Mano:
Švytėjimas
Omen
Pjūklas 2
Kubas
Gotika
Ir kalnai turi akis
Wrong turn
Filmai apie vampyrus ir vilkolakius - siaubo pasakos .

Mama
Insidious
Grave encounter
trys baisiausi
na gal dar Silent hill pirma dalis
Insidious
Grave encounter
trys baisiausi
na gal dar Silent hill pirma dalis
Sveiki
Pamenu, labai baisus man buvo "Karantinas", bet gal tik dėl to, kad žiūrėjau kino teatre ir labai kraupūs buvo garso efektai... Šiaip man kitokie patinka
Insidious - tikrai baisus buvo, bet pabaiga labai nuvylė.
Mama - pradžia patiko, bet finalas taip pat nepatiko
The Others - labai atmosferiškas, patiko
The Exorcist - kai pirmą kartą žiūrėjau labai baisu buvo, bet aišku jis senas, tai dabar pagalvojus daug kas gal ir juokingai atrodo, bet rekomenduoju nemačiusioms.
Dar visai lengvai susižiūrėjo The Exorcism of Emily Rose, ir dar kažkoks yra apie egzorcistą su Anthony Hopkinsu, dabar neprisimenu pavadimino, bet toks irgi pusė velnio
Neseniai kažkas parekomendavo, žiūrėjau the Cabin in the woods, bet tikrai nerekomenduoju, nepatiko

Pamenu, labai baisus man buvo "Karantinas", bet gal tik dėl to, kad žiūrėjau kino teatre ir labai kraupūs buvo garso efektai... Šiaip man kitokie patinka

Insidious - tikrai baisus buvo, bet pabaiga labai nuvylė.
Mama - pradžia patiko, bet finalas taip pat nepatiko

The Others - labai atmosferiškas, patiko

The Exorcist - kai pirmą kartą žiūrėjau labai baisu buvo, bet aišku jis senas, tai dabar pagalvojus daug kas gal ir juokingai atrodo, bet rekomenduoju nemačiusioms.
Dar visai lengvai susižiūrėjo The Exorcism of Emily Rose, ir dar kažkoks yra apie egzorcistą su Anthony Hopkinsu, dabar neprisimenu pavadimino, bet toks irgi pusė velnio

Neseniai kažkas parekomendavo, žiūrėjau the Cabin in the woods, bet tikrai nerekomenduoju, nepatiko

Atrodo nemažai tų siaubo filmų mačius,bet dabar nežinau ką parekomenduot
o šiaip man patinka tikri siaubo filmai,netikėtos scenos,tikra baimė,o ne šleikštulys kaip pvz filmai Ir kalnai turi akis,bei Lemtingas posūkis, tai labiau šlykštūs filmai,nei baisūs

QUOTE(Aglėja @ 2013 06 03, 11:21)
Atrodo nemažai tų siaubo filmų mačius,bet dabar nežinau ką parekomenduot
o šiaip man patinka tikri siaubo filmai,netikėtos scenos,tikra baimė,o ne šleikštulys kaip pvz filmai Ir kalnai turi akis,bei Lemtingas posūkis, tai labiau šlykštūs filmai,nei baisūs 

Aš irgi tos pačios nuomonės, ir su malonumu žiūriu siaubo filmus, bet labai sunku išsirinkti, nėr jų daug gerų..

man apie vaiduoklius,mistiniai patinka,pvz -kiti,amerikan horror story
patiko.kur pjauna ior zviegia nepatinka,ten kokie pjuklai pvz.
patiko.kur pjauna ior zviegia nepatinka,ten kokie pjuklai pvz.
Iš paskutinių matytų - Kankiniai