Sveikos,
prisirašau prie Jūsų būrio. Man asmeniškai LP buvo rekomenduota nevaisingumo priežastims nustatyti. LP dariausi VGN, ten eilės vasarą nedidelės, tai nuo registracijos iki LP praėjo gal pusantros savaitės. Ramiai spėjau pasidaryti visus reikiamus tyrimus ir.. į trasą

Atvykau ryte iš vakaro nevalgiusi ir negėrusi (pradžioj maniau kad tai man sukels daugiausiai nepatogumų, nes nevalgyt ar neišgert vandens rytais negaliu, bet viskas buvo gerai), kelias valandas slampinėjau po palatą ir laukiau gydytojų. 11:30 jau lipau ant operacinio stalo,
atsijungiau neįtikėtinai greitai (o patį atsijungimo momentą norėčiau kartot ir kartot

). Apie 14:30 valandą jau buvau pilnai atgavusi sąmonę.
Personalas šiltas, viską pasako, paaiškina, padeda. Iš ligononės paleido kitos dienos rytą (būtų išrašę tą pačią dieną, kai darė LP, bet gydytojai teko išvažiuot, tai sutarėm, kad pagulėsiu per naktį). Nors man asmeniškai tai buvo tik į naudą, nes valdoma ligoninės lova po tokios operacijos yra išsigelbėjimas
Rado mažutį endo židinuką - pašalino, bei tuo pačiu patikrino ir kiaušidžių pratekamumą - viskas puikiai prateka
Po operacijos dabar praėjo mažiau nei savaitė, o skylučių (jų, beje, turiu dvi) jau beveik nebesimato
Todėl tikrai galiu pasakyti, kad nėra ko bijoti LP!
Perskaičiau, kad LP jums darė VGN. O kaip ten papulti? Ginekologė jus užrašė ar pati važiavot tartis? Man irgi dėl nevaisingumo, bet siūlo Santariškes, o ten labai didelės eilės....po 2 mėn. reikia laukti.
Sveiki
Perskaičiau, kad LP jums darė VGN. O kaip ten papulti? Ginekologė jus užrašė ar pati važiavot tartis? Man irgi dėl nevaisingumo, bet siūlo Santariškes, o ten labai didelės eilės....po 2 mėn. reikia laukti.
Man reikia atlikti laparoskopiją-histeroskopiją. Santariškėse labai didelės eilės. Kur dar Vilniuje galima atlikti...kad nereiktų labai ilgai laukti?