Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Sunreja @ 2013 04 06, 12:03)
Sveiki, norejau pasiteirauti, kiek metu galioja namo projektas? Ta prasme per kiek metu nuo projekto padarymo reikia pagal ji pastatyti nama? Yra kazkoks senaties terminas?  4u.gif

Statybų leidimai, išduoti nuo 2010 spalio 1d yra neriboto laiko, nebent pakeistu nauju įstatymų.

Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 04 06, 10:43)
o kiek jums su medizagom isejo tas 80m, nes pas mus 100m?nes jei daryti tarkim toki auksti koki paskaiciavo 2.3 ir rostverkui tik lentos tai suma 15000 medziagom tai kazin greztiniam ne daugiau iseis, bet cia dar klausimas ar mes darysim tiek zemai

Nežinau ar gavote mano žinutes į AŽ, nes man nerodo, arba aš nemoku pažiūrėti ar jos pasiekė adresatą blush2.gif neturiu dar įgudžių čia. Ir kažkodėl dažnai parašius siunčiu, kad ir viešai, tačiau iškrentu doh.gif vėl reikia jungtis, tai būna, kad nuleidžiu rankas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 04 06, 16:04)
Statybų leidimai, išduoti nuo 2010 spalio 1d yra neriboto laiko, nebent pakeistu nauju įstatymų.

Papildyta:
Nežinau ar gavote mano žinutes į AŽ, nes man nerodo, arba aš nemoku pažiūrėti ar jos pasiekė adresatą  blush2.gif neturiu dar  įgudžių čia. Ir kažkodėl dažnai parašius siunčiu, kad ir viešai, tačiau iškrentu  doh.gif vėl reikia jungtis, tai būna, kad nuleidžiu rankas  4u.gif

taip gavau priejom sivada sprie gretziniu, ka tik skaiciavau tikrai pigiau iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaliaMergelė @ 2013 04 06, 15:04)

Papildyta:
Nežinau ar gavote mano žinutes į AŽ, nes man nerodo, arba aš nemoku pažiūrėti ar jos pasiekė adresatą  blush2.gif neturiu dar  įgudžių čia. Ir kažkodėl dažnai parašius siunčiu, kad ir viešai, tačiau iškrentu  doh.gif vėl reikia jungtis, tai būna, kad nuleidžiu rankas  4u.gif

jau apie metai kai vėl išduodami statybos leidimai galioja 10 metų. tik tie kurie buvo išimti arba baigesi galiojimo laikas ir automatiškai prasitesė per tuos du metus neturi galiojimo laiko. visiem kitiem 10 metų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz apsvietima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su kokia programa galima ziuret kaip plyteles ant grindu delioti ?
jei plyteles grindines 30*30 tai kryzelai kokio dydzio ?
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2013 04 06, 20:06)

geriausia programa-lapas langeliais smile.gif O kryziukus kokius nori,kokie patinka tokius ir dedi. Aisku dar reiketu atsizvelgti i plyteliu kokybe. Jei matmenys gerokai skiriasi tai kryziuku reiketu didesniu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 06, 20:19)
geriausia programa-lapas langeliais smile.gif  O kryziukus kokius nori,kokie patinka tokius ir dedi. Aisku dar reiketu atsizvelgti i plyteliu kokybe. Jei matmenys gerokai skiriasi tai kryziuku reiketu didesniu.

o siaip pagal nutylejima 1 rusis (dvarcioniu ) plyteliu 30*30 dydzio kryzeliai kokie eitu ..................?
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2013 04 06, 20:45)
o siaip pagal nutylejima 1 rusis  (dvarcioniu ) plyteliu 30*30 dydzio kryzeliai kokie eitu ..................?

Litunai,tu savininkas,tu turi zinoti ko nori. As priprates prie triju milimetru... Bet pas save namuose deciau 1,5 mm.
Atsakyti
galvojau kokie 3-4mm
klijuosiu pats maziau grybo pripjauciau gal su tokiais
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2013 04 06, 19:06)

Jeigu dvarčionių plytelės, tai lyg ir jų psl programėlę galima rasti, bent anksčiau yra buvę.

Grindims 3mm pats tas, o jeigu dar gerai priderintas glaistas, tai ir tų tarpų nelabai matosi. Kas kitą sienos, jau mažesni tarpeliai gražiau, bet ir tai. Kaip supratau pats sau meistras būsite, tai 3mm jus iš kelio neišves drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(narvid @ 2013 04 06, 17:14)
jau apie metai kai vėl išduodami statybos leidimai galioja 10 metų. tik tie kurie buvo išimti arba baigesi galiojimo laikas ir automatiškai prasitesė per tuos du metus neturi galiojimo laiko. visiem kitiem 10 metų. drinks_cheers.gif

kaip suprantu, tai aš nespėju paskui naujus įstatymus biggrin.gif kaip nauja valdžia, taip ir nauji.....
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 04 06, 07:29)
o kiek jums vien medziagos kainavo?ir kiek metru pamatas buvo jei ne paslaptis  smile.gif
Papildyta:
o ta medienos imone vaidoto ne uab lignuma? kiek mokejot uz dvugubo pjovimo lentas uz kuba?

Pamatas virš 60m. Poliai kaip ir rašiau-apie 2,3m gylio ,40cm pločio(čia jau konstruktorius matyt su atsarga dėjo biggrin.gif ). Polių skaičius-20.
Jokiom medžiagom niekuom nesirūpinom-viską darė/rūpinosi brigadėlė.
Kaina pamatų į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 04 06, 22:45)
Pamatas virš 60m. Poliai kaip ir rašiau-apie 2,3m gylio ,40cm pločio(čia jau konstruktorius matyt su atsarga dėjo  biggrin.gif  ). Polių skaičius-20.
Jokiom medžiagom niekuom nesirūpinom-viską darė/rūpinosi brigadėlė.
Kaina pamatų į AŽ.

as paskaiciavau jei kas du metrus reikia poliu 50, nors konstukrtoius siule kas metra daryti g.gif
Atsakyti