Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

Patarkite kaip pradėti manikiurininkės darba.Patarkite kokias priemones reikia susipirkti,kaip tai dirbti,kokias knygas skaityti ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
O kursus kokius bent lankei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 05 26, 21:20)
O kursus kokius bent lankei? biggrin.gif

Aš noriu išmokti be kursu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(širdulė @ 2006 05 26, 20:30)
Aš noriu išmokti be kursu. ax.gif
Tu cia juokauji,ar rimtai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei rimtai,tai labai jau neatsakingas poziuris.....
Atsakyti
O tu pati sau moki padaryti manikiura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2006 05 26, 21:35)
Tu cia juokauji,ar rimtai? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei rimtai,tai labai jau neatsakingas poziuris.....

Aš negaliu lankiti kursu nes turiu 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lala @ 2006 05 26, 21:40)
O tu pati sau moki padaryti manikiura?  g.gif

Biški noku. ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone-be sansu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 05 26, 23:16)
Mano nuomone-be sansu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif buti gera manikiurinke reikia tureti daug igudziu ir dideles fantazijos, nulakuoti graziai, ispudingai ir tvarkingai nagus.
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 27, 07:45)
drinks_cheers.gif  buti gera manikiurinke reikia tureti daug igudziu ir dideles fantazijos, nulakuoti  graziai, ispudingai ir tvarkingai nagus.

Na,įgūdžiai ateina su laiku,gi visos manikiūristės nuo nulio pradėjo; labai didelės fantazijos irgi nelabai reikia,kai dabar tiek pavyzdžių. Kad ir išmokau gražiai lakuotis nagus,fantazijos nestokoju,bet dar manikiūriste būti schmoll.gif Svarbiausiai,manau, reikia šio amato teorijos ir praktikos pagrindų... Gi ne vien lakuoja manikiūristės...
Atsakyti
manau kad nelabai Tau iseis be jokiu teoriniu ir tuo labaiu praktiniu ziniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(širdulė @ 2006 05 26, 21:05)
Patarkite kaip pradėti manikiurininkės darba.Patarkite kokias priemones reikia susipirkti,kaip tai dirbti,kokias knygas skaityti ir t.t. 4u.gif

As manau, kad galetum susirasti kokia manikiuriste, kuri tau sutiktu padeti ( pamokintu, pasakytu ka ir kur nusipirkti) namuose. mirksiukas.gif
Atsakyti

Geriausias tai temos pavadinimas gun_bandana.gif:

Na, bet jei klausiate... Jei turit noro, tai tik pirmyn! Aišku, kad užtruks, kol gausite reikiamų įgūdžių, bet viskas įmanoma, jei turėsite noro ir ryžto. Priemonėmis pasidomėti keliaučiau į parduotuves, kurios prekiauja grožio salonams skirtomis prekėmis. Teorinių žinių ieškočiau internete. Praktinius įgūdžius įgyčiau "manikiūrindama" visas drauges ir kaimynes biggrin.gif
Svarbiausia - labai norėti ir nepasiduoti 4u.gif Ai, galva ant pečių irgi nemaišo mirksiukas.gif

Atsakyti