Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Neirodyta, bet as galvoju, biggrin.gif kad pagal aptemtuma, labiau aptempiancia tvarka juos galima isdestyti taip: straight, slim ir skinny.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 04 25, 14:18)
Ačiū, kam patikom ir kam nelabai biggrin.gif
Skonio reikalas, bet jau kad kojom per šalta, tai tikrai prašovėte  biggrin.gif Laipsnių ten kokių 17 buvo, tik vėjuota truputį, užtai ir megztinį aprengiau. O jau kojos tikrai nesušalo, gi ne basas ir net ne su sandalais kokiais  biggrin.gif

Man tas derinukas 10 balu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir si kart kepure labai labai tinka wub.gif
KOjines? Kokios kojines? Kam tos kojines? lotuliukas.gif Mes pavasari/vasara irgi taip vaikstom...atrodo silta, bet del vejo megztuko reikia, bet kojom juk nesalta drinks_cheers.gif Cia net netiktu kojines... drinks_cheers.gif
Man net keista tu kojiniu "reikejimas" visur...siaip net nesu maciusi kad Toms tipo batukus su kojinem nesiotu g.gif ax.gif na bet daug LT ir su sandaliais kojines deda...tai... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 26 balandžio 2013 - 00:08
QUOTE(eLBė @ 2013 04 25, 22:47)
Neirodyta, bet as galvoju,  biggrin.gif kad pagal aptemtuma, labiau aptempiancia tvarka juos galima isdestyti taip: straight, slim ir skinny.

Teisingai.
Atsakyti
Tynka, labai grazu wub.gif wub.gif

del kojiniu tai suprantu,kad mamom krenta i akis wink.gif nesakau,kad ju cia reikia,bet tiesiog tas plika koja kur matosi atrodo ,kad salta,nes vaikis su siltu megstuku smile.gif

o man tai sito tipo batai tai kaip skudureliai, nezinau ar cia nexto,bet nexto tai niekam tike,tokie vienkartiniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 balandžio 2013 - 08:31
erikiux, toms batukai labai faini, toli grazu jie ne skuduriukai 4u.gif
Tynka, labai grazu, labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2013 04 26, 09:30)
erikiux, toms batukai labai faini, toli grazu jie ne skuduriukai  4u.gif 
Tynka, labai grazu, labai patiko  wub.gif

sorry pamasciau,kad nexto, ne sten tai sudu sudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 26, 10:58)

Va čia tai sutinku visu 100 pr drinks_cheers.gif

Sea Girl oi tik nesakykite,kad visą pavasarį ir vasarą kojinių visai nereikia,kad ir pas jus tongue.gif kai šilta ar avalynė yra tokia,kur kojinės nereikalingos,tai ir aš nemaunu jų biggrin.gif šiaip yra ir vasarinių plonų kojinaičių biggrin.gif nes tikrai ne visus bačiukus,kad ir vasarinius,eina dėvėti be kojiniukių tongue.gif

Tynka- žinoma-skonio reikalas 4u.gif dėl šaltumo ir nebandžiau pataikyti,bet taip foto atrodo mano akims biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 26 balandžio 2013 - 10:16
QUOTE(JEma @ 2013 04 25, 12:47)
Kalbejau su gydytoja tuo klausimu, kokia turetu buti avalyne vaikuciu iki 3m ir iki 4m. Tai sake siaip vienareiksmiskai su uzkulniu, lanksciu paduku ir tt sad.gif Na tipo kitokia avalyne tinkama tik sventems (trumpalaikiam apsiavimui). Tai va ir mastau jau kokiu basuciu reiks, kad tikrai butu patogios bet tuo paciu ir grazios  doh.gif  Pernai pagrinde Ecco su uzkulniu devejom tai speju ir siemet tokias pirksim...

QUOTE(angelelisane @ 2013 04 25, 13:46)
as ir esu girdejus kad kietas uzkulnis ir lankstu spadukas pries keleta savaiciu pasiemem ortopedines, uzkulnis kietas kaip ir turi but , bet jau pado kietumas   medinis toks jausmas... maniskes kulniukai i vidu krypsta , su jom stilius ir ne kazka biggrin.gif

siulyciau paskaityti straipsni apie batukus mirksiukas.gif
http://www.veidas.lt...gos-vaiko-pedos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 26 balandžio 2013 - 12:29
QUOTE(asedita @ 2013 04 26, 12:24)
siulyciau paskaityti straipsni apie batukus  mirksiukas.gif
http://www.veidas.lt...gos-vaiko-pedos

drinks_cheers.gif patiko man sis straipsnis

kas del kojiniu, tai turiu pupai vasarai ilgas iki keliu, baltas... tik dabar suku galva kaip jas derint, su kokiais batukais, gal kas kokiu derinuku imesit, butu labai smalsu paziuret? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 04 26, 19:58)

pritariu, nexto turėjom, tai vajei doh.gif
Papildyta:
Hm į lauką ėjom:)
user posted image

čia po striuke paslepem..neturim tokio žalumo viršaus, reiks ieškot biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Prie tomsų ir apskritai visų tokio tipo batukų kojinės nenešiojamos schmoll.gif Kai dedu conversus, ar kokius kitokius batukus, tai dedu ir kojines.
o tomsų kokybė nereali, labai labai man patinka, ir tikrai ne skuduriukai toli gražu. Nerealiai jais džiaugiuosi. O kadangi iš natūralios medžiagos, tai ir koja kvėpuoja, galima ir vasarą nešioti kai nėra labai karšta.

jbaniukaityte, patiko "laukinis" bigsmile.gif tik pastebėjimas, ta elektrinė spalva jau panašesnė į mėlyną nei į žalią biggrin.gif
Atsakyti
Ir man laukinis labiau patinka biggrin.gif
O dėl spalvytės, na realiai tai labiau į žalią ji man..
Na bet vis tiek jokio padoraus viršaus neturim tokios spalvytės:)
Atsakyti