Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Tiesa, noriu paklausti, gal kas nors jungiasis prie bendros kanalizacijos? Ar giliai ji kasama ir ar brangiai išeina. Mums reiketu prakasti per daržą iki kaimynų maždaug 20 metrų...
Atsakyti
QUOTE(Namukas951 @ 2013 04 19, 15:12)
vieno auksto namukai man irgi patinka, tik va gaila uzimamo ploto ant sklypo. Nes sklypas visgi nepigiai kainuoja blink.gif

na dariaus pojekta butume pakoregave, butu buves 13m ilgio ir 13 plocio, musu dabartinis 14ir 14m, nes mums uztkes su garazu ir 155kv, dar plius sutaupom 20 000, nes nebereikia laiptu ir perdengimu, o pamato nieko daugiau nesigauna smile.gif aisku priklauso kiek kvadratu poreikis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Namukas951 @ 2013 04 19, 15:21)
o pas jus jau vyksta statybos?smile.gif

laukiam leidimo dar liko 13 darbo dienu smile.gif ir pradesim
Atsakyti
[quote=kreizzy,2013 04 19, 11:00]
[quote=airise,2013 04 18, 20:26]
Tai labai įdomi,nenori parodyt bent trumpam albume? Kaip ten susiapvalin air koks bendras vaizdas.
nu nufotkinau ir ikeliau smile.gif buvau anksciau sukelus is vidus daug nuotrauku negi nematei g.gif
[/quote]
Gal ir maciau, dar nebaigtas gal buvo , bet kai nereikejo,tai ir neisiziurejau. Grazus kampelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 04 18, 13:30)
Biesai

o kokio gamintojo sandarinimo juostas ir kokio gamintojo sandarinimo putas jie naudoja?

Sveikas. jie naudoja belgiskas profoam 65 ( lygtai taip vadinas) ir soudal juostas. Sake putos geresnes kokybes uz makrofleksa,nes nera dideliu akuciu. Siektiek tyrinejau tai panasu kad teisybe sako.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 19, 18:24)
Sveikas. jie naudoja belgiskas profoam 65 ( lygtai taip vadinas) ir soudal juostas.  Sake putos geresnes kokybes uz makrofleksa,nes nera dideliu akuciu. Siektiek tyrinejau  tai panasu kad teisybe sako.

aciu uz info. kaip siaip ju darbu kokybe? ir per kiek laiko sudejo?
Atsakyti
Sudejo per 3 dienas. langu istatymo kokybe gera.
Juostu suklijavimo vidutine.
Po pirmos dienos patikrinau kaip langai uzpusti,radau pora vietu silpnokai uzpustu,tai ryta pries darnbo pradzia susikvieciau visus ,paaiskinau kokiops kokybes as tikiuosi,kas negerai ir viskas. Atvaziavo i objekta su gatavai suskaldytu paketu,tai pakeite. O sendiena ryte atejes i objekta radau trukusi stiklo paketa. Ta irgi pakeis. labai stebejosi kad istatytas paketas truko. Galimai gamintojo brokas. gamina paketus Vilniuje. Seip meistriukas tai labai smulkmeniskas,stengiasi viska suziureti,kad nebutu nesklandumu. gal cia mano ytaka,nes buvau as jy paspaudes kaip reikiant..
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 04 19, 08:56)
Slankiojancias vistik pasirinkai? Hmm noreciau ir as slankiojanciu gal  g.gif  Bet jos kampu kaip langas ar standartines durys neatsidaro ane? Bet jau pas mama neatsidaro. O svetaineje vienintelis oro patekimas butent per tas duris bus tai man norisi kampinio atidarymo, nes jau turejom ir mes nesidarinejancias duris tai blogai man su vaikais, kai norisi jau gryno oro, bet nesinori kad pagal grindis kur sliauzoja mazes butu vejukas  unsure.gif

Placiau prasom apie daroma gipsine pertvara wink.gif 2a pas mus irgi gipsines bus, tad idomu sumustinis... blush2.gif

