Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja kosmetikos linija ŽIEDĖ

QUOTE(ele888 @ 2014 03 20, 18:28)
Tinkamai pagaminti ir supakuoti natūralūs produktai ir be sintetikos gali turėti ilgą galiojimo laiką.  4u.gif

taip išeitu kad visi kiti, natūralios rankų darbo kosmetikos, gamintojai nemoka tinkamai pagaminti g.gif nes ilgiausia laika kuri skiria ~4 men

nu zodziu as kazko cia nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roalma @ 2014 03 20, 21:31)
taip išeitu kad visi kiti, natūralios rankų darbo kosmetikos, gamintojai nemoka tinkamai pagaminti  g.gif nes ilgiausia laika kuri skiria ~4 men 

nu zodziu as kazko cia nesuprantu  biggrin.gif

galiojimo laikas priklauso nuo dedamų ingredientų, konservantų, pakuotės.. o visa tai skirtinga skirtingų gamintojų, tai skirtingi ir galiojimo laikai wink.gif iš tikrųjų geriausia paaiškintų pats gamintojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ele888 @ 2014 03 20, 18:28)
Tinkamai pagaminti ir supakuoti natūralūs produktai ir be sintetikos gali turėti ilgą galiojimo laiką.  4u.gif

tai žinoma, kad gali ir ilgiau galioti, jei tai aliejų mišiniai ar hidrolatai, bet natūralus KREMAI, kuriuose jungiasi vaduo ir aliejus, max. galioja 3-4 mėn.

nori pratęsti galiojimą - dėl konservantų ir kt. medžiagų, kurios odai jokios naudos neduoda, netgi atvirkščiai...
Atsakyti
[quote=roalma,2014 03 20, 17:16]
o jus matet kiek galioja kremai doh.gif
nei pas viena LT gamintoja (rankų darbo kosmetikos) tiek negalioja kaip pas juos ,ir kur cia natūralumas g.gif kaip jautrios odos kremas gautas dovanų pries kaledas galioja iki 2014,08 men blink.gif niekaip nesuprantu

Į Žiedės kremus dedami / cituoju iš kremo sudėties/ : "natūralūs konservantai (benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate)".
Atsakyti
Pirkau rugiageliu hidrolata. Man pirmas kvapas, kuris erzina nosi - tai tas vaistines uzkulisiu kvapas.. nzn, kaip patikslint aiskiau, bet toks kvapas kaip buna vaistinese, kurios gaminami vaistai - specivinis mixas ingredientu...
Iprastai pirkdavau is Ekokolekcija, ir tokio kvapo rugiageliu hidrolatas neturejo.. tai nepasakyciau, kad patikimas mano uoslei. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2014 03 31, 11:50)
Pirkau rugiageliu hidrolata. Man pirmas kvapas, kuris erzina nosi - tai tas vaistines uzkulisiu kvapas.. nzn, kaip patikslint aiskiau, bet toks kvapas kaip buna vaistinese, kurios gaminami vaistai - specivinis mixas ingredientu...

Kai pirmą kartą nusipirkau levandų hidrolatą, man kvapas taip pat labai nepatiko doh.gif Bet po kurio laiko pripratau ir jo net nebejaučiau. Dabar jau turiu antrą buteliuką, tai kvepia visiškai kitaip, visai maloniai g.gif Nežinau, gal pirmasis buvo koks sugedęs, nors galiojimo laikas buvo geras... g.gif
Bet mano odai šis hidrolatas patinka, naudoju vietoj toniko thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėte Žiedės naujieną nuo uodų? Kokie atsiliepimai?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 gegužės 2014 - 10:34
Niekur nerandu info apie jų aliejus g.gif Įdomu, rafinuoti ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 08 28, 12:54)
Niekur nerandu info apie jų aliejus g.gif Įdomu, rafinuoti ar ne ax.gif

Tiksliai, man taip pat įdomu.
Ir ant buteliuko nerašo, tik, kad ekologiškas (turiu makadamijų aliejų).
Atsakyti
Pasidomėjau, operatyviai gavau mandagų atsakymą.
Makadamijų aliejų tepu ant plaukų, tai aliejus kaip aliejus. Buteliukas labai patinka.smile.gif

Visos žaliavos gamyboje, kurios pilstomos atskirai ar naudojamos mišiniams, yra tik ekologiškos ir nerafinuotos, ženklintos ECO-CERT sertifikatais.
Tuo puikiai įsitikinsite pajautusi aliejų aromatus bei pamačius jų spalvas – tokias savybes išsaugo tik nerafinuoti aliejai.

Atsakyti
Nusipirkau rankoms kremo. Tragedija doh.gif Po kelių patepimų rankos siaubingai išsausėjo. Pinigai į balą. doh.gif
Atsakyti
O gal kas paakių kremą išbandėte ir turite kokių atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti