QUOTE(Juodaakė @ 2011 04 06, 15:27)
Įdomus požiūris
O jau su kursų baigimo pažymėjimu būtinai dezinfekuos darbo vietą ir įrankius? Tik todėl, kad kursų metų tai buvo išgirsta?
Manau galima dirbti be kursų baigimo pažymėjimo. Apskritai, galima dirbti bet kokį darbą be jokio "popieriuko", jei tik tą darbą išmanai

Manau galima dirbti be kursų baigimo pažymėjimo. Apskritai, galima dirbti bet kokį darbą be jokio "popieriuko", jei tik tą darbą išmanai

Legaliai ir pagal visas normas NEgalite dirbti manikiurininkes darbo be tam
igytų kvalifikaciju!
Turite tureti draudima ir būti kvalifikuota.
Jei vieno ar kito neturite - papulsite į didele bėda kada!
Taip, jei manikiūrą tik kaip hobi norite daryti tada nieko nereikia!

Papildyta:
Violetikas pilnai sutinku su jūsų ilgu atsakymu!
Aš tik negaliu patiketi kad yra dar tiek daug kitaip mastanciu!

Papildyta:
QUOTE(laima27 @ 2010 11 12, 19:03)
gal kas galetumet patarti,as labai noriu buti profesonalia manikiuriste bet negaliu sau leisti is kart tokius kursus ,tad ka man rekomenduotumet pirmiau baigti tik manikiuro ar pirma nagu(geliu arba akrilu) priauginimo kursus,tam kad jau galeciau si ta dirbt namu salygom ir toliau tobulintis.ar butina moket profesonaliai atlikti manikiura tam kad galetum priauginti nagucius nes manau kad su priauginimais daugiau darbelio butu
Pirmiausia ir būtiniausia yra baigti manikiuro kursą.
Bent jau kur aš gyvenu, nieks tau neleis mokytis priauginamu nagu kurso be pirmiau turėto manikiuro kurso, kvalifikacijos.
Gal pas kokia drauge ar pažįstama galite 'pasimokyti' pradmenų, kad paskui lengviau kursuose butų. O geriausia tai nueiti į kelis gerus salonus ir pažiūrėti kaip viskas daroma.
Kartais gali imti ir net pasikeisti nuomone kad tos specialybes išvis nebenorite.
Sekmės! :-)