
oj sakes jau matau kad  nesiota ir su brokais  doh.gif

Ingut o as is cia kaprius buvau nupirkus tipo geros firmos-kai gavau tai plaukai pasisiause istampyti matosi kad nesiota doh.gif o buvo prierasas kad nauja doh.gif nu butu didesni pinigai buciau grazinus doh.gif bet kai 7 dol doh.gif tai nuo siol man sita parduotuve schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif drauge eme 2 maikutes-abi su brokais vienoj skyle, kitoj praires siuliukas doh.gif tiesa is cia parsisiunte laikrodi gera, nauja originala swiss legend...
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 04 06, 17:59)
nera PIGIAU Viutono, nebuna lotuliukas.gif ir brokuotu nepardavineja lotuliukas.gif

aš irgi taip galvoju drinks_cheers.gif ir pirkti tik iš oficialios parduotuvės,kad neabejoti originalumu ir ar prieš tai kas nešiojo ir tt ax.gif

dar kažkas senai buvo rašę,kad pirko rankinę padėvėtą,bet ''kaip naują'' ir gavo rašaluotą kažkokią ,na ir ne už dyką,ne ką pigiau už naują unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 balandžio 2013 - 17:07
is manes valyte juokiasi kad taskau laikrodziam pinigus.. dvieju laikroduku neimk ir bus gera rankine...

Gerai mergaites, varom su vyru pasizmoneti blush-anim-cl.gif pasikulturinti...
Grazaus sestadienio popiecio Jums smile.gif

labai laukiam dar zuly ir RL - 25%

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 04 06, 17:24)

na gal kazkam TIK 125dol,bet man daugoka,kai tokia pat kitam puslapi 65dol...
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 16:33)
http://www.overstock...44/product.html va S yra  o jum kokio reik?

BMW  old navy  yra aukstesniu  nepamenu kazkuri dejo nuoroda kurie  doh.gif

man S reikia,tokio modelio kaip buvsu nuoroda idejus,sita man nelabai dvispalve...
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 04 06, 18:23)
na gal kazkam TIK 125dol,bet man daugoka,kai tokia pat kitam puslapi 65dol...

Turejau omeny, kad tik uz tokia kaina radau, kur dydziu yra, o ne tai, kad cia pigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 04 06, 16:56)

Na ir dar, ar zinot kuo si linija LV skiriasi nuo kitu, ir kaip atpazint ,kad jis originalus jei daiktas devetas?

Kazkada Danijoje studijavau su viena amerikonka, ji dibusi LV pardeje . Sake, jie neispardavineje ir nuolaidu nedaro , senas uzsilikusias rankines tiesiog sukarpo. Jau tokia prabangiu zenklu polita, kad varguoliai negaletu ipirkti. biggrin.gif

O 500 svaru, tai manau nera baisingi pinigai. Maniau jos daug brangesnes, kaip tai apie ju branguma svaigstama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 06 balandžio 2013 - 17:28
lauryna as irgi buvau tikra kad ju kaina 4zenklis skaicius valiuta o jei apie pora tukstanciu tai dar visai kaina gerai pagalvojus nekosmosine.

Viskas,islekiam

Grazaus sestadienio likusio:)
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 04 06, 18:27)
Kazkada Danijoje studijavau su viena amerikonka, ji dibusi LV pardeje . Sake, jie neispardavineje ir nuolaidu nedaro , senas uzsilikusias rankines tiesiog sukarpo. Jau tokia prabangiu zenklu polita, kad varguoliai negaletu ipirkti. biggrin.gif

O 500 svaru, tai manau nera baisingi pinigai. Maniau jos daug brangesnes, kaip tai apie ju branguma svaigstama.

geras ,tikiu doh.gif drinks_cheers.gif
jo,aš irgi taip manydavau ,kol rimčiau nesusidomėjau dėl pirkimo ir gerąja prasme atsimenu nustebau drinks_cheers.gif biggrin.gif ;aišku,yra modeliukų daug brangesnių,bet man ir mano patinka smile.gif rolleyes.gif

Ingakalni,gero vakariuko mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 balandžio 2013 - 17:40