Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(simutek @ 2012 11 14, 23:18)
Brangioji Rogrinta, deja kainu surasytu one stroke nera, parasyta kad vietu yra, o paskambinus suzinojau kad nebera. Ten ne fcb profilis, kad kasdien ji atnaujintu mirksiukas.gif o paklausiau ar kas yra baigusios ir idomu ka apie tuos kursus mano. Ta psl as kiaurai isilgai islandziojusi smile.gif

Sorry ax.gif Manau visos kurios baigusios, tikrai patenkintos, nes niekas kitų kursų negyrė. Vėlgi turbūt geriausia pas Egidiją biggrin.gif Aš irgi kažkada planuoju į juos, žavi mane ta dailė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 11 15, 00:19)
taip, galima suklijuoti silko pagalba.

gal galite parsyt kokiu priemoniu tam reiktu? ar imanoma namuose paciai susiklijuot? esu dekinga jums uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 11 14, 16:59)
Koks tikslas į kiekvieną postą mest tą pačią Egidijos studijos nuorodą  biggrin.gif Gi viskas ten yra, ir programos,ir kiek dienų trunka,ir kiek kainuoja, ir kada vyksta, kiek liko vietų kiek ne. Gi palandžiokit po tą psl.

as kiek matau puslapyje tai lapkricio 26d. vietu nera, o dbr papildomas kursas organizuojamas 29d. tad galite registruotis. mirksiukas.gif
As taip pat bw siuose kursuose, man labai patiko, nors realiai ta ka moke retai panaudoju, pvz rozes ar kzk pan, as klasikines gelytes papeckiolinu ir gerai lotuliukas.gif nes mazai pas mane yra klienciu kurios nori ilgai pasedeti, o visa ta daile reikalauja laiko smile.gif bet as rekomenduoju siuos kursus, nes tai puiki proga kzk ismokti toms kurios susipykusios su daile, pvz kaip as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 11 15, 14:17)
As taip pat bw siuose kursuose, man labai patiko, nors realiai ta ka moke retai panaudoju, pvz rozes ar kzk pan, as klasikines gelytes papeckiolinu ir gerai lotuliukas.gif  nes mazai pas mane yra klienciu kurios nori ilgai pasedeti, o visa ta daile reikalauja laiko smile.gif

Nu šiaip, kai ranka įgudus ši dailė pagreitina darbą, nes šiaip gėlytėtę nupiešt ir nuspalvint daaaaug daugiau laiko reik, nei panaudot one strke techniką mirksiukas.gif Net aš,kuri jokių dailės kursų nebaigus, stengiuos one stroke naudot, nors net nemoku, bet man greičiau,nei šiaip kažką piešt
Atsakyti
Manikiuristes ir pedikiuristes,kokius instrumentus naudojate? Man reikes viska susipirkti "nuo-iki", tai mastau, ar investuoti i brangesnius ir kaip sako kokybiskus, ar pigesni instrumentai irgi labai geri? Siulo susipirkti is Gehwol
http://www.gehwohl.d...ik/instrumente/

Idomu is kur kitos mergaites pirkotes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule007: 15 lapkričio 2012 - 16:02
O gal kas noretu is Vilniaus kartu lekti i Egidijos papildoma kursa 29d Kaune? Senai jau noriu i juos, o mano kompanjone nepasiraso si kart lekt i kauna biggrin.gif
Atsakyti
Patarkite i ka atkreipti demesi perkant freza ir UV (ar geriau LED) lempa?
http://www.kosmeda.e...galiai-768.html
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 11 15, 19:17)
O gal kas noretu is Vilniaus kartu lekti i Egidijos papildoma kursa 29d Kaune? Senai jau noriu i juos, o mano kompanjone nepasiraso si kart lekt i kauna  biggrin.gif

nu gi negedink manes dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif kompanjone kita karta leks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 11 15, 21:17)
O gal kas noretu is Vilniaus kartu lekti i Egidijos papildoma kursa 29d Kaune? Senai jau noriu i juos, o mano kompanjone nepasiraso si kart lekt i kauna  biggrin.gif

Oi kaip norėčiau,ale jau klienčių prisirašius tom dienom,kažkaip er vėlai sumasčiau doh.gif Be to aš varau 28 d. į "mixart" ax.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 11 15, 22:22)
nu gi negedink manes

Cha cha kam išsidavei, gėda pelėda tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, renkamos merginos, kurios noretu nemokamo manikiuro ir pedikiuro, taip pat naguciu priauginimo smile.gif Darbai bus atliekami stebint detytojai.
Miestas Kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule007: 16 lapkričio 2012 - 13:39
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 15, 21:22)
nu gi negedink manes dabar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  kompanjone kita karta leks  tongue.gif

O ka daryt, kai mane isduodi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti