Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Rūta

Tikrai geras, saunus darzelis. Abieju siu metu lopselinuku grupiu Zvirbliuku ir Kiskuciu aukletojos nuostabios. Tikrai vieninteli trukuma matau, ta vasarine aukletoju ir grupiu kaita, bet turbut vasaromis daugelyje darzeliu panasios problemos....
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 04 17, 08:37)
laba diena

zinau, kad si darzeli lanko vaikai su kalbos sutrikimais.
Kiek kartu logopedas dirba su vaikuciu asmeniskai per savaite?
ar matote pagerejimas? ir siaip, kaip darzelis ir aukletojos?
Aciu!


Vaikučius su kalbos sutrikimais i logopedines grupes i ši darželį priima nuo 4 metu, kiek teko bendrauti su vadovybe buvom pasitikti neprofesionaliai ir priešiškai, kiekvienas atvejis individualus, tad pakeičiau nuomone ir motyvacija dingo vien tik nuo nekorektisko bendravimo su direktore ir jos pavaduotoja! Netgi tiesiai šviesiai buvo pasakyta, kad tose grupėse vaikai nekalbantys ir mums nebus jokios naudos. Jei būtume papuole i bendro ugdymo grupe, taip pat buvo pabrezta, kad logopede gausim vos 10 min i savaite, nes ji dirba puse etato ir darbo planai jau perpildyti, motyvavau PPT pažyma, bet ji pasirodo, pasak vadovybės ne prioritetas!
Atsakyti
sveikos
kas naujo Rutoje logopedinese grupese?
Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darlingkrbe: 29 rugsėjo 2014 - 11:49
O kaip Jums Kūlvesrtukų grupės šeimininkėlė? Man ji tokia bjauri,visad pikta,ant vaiku rėkia,kartais net nesiskuklina,net jei ir tėvai netoliese yra atėję paimti vaikučių..
Idomu ar būtų galima kažką padaryti,kad jos nebebūtų? biggrin.gif
Atsakyti
Beje,kadangi si tema ziuriu jau gana pamirsta,tai sakau gal butu galima rasti grupiu temeles atskiras? Pvz Zvirbliuku,kiskuciu ar Kulverstuku?
Atsakyti
Gal kas zino,ar dabar registruojantis i si darzeli pagal naujaja priemimo tvarka,ziuri deklaruota gyvenamaja vieta ar jau nebesvarbu? Kaip suprantu,dabar darzeliai pagal seniunijas suskirstyti g.gif Tarkim anksciau mums priklause pagal gyvenamaja vieta "Zirmuneliai",bet dabar jei seniunija Zirmunu,tai galim ir i "Ruta" registruotis? Paaiskinkit kas su tuo susiduret blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2015 01 04, 14:48)
Gal kas zino,ar dabar registruojantis i si darzeli pagal naujaja priemimo tvarka,ziuri deklaruota gyvenamaja vieta ar jau nebesvarbu? Kaip suprantu,dabar darzeliai pagal seniunijas suskirstyti g.gif Tarkim anksciau mums priklause pagal gyvenamaja vieta "Zirmuneliai",bet dabar jei seniunija Zirmunu,tai galim ir i "Ruta" registruotis? Paaiskinkit kas su tuo susiduret blush2.gif  4u.gif

į visus darželius registruojama tik per savivaldybės sistemą. deklaruota gyvenamoji vieta darželiui priklausančioje seniūnijoje - pagrindinis ir pirmasis prioritetas. paskaitykit savivaldybės puslapyje. ta sistema jau tuoj nebesivadins nauja - nebe pirmi metai jai
Atsakyti
Turėjome patirties su keliom šio darželio auklėtojom. Daugiausia su Marija, Renata ir Diana. Vienareikšmiškai geriausią įspūdį paliko Renata ir Diana. Su vaikais pastoviai yra dirbama, jie yra lavinami, jiems yra įdomu ir jie vis sužino kažką naujo. Begalinė auklėtojų fantazija ir noras dirbti nuolat džiugina ir stebina nuostabiais vaikų darbeliais (darbelių kiekiai po Marijos atrodė neįmanomi, po kelis per savaitę), Renatos išradingumui ribų nėra, vaikai grupėje draugiški ir LAISVI.. Dažnai organizuojami renginiai, ne tik darželio teritorijoje, bet ir važiuojama toliau, per darželyje rengiamas šventes vyksta vaidinimai, o ne eilių deklamavimas vaikus sustačius į eilutę, tėvai pastoviai gauna informaciją apie savo vaikus ir jų nuotykius, dažnai ir su nuotraukomis. To negalėčiau pasakyti apie auklėtoją Mariją, liūdna, niūru, neįdomu, man pasirodė, kad ir vaikai ten kažkokie suvaržyti, lavinimo prasme taip pat mums pritrūko, kažkas lyg ir vyksta, lyg ir užsiimama kažkiek su tais vaikais, kol nežinojome, kad būna geriau, džiaugėmės ir tuo ką turėjome.. sakyčiau, Marijos auklėjimas labiau panašus į „palikti vaiką močiutei“, t.y. gal nuo 1 iki 2-3 metų kai vaiko poreikiai nedideli, reikia tik keisti pampersą (taip tokių buvo) ir pan. tokia auklė ir tiktų, tačiau kai pamatai, kad būna geriau, negali patikėt, kad būna taip blogai. Renatos visko galima teirautis, su ja malonu bendrauti, ji noriai išklauso ir įsiklauso į visus pastebėjimus, ko negaliu pasakyti apie Mariją. Tiesa, auklėtojos Marijos padorumą parodo jos pomėgis apkalbinėti kitų vaikų tėvus, platint informaciją apie jų darbovietes, kas iš tėvų ką pasakė, padarė, kartais nemalonu buvo net klausytis, nes tokių smulkmenų apie kitų vaikų šeimas žinoti visiškai nesinorėjo, todėl tikrai gaila, kad vaiką auklėjo toks žmogus. Kas norės paprieštarauti, prašau nesivarginti, ir kad vaikai prisiriša prie auklėtojų ir jas myli taip pat man ne argumentas, ir Norvegijoje vaikai atimami iš girtuokliaujančių, smurtą prieš juos naudojančių mamų ir jie nenori jų palikti ir jie jas myli, NES NEMATĖ GERESNIO GYVENIMO.. taip kad jeigu kažkas ir galit rinktis – rinkitės kas geriau Jūsų vaikui. Sėkmės!
P.S. Susidūrėme ir su kitom šio darželio auklėtojom (Neringa, Erika, Rima, Ala.. ) – kiek matėm viskas tiko ir patiko, tikrai nieko blogo negaliu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Isaac'sMary @ 2015 02 09, 18:34)
Turėjome patirties su keliom  šio darželio auklėtojom.  Daugiausia su Marija, Renata ir Diana. Vienareikšmiškai geriausią įspūdį paliko Renata ir Diana.  Su vaikais pastoviai yra dirbama, jie yra lavinami, jiems yra įdomu ir jie vis sužino kažką naujo. Begalinė auklėtojų fantazija ir noras dirbti nuolat džiugina ir stebina nuostabiais vaikų darbeliais (darbelių kiekiai po Marijos atrodė neįmanomi, po kelis per savaitę), Renatos išradingumui ribų nėra, vaikai grupėje draugiški ir LAISVI.. Dažnai organizuojami renginiai, ne tik darželio teritorijoje, bet ir važiuojama toliau,  per darželyje rengiamas šventes vyksta vaidinimai, o ne eilių deklamavimas vaikus sustačius į eilutę, tėvai pastoviai gauna informaciją apie savo vaikus ir jų nuotykius, dažnai ir su nuotraukomis. To negalėčiau pasakyti apie auklėtoją Mariją, liūdna, niūru, neįdomu,  man pasirodė, kad ir vaikai ten kažkokie suvaržyti, lavinimo prasme taip pat mums pritrūko,  kažkas lyg ir vyksta, lyg ir užsiimama kažkiek su tais vaikais,  kol nežinojome, kad būna geriau, džiaugėmės ir tuo ką turėjome.. sakyčiau, Marijos auklėjimas labiau panašus į „palikti vaiką močiutei“,  t.y. gal nuo 1 iki 2-3 metų kai vaiko poreikiai nedideli, reikia tik keisti pampersą (taip tokių buvo) ir pan. tokia auklė ir tiktų, tačiau kai pamatai, kad būna geriau, negali patikėt, kad būna taip blogai. Renatos visko galima teirautis, su ja malonu bendrauti, ji noriai išklauso ir įsiklauso į visus pastebėjimus, ko negaliu pasakyti apie Mariją. Tiesa, auklėtojos Marijos padorumą parodo jos pomėgis apkalbinėti kitų vaikų tėvus, platint informaciją apie jų darbovietes, kas iš tėvų ką pasakė, padarė, kartais nemalonu buvo net klausytis, nes tokių smulkmenų apie kitų vaikų šeimas žinoti visiškai nesinorėjo, todėl tikrai gaila, kad vaiką auklėjo toks žmogus. Kas norės paprieštarauti, prašau nesivarginti,  ir kad vaikai prisiriša prie auklėtojų ir jas myli taip pat man ne argumentas, ir Norvegijoje vaikai atimami iš girtuokliaujančių, smurtą prieš juos naudojančių mamų ir jie nenori jų palikti ir jie jas myli, NES NEMATĖ GERESNIO GYVENIMO.. taip kad jeigu kažkas ir galit rinktis – rinkitės kas geriau Jūsų vaikui. Sėkmės!
P.S. Susidūrėme ir su kitom šio darželio auklėtojom (Neringa, Erika, Rima, Ala.. ) – kiek matėm viskas tiko ir patiko, tikrai nieko blogo negaliu pasakyt.



Dar kartą įsitikinau, kad nei už ką negalima tikėti anonimine SM išmintim. Viskas kas pasakyta apie auklėtoją Mariją yra visiška netiesa. Puiki auklėtoja, gera pedagogė, diskretiškas žmogus. Labai gaila, kad šiai auklėtojai teko patirti tiek streso dėl visiškai nepagrįstų kaikurių tėvelių kabinėjimosi, visi džiaugėmės kai jie paliko mūsų grupę. Dabar atmosfera grupėje puiki, baigėsi skundų rašymai, isteriški puldinėjimai ant kitų tėvų ir auklėtojų.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Gal kas žino kiek grupių ir kiek vaikučių žada priimti nuo šių metų rudens? Kokios bus auklėtojos? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Nieks nesiruošia į šį daržiuką leisti savo atžalų ? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki!

Siūlome vietą ANTAKALNYJE, lopšelyje-darželyje "Voveraitė", gim. 2012 m.

Norime vietos ŽIRMŪNUOSE, darželiuose Rūta, Ramunėle, Žirmūnėliai ir kiti.

8-640 22942
Atsakyti