Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(Juodaakė @ 2011 04 06, 15:27)
Įdomus požiūris  biggrin.gif O jau su kursų baigimo pažymėjimu būtinai dezinfekuos darbo vietą ir įrankius? Tik todėl, kad kursų metų tai buvo išgirsta?  biggrin.gif

Manau galima dirbti be kursų baigimo pažymėjimo. Apskritai, galima dirbti bet kokį darbą be jokio "popieriuko", jei tik tą darbą išmanai  4u.gif

Legaliai ir pagal visas normas NEgalite dirbti manikiurininkes darbo be tam
igytų kvalifikaciju!

Turite tureti draudima ir būti kvalifikuota.
Jei vieno ar kito neturite - papulsite į didele bėda kada!

Taip, jei manikiūrą tik kaip hobi norite daryti tada nieko nereikia!
g.gif

Papildyta:
Violetikas pilnai sutinku su jūsų ilgu atsakymu!

Aš tik negaliu patiketi kad yra dar tiek daug kitaip mastanciu!
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(laima27 @ 2010 11 12, 19:03)
gal kas galetumet patarti,as labai noriu buti profesonalia manikiuriste bet negaliu sau leisti is kart tokius kursus ,tad ka man rekomenduotumet pirmiau baigti tik manikiuro ar pirma nagu(geliu arba akrilu) priauginimo kursus,tam kad jau galeciau si ta dirbt namu salygom ir toliau tobulintis.ar butina moket profesonaliai atlikti manikiura tam kad galetum priauginti nagucius nes manau kad su priauginimais daugiau darbelio butu

Pirmiausia ir būtiniausia yra baigti manikiuro kursą.
Bent jau kur aš gyvenu, nieks tau neleis mokytis priauginamu nagu kurso be pirmiau turėto manikiuro kurso, kvalifikacijos.

Gal pas kokia drauge ar pažįstama galite 'pasimokyti' pradmenų, kad paskui lengviau kursuose butų. O geriausia tai nueiti į kelis gerus salonus ir pažiūrėti kaip viskas daroma.

Kartais gali imti ir net pasikeisti nuomone kad tos specialybes išvis nebenorite.

Sekmės! :-)

Atsakyti
QUOTE(Juodaakė @ 2011 04 06, 15:27)
Manau galima dirbti be kursų baigimo pažymėjimo. Apskritai, galima dirbti bet kokį darbą be jokio "popieriuko", jei tik tą darbą išmanai  4u.gif

Tikrai ne bent koki be popieriuko - keistas poziuris biggrin.gif
Atsakyti
Tema skirta ne tik meistrėms, bet ir kiekvienai, kuri tvarkosi ir gražinasi savo, draugės, mamos ar sesers nagučius pačios mokinasi, tobulėja, semiasi idėjų, dalinasi savo patirtimi...

http://public.fotki....uradarausipati/

šio puslapio idėja padėti 'pradedančiosioms' gauti informaciją, pamatyti pavyzdžių, kad galėtų pradėti ir būtų lengviau mokintis...

P.S. tikiuosi atsiras norinčių prisidėti prie šio albumo pildymo pavyzdžiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 rugsėjo 2012 - 21:37
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 12, 22:35)

Vat tai dekui, dabar bus ramu 4u.gif
Keliu tema su "Kinetics violetavu geliuku", nors foto kazkoks melynas man gavosi g.gif Ar spalvoti Kinetics jum nesitraukia nuo krashteliu? g.gif
user posted image
Atsakyti
oooo,kaip gerai,turim tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 12, 23:49)
Keliu tema su "Kinetics violetavu geliuku", nors foto kazkoks melynas man gavosi g.gif Ar spalvoti Kinetics jum nesitraukia nuo krashteliu? g.gif

kai kada taip, turiu ir aš tą violetavą , su baltu sumaišius irgi graži spalvytė gaunas wub.gif

Tiesa,labai gražu wub.gif

Įkelsiu darbelius kitų meistrių,likusius senuos namučiuos,kurių greit nebeliks

SummerXXX
user posted image

Pythonica
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

SECREAT,
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 rugsėjo 2012 - 22:18
Ir mano

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 rugsėjo 2012 - 22:28
Ieskojau bendraminciuose bet aptikau cia biggrin.gif
Super,kad nreiks galvot ka galima det ,ko ne ir ka rasyt galima ,ko ne smile.gif
Rogrinta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu baigusi manikiuro kursus ir priauginimo geliu kursus, bei higieninio pedikiuro kursus. Bet tai buvo 2008 metais, kaip manote, jei dabar pradeciau dirbti, tai ar eiti vel i bazinius kursus ar geriau tik i seminarus ar tobulinimosi kursus? Mane labai domina Egidijos studijoje mokomos programos. Noriu ir konkursuose dalyvauti ir dirbti bei, jeigu pasiseks, atsidaryti savo studija. Kiek laiko, mazdaug, reikia dirbti, kad butu galima planuoti atsidaryti savo dirbtuvele? smile.gif Ir ar tai dar imanoma zaliam zmogui, kai dabar taip atpige sios paslaugos? Is anksto aciu uz komentarus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 09 13, 16:04)
Sveikos, esu baigusi manikiuro kursus ir priauginimo geliu kursus, bei higieninio pedikiuro kursus. Bet tai buvo 2008 metais, kaip manote, jei dabar pradeciau dirbti, tai ar eiti vel i bazinius kursus ar geriau tik i seminarus ar tobulinimosi kursus? Mane labai domina Egidijos studijoje mokomos programos. Noriu ir konkursuose dalyvauti ir dirbti bei, jeigu pasiseks, atsidaryti savo studija. Kiek laiko, mazdaug, reikia dirbti, kad butu galima planuoti atsidaryti savo dirbtuvele? smile.gif Ir ar tai dar imanoma zaliam zmogui, kai dabar taip atpige sios paslaugos? Is anksto aciu uz komentarus. 4u.gif

Atidarant kažką ar pradedant tik sau dirbti yra gana sunki užduotis.

Aš patarčiau jums pirmiausia kažkur įsidarbinti, tik padirbus ilgesni laiką salone kur viskas bus duodama, apmokinama jų produktais jus geriau perprasite visa šita reikalą.

Nesvarbu ką mes gyvenime ismokstame, jei nepraktikuojame - tuoj įgūdžiai ir visas zinojimas dingsta.

Beto vos ne tai kad turite tuo gyventi, savais gražiais nagais, domėtis tendencijom ir visa kas su tuo susiję.

Kai jausites jau patogiai ta ką darote tada galvokite tik apie sau dirbti.
O svarbiausia kuriant savo bizni - pradeti nuo mažu mokesčiu, tai yra nežiūrėti į prabangias vietas ypač jei dar klienturos nesusikurete.

Sekmės :-)
Atsakyti
aciu rogrinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ko nekraunat nieko,laisvė juk biggrin.gif

user posted image

Atsakyti