Taip pasirinkau slankiojancia,nors realiai ji pabrango gal 2000 litu.bet.. Tiek to,reikia ir prabangos elementu namuose lotuliukas.gif Tiesa nelabai suprantu ka norite paklausti del tu stumdomu duru ir lango kampo. Darant gipsines pertvaras svarbu naudoti po profiliais juosta ,poto deti ne viena gipsa o du,jei nori ypatingos garso izoliacijos dedi tris (profilis 75 mm plocio tam naudojamas,poto visus gipso kartono tarpus prie sienu lubu ir grindu reikiaakrilu uzpusti. Geriausia kai yra tarpelis tarp gipso ir sienu lubu ir kitos medziagos sienomis.Tada uzputi akrilu ir garsas neina kiaurai konstrukcijas. Rekomenduotina vengti rozeciu ant tokiu pertvaru.
Knaufas turi specialia silentboard plokste garso izoliacijai. Nezinau kiek ji kainuoja,bet jei detum po tris plokstes kiekvienoj profilio pusej tai pasiektum 71 DB triuksmo slopinima,kas yra labai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 19 balandžio 2013 - 20:48
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 19, 20:38)
Sudejo per 3 dienas. langu istatymo kokybe gera.
Juostu suklijavimo vidutine.
Po pirmos dienos patikrinau kaip langai uzpusti,radau pora vietu silpnokai uzpustu,tai ryta pries darnbo pradzia susikvieciau visus ,paaiskinau kokiops kokybes as tikiuosi,kas negerai ir viskas. Atvaziavo i objekta su gatavai suskaldytu paketu,tai pakeite. O sendiena ryte atejes i objekta radau trukusi stiklo paketa. Ta irgi pakeis. labai stebejosi kad istatytas paketas truko. Galimai gamintojo brokas. gamina paketus Vilniuje. Seip meistriukas tai labai smulkmeniskas,stengiasi viska suziureti,kad nebutu nesklandumu. gal cia mano ytaka,nes buvau as jy paspaudes kaip reikiant..

tai kad jie lygtais paketus Bodesos deda
Atsakyti
QUOTE(mariucha @ 2013 04 19, 22:22)
tai kad jie lygtais paketus Bodesos deda

Langu konstrukcijos perka is Vilniaus,o jei skubiai reikia,uzsako is Bodesos.
Atsakyti
kazkodel mazai balsuotoju. jei tik keli pabalsuos,nieko nebus. pakeisim slaptazodi ,gaus tik aktyvus, nes nariu daug,o niekas nebesudalyvauja.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 04 20, 07:01)
kazkodel mazai balsuotoju. jei tik keli pabalsuos,nieko nebus. pakeisim slaptazodi ,gaus tik aktyvus, nes nariu daug,o niekas nebesudalyvauja.

As is savo varpines pasisakysiu 4u.gif nieko pries visus naujokus cia, bet realiai kai skaitineju praleidziu daugelio postus, nes ta stadija neidomi man jau. Paskaitau tik senuju dalyviu postus. Todel ir i albuma ilendu senbuviu tik paziuret ir nebesigilinu i balsavimus, nes laiko neuztenka ;)nors matos kad ilgai ja thumbup.gif u bendrauja zmones del kuriu balsuojat , siulau supaprastint viska ir tiesiug kas dabar yra albumo adminas ir nuolat seka tema duot slapuka savo nuoziura, po tam tikro laiko.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 19, 20:38)
Tiesa nelabai suprantu ka norite paklausti del tu stumdomu duru ir lango kampo.

Turejau omenyje, kad tikriausiai stumdomu duru negalima atidaryti kampu kaip langai kad atsidaro? blush2.gif O man tokios funkcijos labai reikia, nes salia esancias vitrinas norim daryti nesidarinejancias (tiek del vaizdo tiek del dydzio).

QUOTE(airise @ 2013 04 20, 07:01)

Laukiam ziniu 4u.gif Ir aciu balsuojantiems vienaip ar kitaip smile.gif
QUOTE(jova @ 2013 04 20, 07:12)
As is savo varpines pasisakysiu 4u.gif nieko pries visus naujokus cia, bet realiai kai skaitineju praleidziu daugelio postus, nes ta stadija neidomi man jau. Paskaitau tik senuju dalyviu postus.

Suprantama, kad ta stadija kazkam nebeidomi ir nieko cia labai blogo... O va mes labai dekingi uz jusu visu patirti, o vaizdines priemones visada sustiprina viska. Tad labai norisi paziureti i jusu statybas, vidu ir tt...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 20, 09:19)
Turejau omenyje, kad tikriausiai stumdomu duru negalima atidaryti kampu kaip langai kad atsidaro?  blush2.gif  O man tokios funkcijos labai reikia, nes salia esancias vitrinas norim daryti nesidarinejancias (tiek del vaizdo tiek del dydzio).
Laukiam ziniu  4u.gif  Ir aciu balsuojantiems vienaip ar kitaip smile.gif

Suprantama, kad ta stadija kazkam nebeidomi ir nieko cia labai blogo... O va mes labai dekingi uz jusu visu patirti, o vaizdines priemones visada sustiprina viska. Tad labai norisi paziureti i jusu statybas, vidu ir tt...

pritariu smile.gif buna kad mastai kaip cia padaryt, mastai ir nieko nesumastai, ir va kazkokia detale pamatai kazkur ir iskarto mintis kyla smile.gif
Atsakyti