Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(litunas @ 2013 04 15, 08:32)
klausimas is praktines puses:
plyteliu plintusines juosteles su tais paciais klijais klijuojat prie sienos ?
ar galima su skystomis vinimis,mazesnis tarpas nuo sienos gautusi , labiau prigludes plintusiukas butu.

Jei nori islaidauk skystom vinim,arba nusipirk 2 mm sukas ir klijuok plonu sluoksniu.Seip tai netgi su 8 mm sukom klijuojant gaunasi kliju 3-4 mm,kas mano manymu nera daug.
Atsakyti
pas mane eile darbu tokia,......... kad sienos jau nudazytos o dabar isklijavau plyteles ant grindu . kad plintusus klijuot reiks grandyt sienu apacia sukibibui geram isgauti . galvojau su vinim ant dazu saut,ale ka cia laiko pataupysiu...teks pasveist .
Atsakyti
Sveiki,

Pas mane dabar tokia dilema: ar nudazyt sienas paskutiniu sluoksniu su visais pataisymasi ir t.t. ar pirma susiklijuot grindu plyteles ir laminata sudet...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 04 16, 09:13)
Sveiki,

Pas mane dabar tokia dilema: ar nudazyt sienas paskutiniu sluoksniu su visais pataisymasi ir t.t. ar pirma susiklijuot grindu plyteles ir laminata sudet...

man rodos pirma sienas geriau, paskui grindis smile.gif
Atsakyti
Dar vienas praktinis klausimas smile.gif
Kiek mm maždaug pakils grindys išklojus jas plytelėmis ant betono.
Ir dar dėl kompensacinių siūlių betone. Ar nepridirbs jos man bėdos kaip pradės betonas vaikčiot. Ims ir sulūžinės plytelės virš siūlių?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2013 04 16, 11:18)
Ir dar dėl kompensacinių siūlių betone. Ar nepridirbs jos man bėdos kaip pradės betonas vaikčiot. Ims ir sulūžinės plytelės virš siūlių?

as tas deformacines pats ties slenksciais dariaus, tai ten ir sujungimai plyteliu skirtingu bus.

plytele 7-8mm plius klijai 4-5mm nors man sulygint tai reikejo tai kliju ir 10mm bus.
skirtingos plyteles gali jau koki 10mm storio buti. reik galvot..........
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2013 04 16, 07:07)
pas mane eile darbu tokia,......... kad sienos jau nudazytos o dabar isklijavau plyteles ant grindu . kad plintusus klijuot reiks grandyt sienu apacia sukibibui geram isgauti . galvojau su vinim ant dazu saut,ale ka cia laiko pataupysiu...teks pasveist .

Jei jau sienos dazytos tai gal skystom vinim tada sauciau. Galvojau kad nedazytos. Tuo labiau kad jauciu tu virtuve klijuosi tai pora buteliuku manau bus per akis. Mazdaug 15 litu.
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2013 04 16, 11:18)

Jei p[lyteles 8 mm ir sukos 8 mm tai gausis apie 1 cm gali buti ir iki 12 mm issikels. Priklausomai nuo to kokio grubletumo plyteliu apacia.
Del kompensaciniu siuliu.. Geriausia kai jos virs plyteles siules,nes jei daug betonas pavaziouos,plyteles skils. Kitavertus Tavo namas ne prekybos centras ir grindys bus gerokai stabilesnes.
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2013 04 16, 09:13)
Sveiki,

Pagalvojau. Poto dar karta pagalvojau ir sumasciau kad as pirma dazyciau kad nereiktu poto visko dangstytis smile.gif
Atsakyti
10m istisines plyteles, jokiu def. siuliu. Viskas 3 m sildoma ir niekas neluzineja. Tik is sonu kompensacine juosta.
Del storio - ziurint kokio storio plyteles, plius klju kokie 5-6 mm - tai tiek ir pakils

QUOTE(Vyriukas @ 2013 04 16, 09:18)

Atsakyti
Dekui uz atsakymus wink.gif bandysim po truputi judeti, kai baigsim zidini... tiesa zidinio samata geroookai soktelejo konkreciai skaiciuojant musu idejas sad.gif nu bet yra kaip yra...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 04 16, 18:49)
Dekui uz atsakymus wink.gif bandysim po truputi judeti, kai baigsim zidini... tiesa zidinio samata geroookai soktelejo konkreciai skaiciuojant musu idejas sad.gif nu bet yra kaip yra...

Kiek mazdaug gaunasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 16, 19:18)
Kiek mazdaug gaunasi?  blush2.gif

Pasakysiu kai viska baigsim wink.gif viskas labai isbrango, kad apmurysim plytom, nes ir darbas gerokai daugoau, dar aisku plytom nemaazai prisidejo...
Atsakyti
Užkūrė jau šiandien židinį. Galit pažiūrėt , žinot kur įdėjau mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 16 balandžio 2013 - 21:05