Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

na ir mūsų siandieninis ir vel su ta kepure ,kuri kitom nepatinka o mums labai ji miela biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vajei vajei kokie grožiai Vilmuteees ir linos13..Labai jau mamukai šauniai viską derinate. Tiesiog tiesiog..,labai gražu smile.gif

Papildyta:
Ačiū, kam patikom..
P.S., lina13, man regis Jūsų švarkiuką ir perėmėm mes:)
Atsakyti
Lina, labai grazu. wub.gif
Kas del kepures, man ji nelabai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 07, 21:51)
Vajei vajei kokie grožiai Vilmuteees ir linos13..Labai jau mamukai šauniai viską derinate. Tiesiog tiesiog..,labai gražu smile.gif

P.S., lina13, man regis Jūsų švarkiuką ir perėmėm mes:)

aciū 4u.gif acha is mūsų svarkiukas,jums graziai labai jis thumbup.gif
Papildyta:
[quote=pukepuke,2013 05 07, 22:10]
Lina, labai grazu. wub.gif
Kas del kepures, man ji nelabai ziurisi 4u.gif
aciū 4u.gif zinojom kad su kepure nepatiksim biggrin.gif bet ką daryti vaiko mylimiausia ,kitos neuzdesi nors spintoje jų turim dabar daug
Atsakyti
Lina, man tai tokios kiepkos patinka, bet ar ji nemazoka? Nes dabar kaip kokiam vyskupui ant paties virsugalvio blush2.gif biggrin.gif Man jos norisi kad tokio laisvumo turetu... Bet kai bernu neturiu tai gal nelabai nusimanau doh.gif blush2.gif

Atsakyti
Lina labai grazu, wub.gif man kepure tai atrodo labai maza, vos laikosi,bent jau nuotraukoje unsure.gif kaip nuo kudikio nuimta unsure.gif

visi kiti derinukai irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 05 08, 08:01)
Lina, man tai tokios kiepkos patinka, bet ar ji nemazoka? Nes dabar kaip kokiam vyskupui ant paties virsugalvio  blush2.gif  biggrin.gif  Man jos norisi kad tokio laisvumo turetu... Bet kai bernu neturiu tai gal nelabai nusimanau  doh.gif  blush2.gif

aciū 4u.gif ne ji nemaza biggrin.gif tik vaikas dūksta tai pats uzsideda kaip jam norisi ,norejau visai nuimti paveiksluojant tai supyko uzsidejo ir laike su ranka ir nustūme visai ,ciūt ant pakaušio laikėsi biggrin.gif kitose foto matosi kad tip top ji
Papildyta:
[quote=erikiuxxx,2013 05 08, 08:28]
Lina labai grazu, wub.gif man kepure tai atrodo labai maza, vos laikosi,bent jau nuotraukoje unsure.gif kaip nuo kudikio nuimta unsure.gif

visi kiti derinukai irgi wub.gif
aciūsmagu kad patikom 4u.gif del kepures parasiau,nemaza tik sūnelis vyru nori būti, viskas as pats biggrin.gif nenoriu ,netinka,tinka...
Atsakyti
pukepuke , ciku caku , jbaniukaityte , Asstule ačiū ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lina13 ačiukas 4u.gif man ir labiau patiko foto kur be kepurės bigsmile.gif (skonio reikalas,man jos tokios visai nepatinka ax.gif ) dailus derinukas,kažkas minėjo,kad netinka ruda-raudona...labai tinka thumbup.gif viskas suderinta thumbup.gif ar tik ne nauja šukuosena bernaičio ??
Atsakyti
[quote=vilmuteeee,2013 05 08, 14:25]

lina13 ačiukas 4u.gif man ir labiau patiko foto kur be kepurės bigsmile.gif (skonio reikalas,man jos tokios visai nepatinka ax.gif ) dailus derinukas,kažkas minėjo,kad netinka ruda-raudona...labai tinka thumbup.gif viskas suderinta thumbup.gif ar tik ne nauja šukuosena bernaičio ??
ACIŪ 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif va va stebuklingas tas mūsų kepuriukas kiek atsiliepimų sulaukem biggrin.gif biggrin.gif
tai vadinas dar mus pamatysit su ja biggrin.gifo del šukuosenos tai buvom kirpykloje, pusiau kirptas pusiau luptas biggrin.gif biggrin.gif kirpėjų siaubas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina13: 08 gegužės 2013 - 14:51
Vis užsuku pažiūrėti kaip vaikai puošiami wub.gif Pati idėju pasisemiu...
O čia mano zuika pavasariu džiaugiasi... Tik foto telefoninė... blush2.gif
user posted image
user posted image
Tik pirštinės čia ne į temą blush2.gif Pamiršom namie, o rankinėje tik tokios mėtėsi...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 08 gegužės 2013 - 15:07
Sveiki, pasirodom šiandienos,paskui išsirengėm:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 05 08, 21:22)
Sveiki, pasirodom šiandienos,paskui išsirengėm:)

Labai labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti