Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(Signa... @ 2012 11 06, 20:16)
as tai visur viesai "pripyskinu", kad ISTRINKIT NE SAVO FOTO. Arba, "LABAI GRAZUS DARBAS, GAILA, KAD NE JUSU " biggrin.gif
Zinokit istrina, tik viena kart ant naglos "uzsiroviau", tai gincytis dar pradejo kazka.... Bet kai mano klientes uzsipuole, tai vistiek gavo trinti lauk.

thumbup.gif biggrin.gif va va ir man norisi kazka panasaus parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 11 06, 20:57)
Jau ne pirmą kartą matau keleto iš jūsų darbelius ir nervai nelaiko, taip ir norisi parasyti, kad išimtų ne savo foto.

Nu blyn, senai ten nebuvau, gal reik eit patikrint biggrin.gif

Išbandžiau šiandien 3D auksinį gelį, nu fotkėj efekto nesimato unsure.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 06 lapkričio 2012 - 21:22
is kur tas geliukas? user posted image
user posted image
user posted image
laukiam papeikimu,aciu thumbup.gif
Atsakyti
Zivilaite,db zinau kas tu bigsmile.gif ziuriu naguciai matyti,o po to prisiminiau kad FB pas save macius 4u.gif
Klevo lapukai patinka bigsmile.gif
Rogrinta-grazuu 4u.gif
Atsakyti
taip taip,secret,pasikvieciau jus i draugus. vis pavarvinu seile ziuredama i jusu ir rogrintos darbelius blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ir ne čia klausiu,bet gal neužvirs didelė diskusija,kad gaučiau atsakymą 4u.gif gan ilgai buvau prisiauginusi nagučius, dabar laukiuosi,tad bandau susidraugauti su naturaliais smile.gif šventems labai noriu susitvarkyti nagus,nes paprastas lakavimas visiskai nelaiko.. max 1d jei nedarau buities darbų. Noriu patarimo,ką darytis ar ilgalaikį lakavimą ( bijau kad nelaikys) ar pasidengti nagučius geliu ?
Atsakyti
QUOTE(zivilaite123 @ 2012 11 07, 07:30)
taip taip,secret,pasikvieciau jus i draugus. vis pavarvinu seile ziuredama i jusu ir rogrintos darbelius blush2.gif

prasyciau be JUS,as labai nesmagiai jauciuosi,nes vis bandau itikinti save,kad dar esu labai jauna biggrin.gif o as is tamstos berods ideja nusiziurejusi esu,nes angles tuos visus tigriukus megsta,tai pasibandymui noresis su geliniais lakais kazko smile.gif

Grantee-siulyciau meginti lakavima pradzioje,kaip pigesni varijanta pabandymui smile.gif bet kada ta geli spesite uzsideti smile.gif
Atsakyti
A neee,ten ne Zivilaites pvz buvo,kitos mergaites biggrin.gif paskutiniu metu tiek nauju draugu,kad nebesusigaudau jau kas ir kur ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilaite123 @ 2012 11 06, 23:44)
x-is kur tas geliukas?

xx- laukiam papeikimu,aciu  thumbup.gif

x- iš Trendnails

xx- lauki? tai sulauksi biggrin.gif Pirmam viskas ok, o va antram ir trečiam iš tikro man trūksta prailgintos nago plokštelės rolleyes.gif Bet tas violetinis ir mėlynas labai spalvos gražios, tu ten dar kažkokius blizgalus ant jų dėjai? g.gif Ant violetinių dailė labai patiko, jei tai dailė rolleyes.gif

QUOTE(SECREAT @ 2012 11 07, 00:44)
Rogrinta-grazuu  4u.gif

Ačiū aciuks.gif

QUOTE(zivilaite123 @ 2012 11 07, 09:30)
vis pavarvinu seile ziuredama i jusu ir rogrintos darbelius blush2.gif

O aš pavarvinau neseniai į Jolkuces darbus, įlindus į gelinio lakavimo temą. Tik vat klausimas iškilo, kodėl ten nieks meistrų nevaiko ir darbų netrina, gal mes galėtumėm nebūt taip nuošaly, ir su savo priauginimais ir korekcijom varyt į gelinių nagų priauginimo temą g.gif Čia šiaip pamastymui, nes pati nežinau ar taip geriau būtų ar ne
Atsakyti
Prieš ir po -"Iš rudens į žiemą" biggrin.gif Pamiršom iš kart pafotkint,tai nusprendėm šiandien,atėjus į korekciją biggrin.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
rogrinta keiska bliod fotiko nustatymus !!!!!!!!!! Jopana visi nagai ir pirstai vien geltonam fone, va tode tavo 3D ir namatyt to aukso, nes jis i bendra fona susilieja ir jokio grozio.O nagai dailus smile.gif O paskutiniam variante lapukai graziau man bigsmile.gif bigsmile.gif negu tos "skaros" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zivilaite123 @ 2012 11 06, 21:44)
[url=http://www.radikal

Man su lapukais pirmieji link dusios, visi kiti ir forma ir smailas galetu but patvarkytas dailiau smile.gif
Atsakyti
DEJAU DVIGUBA PRANCUZA TAMSEI RUDA GALIUKA SU GELIU LAKU O ANTRA TAMSEI VIOLETINIUS BLIZGIUS,LABAI PATIKO KAIP GAVOSI. TAI,KAD MAMA ISMOKE I VISUS KREIPTIS JUSU lotuliukas.gif ACIU DEL FORMOS TAISYSIUOSI
O TIE TRENDNAILS GELIAI GERI? GALVOJU APIE MOSAIK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivilaite123: 07 lapkričio 2012 - 18:57