Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 09 02, 17:04)
na vanuraminai, man vienintelis dalykas ko as noriu kad kadangi operuos ketvirtadieni si ryte, kad paleistu vakare arba kitos dienos ryta, ir kad nelaikytu per savaitgali, nes labai nemegstu aplinkos, man geriau namie guleti smile.gif siandien poliklinikoj padare slapimo, kraujo tyrimus, kardiograma, ryt einu pasiimti atsakymu ir siuntimo, o ketvirtadieni jau LP plius histeroskopija smile.gif  4u.gif

Dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 02, 13:25)
Sveikos,
prisirašau prie Jūsų būrio. Man asmeniškai LP buvo rekomenduota nevaisingumo priežastims nustatyti. LP dariausi VGN, ten eilės vasarą nedidelės, tai nuo registracijos iki LP praėjo gal pusantros savaitės. Ramiai spėjau pasidaryti visus reikiamus tyrimus ir.. į trasą smile.gif
Atvykau ryte iš vakaro nevalgiusi ir negėrusi (pradžioj maniau kad tai man sukels daugiausiai nepatogumų, nes nevalgyt ar neišgert vandens rytais negaliu, bet viskas buvo gerai), kelias valandas slampinėjau po palatą ir laukiau gydytojų. 11:30 jau lipau ant operacinio stalo, atsijungiau neįtikėtinai greitai (o patį atsijungimo momentą norėčiau kartot ir kartot  lotuliukas.gif). Apie 14:30 valandą jau buvau pilnai atgavusi sąmonę.
Personalas šiltas, viską pasako, paaiškina, padeda. Iš ligononės paleido kitos dienos rytą (būtų išrašę tą pačią dieną, kai darė LP, bet gydytojai teko išvažiuot, tai sutarėm, kad pagulėsiu per naktį). Nors man asmeniškai tai buvo tik į naudą, nes valdoma ligoninės lova po tokios operacijos yra išsigelbėjimas smile.gif
Rado mažutį endo židinuką - pašalino, bei tuo pačiu patikrino ir kiaušidžių pratekamumą - viskas puikiai prateka  bigsmile.gif
Po operacijos dabar praėjo mažiau nei savaitė, o skylučių (jų, beje, turiu dvi) jau beveik nebesimato thumbup.gif
Todėl tikrai galiu pasakyti, kad nėra ko bijoti LP! thumbup.gif

Sveiki
Perskaičiau, kad LP jums darė VGN. O kaip ten papulti? Ginekologė jus užrašė ar pati važiavot tartis? Man irgi dėl nevaisingumo, bet siūlo Santariškes, o ten labai didelės eilės....po 2 mėn. reikia laukti.
Papildyta:
QUOTE(Iloncikas @ 2013 09 02, 21:17)
Sveiki
Perskaičiau, kad LP jums darė VGN. O kaip ten papulti? Ginekologė jus užrašė ar pati važiavot tartis? Man irgi dėl nevaisingumo, bet siūlo Santariškes, o ten labai didelės eilės....po 2 mėn. reikia laukti.

Man reikia atlikti laparoskopiją-histeroskopiją. Santariškėse labai didelės eilės. Kur dar Vilniuje galima atlikti...kad nereiktų labai ilgai laukti?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 09 02, 20:55)
Dideliausios sėkmės 4u.gif

kolkas nedekosiu, kad laimes nenuvyciau smile.gif po visko ateisiu pasipasakoti kaip kas
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 09 02, 19:45)
kolkas nedekosiu, kad laimes nenuvyciau smile.gif po visko ateisiu pasipasakoti kaip kas

Svarbiausia ką ras LP metu, visa kita - pffff..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 09 02, 21:21)
Sveiki
Papildyta:

Man reikia atlikti laparoskopiją-histeroskopiją. Santariškėse labai didelės eilės. Kur dar Vilniuje galima atlikti...kad nereiktų labai ilgai laukti?

Man tiesiog išrašė siuntimą, o jau kur - buvo mano pačios reikalas. Todėl iš karto rinkausi VGN. Šiaip vasarą apsirktai eilės trumpesnės, tai gal dėl to taip pasisekė, plius su ciklu pavyko susderint. O į VGN tai tiesiog reikia nuvažiuot su siuntimu, pakalbėsit, užregistruos datą ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 03, 07:50)
Man tiesiog išrašė siuntimą, o jau kur - buvo mano pačios reikalas. Todėl iš karto rinkausi VGN. Šiaip vasarą apsirktai eilės trumpesnės, tai gal dėl to taip pasisekė, plius su ciklu pavyko susderint. O į VGN tai tiesiog reikia nuvažiuot su siuntimu, pakalbėsit, užregistruos datą ir viskas smile.gif

Supratau. Kadangi aš lankausi pas Klimą tai jis man siūlo Santariškėse, bet jeigu teks ilgai laukt gal eisiu pas ginekologę siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 09 04, 17:06)
Supratau. Kadangi aš lankausi pas Klimą tai jis man siūlo Santariškėse, bet jeigu teks ilgai laukt gal eisiu pas ginekologę siuntimo.

Jei turi Klimo išrašytą siuntimą, tai eik į bet kurią ligoninę 4u.gif
Atsakyti
Siuntimo neturiu. jis is karto uzraso santariskese.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 09 04, 21:09)
Siuntimo neturiu. jis is karto uzraso santariskese.

Bet ant siuntimo NEGALI rašyti ligoninės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 09 05, 00:13)
Bet ant siuntimo NEGALI rašyti ligoninės blink.gif

Ten kadangi ta pati virtuvė, tai siuntimo matyt ir nerašo - paskiria datą ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 09 05, 05:34)
Ten kadangi ta pati virtuvė, tai siuntimo matyt ir nerašo - paskiria datą ir viskas.

Gal ir nusikalbu, bet juk siuntimas būtinas bet kokiai operacijai g.gif
Aš pati dabar turiu siuntimą. Darys antrą LP. Išrašė VK gydytojas, sutarėm kurią dieną bus LP, bet ant siuntimo nėra gydymo iįtaigos nurodyta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 09 05, 09:37)
Gal ir nusikalbu, bet juk siuntimas būtinas bet kokiai operacijai g.gif
Aš pati dabar turiu siuntimą. Darys antrą LP. Išrašė VK gydytojas, sutarėm kurią dieną bus LP, bet ant siuntimo nėra gydymo iįtaigos nurodyta blink.gif

Tai vis tik nusprendėt darytis antrą LP? Kodėl taip pasiūlė gydytojas? 4u.gif
Atsakyti