Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(krista0510 @ 2013 04 06, 15:19)
Nu,zinokit nebelaiko nervai doh.gif Situacija tokia:vasario 26 d uzsisakiau prekes pas Laureta, kovo 11 d atejo skaiciukai,as is karto apmokejau,po to gerai pasiziurejau, kad priskaiciuoti tax mokesciai,kuriu neturejo buti (permoka 6 .61Lt) na,tada ir prasidejo.niekaip neiisiaiskinom,niekaip negalejo atrinkti kad ir kas ir kur permokejo.Na, galvoju tiek to.nedidele cia ta suma.Laukiu prekyciu toliau,vakar gaunu zinute, kad nera mano mokejimo uz prekytes.Trukt uz vadziu ir vel nuo pradziu!!!! Trecias menuo.  blink.gif

bet vis tik meluojate...
laureta pati atsiunte jum saskaita veliau ta pacia diena pati parase kad suma be tax tokia ir tokia....
doh.gif

ir paprase patikslinti i koki daret banka pavedimuka nes kaip jau minejau paskirtyje neirasete tai ka privaloma rasyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2013 04 06, 15:25)
Sveikos,

siandien isbandziau lalique kvapa, dziaugiuosi, kad nesurizikavau nepauoscius uzsisakyti. Ranka papurskiau, tai visa diena erzina kvapas, ir vyrui labai nepatiko. Kvapas toks sunkus su vaniles saldesiu. Man jie kaskiek panasus i Valentino Valentina. Gal po 10 metu pasikeis skonis ax.gif Kam tokie kvapai patinka tai jie tikrai isskirtiniai uz gera kaina  thumbup.gif

Visgi lieku istikima Chanel chance ir lanvin kvapams, gal kur matete siuos gera kaina?  wub.gif
Kvapas lalique le parfume visai kitoks nei Jusu nurodytu  ax.gif

ir as nemestu vaniles doh.gif tai dabar jau neabejosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 14:22)
krista as jum parasiau,  kai gaunate saskaita ar paskaitote ka reik irasyti i paskirti?

kaip atrinkti  pasakykite pavedimus  kai  nera niko? o  uzsakymu  simtai..?

Inga, bet mes pries koki menesi jau viska kaip ir issiaiskinom,o dabar vel is naujo?
Atsakyti
QUOTE(krista0510 @ 2013 04 06, 15:27)
Inga, bet mes pries koki menesi jau viska kaip ir issiaiskinom,o dabar vel is naujo?

laureta issiunte prekes i lietuva, jos matyt vilniuje jau arba atkeliauja ryt-poryt tikrino ir nemate pavedimo juk niko jus neirasete o be jo rasti keblu tarp gausybes pavedimuku,ar bent numanote kiek ju ikrenta i sask per diena unsure.gif

todel paprase patikslinti kuriam banke ieskoti, iseget pavedimuka is kart pamaciau kame reikalas, laureta atsikelus ras ir viskas ok bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 04 06, 15:27)
ir as nemestu vaniles doh.gif tai dabar jau neabejosiu  thumbup.gif

kiekviena nosis skirtingai uodzia pvz gucci flora man drauge sake ojej ne tavo kvapas citrusai, rozes...

gavau pirmas vaizdas nu ir prasoviau... antras nu gal ir nieko.. o trecias kad labai liuks lotuliukas.gif
jokios rozes ar mandarinu ko nekenciu kvepaluose nera arba neuzuodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 04 06, 14:32]
laureta issiunte prekes i lietuva, jos matyt vilniuje jau arba atkeliauja ryt-poryt tikrino ir nemate pavedimo juk niko jus neirasete o be jo rasti keblu tarp gausybes pavedimuku,ar bent numanote kiek ju ikrenta i sask per diena unsure.gif

todel paprase patikslinti kuriam banke ieskoti, iseget pavedimuka is kart pamaciau kame reikalas, laureta atsikelus ras ir viskas ok bus 4u.gif
Papildyta:

Suprantat, kad mes jau viska buvom issiaiskine ir nikus ir permokas, bet vakar su ta zinute tai mane pribloske.Atleiskit man, gal but tai nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 06, 15:18)
nu nieko saaau  doh.gif psp 4metei  doh.gif

Gal cia ne psp doh.gif g.gif

Na va sukasi gavoje tokie ale putukai suzaidimais, 60-80 pinigu, kazkas tame tarpe, bet nuorodu pas mane kompe senu neliko doh.gif

Bandziau ieskot, bet nezinau kur pasidot, i technika ar i zaisus
Atsakyti
Sveiki, Ingute, ar Oldnavy užsakinėjate šiandien?
Atsakyti
katuli ON papirkau jei dar norinciu yra galima vel parinkti, mergaites
www.gap.com - 30%
OLN davy - 20% kodukas

QUOTE(valyte_7 @ 2013 04 06, 15:41)
Gal cia ne psp doh.gif  g.gif

Na va sukasi gavoje tokie ale putukai suzaidimais, 60-80 pinigu, kazkas tame tarpe, bet nuorodu pas mane kompe senu neliko doh.gif

Bandziau ieskot, bet nezinau kur pasidot, i technika ar i zaisus

putukai? lotuliukas.gif kas tai .. brungioji man putukas is eroticos o ne zaidimu skyriuko atrodo yra lotuliukas.gif

Krista luktelkite lauretos, pas ja dar ankstus rytas bus vakare musu laiku - atrasys ji jums,as laiskuti palikau jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 06 balandžio 2013 - 14:45
nu zinokit varysiu i kristiana uostyt ax.gif bet jei vanile doh.gif kazkada patiko, o veliau tai nepernesu...man tai primena automobilio stiklo ploviklius visi su vanile doh.gif paskutiniu metu kenzo kvepaliukai patikt pradejo mirksiukas.gif bet muglerio angel vistiek number 1 biggrin.gif versace kvepaliukai man ir prie sirdies -pora miniuku turiu ax.gif vyras parnese be jokios progos chanel cco noir juodas buteliukas-fantastiski -vieni gal geriausiu vakariniu kvepalu 4u.gif bet tik pora kart papurskiau -gaila-zinau kiek tie zarazos kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 06, 15:45)
nu zinokit varysiu i kristiana uostyt  ax.gif bet jei vanile  doh.gif kazkada patiko, o veliau tai nepernesu...man tai primena automobilio stiklo ploviklius visi su vanile  doh.gif paskutiniu metu kenzo kvepaliukai patikt pradejo  mirksiukas.gif bet muglerio angel vistiek number 1  biggrin.gif versace kvepaliukai man ir prie sirdies -pora miniuku turiu  ax.gif vyras parnese be jokios progos chanel cco noir juodas buteliukas-fantastiski -vieni gal geriausiu vakariniu kvepalu  4u.gif bet tik pora kart papurskiau -gaila-zinau kiek tie zarazos kainuoja  lotuliukas.gif

chanel noir neblogas bet Coco edp geresni vakarui wub.gif

o as laukiu Amouage Honour greit turesiu va cia tai kvepalai.. va cia tai geeeris wub.gif ir negaila pinigu.. rankinukui gaila o kvepalam ne lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
moterys-kvepalu ir rubu maniakes 4u.gif vakar isverciau rubus-batus -kazkaip jau galvoj sukas kad reik papildomos komodos doh.gif ner kur smutkiu det doh.gif kvepalu irgi-reik nezinau gal buta keist doh.gif vienas kambarys butu sandelis g.gif
o jei rimtai tai vel noris rimtos sukneles pavasariui, rankines ir plosciuko doh.gif nerandu kokio noriu doh.gif kazkaip primityvoki atrodo-matytas stilius doh.gif maciau pas viena mergina toki idomu su uztrauktukai tokiom mini sagutem ilgas -nu bet negi prieisi ir klausi kur pirkai doh.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už Chloe 4u.gif

QUOTE(wetriuke @ 2013 04 06, 12:45)

Įsiterpsiu ax.gif , nors čia esu nauja pirkėja - kažkada užsisakinėjau iš čia, kiek kitoks pakabukas tik, bet matau grandinėlė ta pati - žinokit niekinė ji, laaabai trumpa ir tokia plonytė, beveik permatoma, iš karto numečiau, nežinau net ar dukra kada užsidės. Pakabuką teko verti ant kitos grandinėlės.
Atsakyti