Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

bluntyt nu labai faina smile.gif sveikinimai!
deziu turi but sia savaite,laukiame
zivuk laukiau vyro o kai jis grizo akcija baiges... vakar nebuvo mano grazuolio.. dabar stebiu lastcall blush-anim-cl.gif
jusu laikrodukas dailus labai
Atsakyti
Blunte, sveikinimai didžiausi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bluntyt ir as prisidedu prie nuosirdziausiu sveikinimu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Blunte, sveikinimai 4u.gif
Dar turiu prasyma, labai sudomino tos kelnytes, jei nesunku, gal galetumet jas ismatuoti per klubus, kazin ar as su savo 102-104 ilysciau i astunta dydi g.gif
Atsakyti
Blunte, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 08, 09:34)

zivuk laukiau vyro o kai jis  grizo  akcija baiges... vakar nebuvo mano grazuolio..  dabar stebiu  lastcall  blush-anim-cl.gif
jusu laikrodukas  dailus labai

ir man tas pats buvo, laukiau vyro, kad pasitarti, kol sulaukiau - akcija baiges biggrin.gif
gerai kad vakar jis dar buvo, nes siandien paziurejau, jau nera, gal ju tik keli ar tik po viena buvo g.gif
Atsakyti
Ingakalni, o kaip reikalai su aeropostale, kur vakar siunciau uzsakyma?
Atsakyti
jau padaryta smile.gif 4u.gif

Laaabai jums aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda @ 2013 04 08, 10:05)
Blunte, sveikinimai 4u.gif
Dar turiu prasyma, labai sudomino tos kelnytes, jei nesunku, gal galetumet jas ismatuoti per klubus, kazin ar as su savo 102-104 ilysciau i astunta dydi g.gif

kokias kelnikes?
8tukas?
tas kur as dejau geltonos mano klubai 102 tai per klubus geras 31d bet liemuo zemintas tai 43x2 man vos susisega nors liemuo 85cm siandien matuojant bet zeminto reik gerokai didesio nes ne ties talija segas o zemai

QUOTE(Zivukas.d @ 2013 04 08, 10:06)
ir man tas pats buvo, laukiau vyro, kad pasitarti, kol sulaukiau - akcija baiges  biggrin.gif
gerai kad vakar jis dar buvo, nes siandien paziurejau, jau nera, gal ju tik keli ar tik po viena buvo  g.gif

manau ju te po kelis isparduos ir viskas.. maniskio ner paseksiu ar ides dar kada ji kai buna papildomas kodukas g.gif
QUOTE(minha @ 2013 04 08, 10:18)
Ingakalni, o kaip reikalai su aeropostale, kur vakar siunciau uzsakyma?

vakar truko iki nuolaideles siandien panos jungiasi paimsime 4u.gif
Atsakyti
Totsy.com labai geros kainyte Calvin Klein apatiniu ir megaitems ir berniukas, Ingiuk gal parenkam mirksiukas.gif Junkites mergaites 4u.gif
http://www.totsy.com...ndies-8685.html
Atsakyti
vaikam calvin klein apatiniai vel ismesti geromis kainomis, gal butu norinciu dar prie totsy jungtis?
http://www.totsy.com...ndies-8685.html
Papildyta:
Pyrex and Corningware visokios kepimo formos ir tt.. irgi pigiai.. laivu siustis galima jei neksubu ir del svorio bijote wink.gif

pyrex pas mus juk taip giria biggrin.gif
Papildyta:
ar cia kartais ne pleziniai ranksluosciai vaikam?
http://www.totsy.com...nkets-8653.html

gal kuri turejot ar verti demesio?
Atsakyti
Tikiuosi, ir kitu miestu dezuciau sia savaite laukiam bigsmile.gif O tai lomkes, kaip seniai ka begavau lotuliukas.gif
Atsakyti