QUOTE(aix2011 @ 2013 04 23, 19:36)
1. as irgi noriu isijungti i diskusija ir parasyti savo nuomuone,mat gyvenu ne LT ir ne Svedijoje,
2. tikrai nedrysciau pasakyti kad tik zemiau vidutinio lygio gyvenantys zmones lankosi ikejoje.
3. Mat cia kur gyvenu tai bet koks
baisuokliskas namukas kainuoja bent jau mln litu ,o jau toks padoresnis ir puse mln euru tai va dabar ir zinok kokie cia tie zmones zemiau vidutinio lygio ar ne, bet savo mentalitetu man jie vistiek labai patinka,nes jie zino ir moka megautis gyvenimu.
4. Man asm ikeja yra zaliavu parduotuve,ten yra visko daug,daug geru,praktisku ideju ir jei turi biski fantazijos ir nebijai issitepti ranku tai gali pats pasidaryti originaliai ir nebrangiai,as labai megstu ka nors isigyti ikejoje ir poto pati savo galva ismastyti ka cia idomaus galeciau savo rankomis perdaryti , svarbiausia kad tai bus mano pacios perdaryta ir bus originalu .PVZ is bliudo pasigaminau liustra ir tt. Man patinka kad mano namai butu panasus i mane,o ne i paveiksliuka is zurnalo...Patinka IKEA savo naujom, svieziom idejom ir tikrai ne viskas joje yra made in china,o ir kaina dazniausiai atitinka kokybe kas irgi labai svarbu seis laikais.
1. junkitės į diskusiją pirmiausiai susipažinusi su diskusijų objektu: IKEA vykdoma politika ir ką ji duos atėjusi į Lietuvą.
2. Nežinau, kur jūs ten gyvenate, bet vokiečiai, austrai, italai, prancūzai ir anglai tikrai savaitgalio nepraleidžia IKEA. Palyginkite automobilių santykį prie IKEA ir žinosite, kas ten važiuoja apsipirkti.
3. Nežinau ar jūsų gyvenamojoje šalyje pervertintas nekilnojamas turtas ar ne, bet vokietijoje , austrijoje eilinis namukas arčiau miesto kainuoja 250-300 teur ir kiekviena tvarkinga šeima jį turi, na pagal tai apie vidutinį žmonių sluoksnio lygį sunku spręsti, nes tvarkingas žmogus bent kurioje šalyje siekia, kad jų namas neatrodytų baisuokliškai, jei leidžia toje šalyje gaunamos pajamos, taip kad turto vertė čia ne prie ko.
4. Patinka: lankykitės, pirkite, apie tai nebuvo diskutuota. Nežinau aš jūsų metinių pajamų, tačiau atsakykite, kodėl nesilankote kituose baldų parduotuvėse, tikriausiai, kad kaip sakėte kitur jums per brangu su jūsų pajamomis, o kažkas juk perka ir kitur sukomplektuotų prekių ir nemažai, va jums ir atsakymas.