Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(mascarra @ 2012 11 29, 19:35)
Dėkui už pasidalintą išmintį  drinks_cheers.gif  tai vat kad tos klientės tai ateina, tai išeina, vieni priauginimai, taip apie juos nusimanau (ta prasme reikiamas priemones)  smile.gif  dėl lakų irgi mastau daug pradžioj neprisipirkti, kokius 10 spalvų, o jau daugiau investuoti į ilgalaikį, higieninio manikiūro priemones  blush2.gif bet pagrinde mąstau orentuotis į priauginimą, tik kad aš vis dar labai ilgai darau, iki 4 valandų  blush2.gif  bet tikiuos su laiku pagreitėsiu  rolleyes.gif  šeip dirbu su geliu, bet norėčiau ir akrilo  smile.gif  šeip man iš idėjos labiau ir patinka akrilas, tik vat tie pinigėliai į viską remiasi  tongue.gif

na salone su akrilu yra sunkiau, nes tada turi buti pritaikyta spec, kad ventiliacija ir pan, kitaip net kolegos pyks, vis del to kvapas nera is maloniuju. Pvz pas mus salone, tai daugumai nepatinka, galva svaigsta ir pan. dar kitur net kaimynai skundziasi, jei ventiliacija bloga padaryta, nes tada per visus aukstus tas kvapas eina.
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 11 29, 18:51)
na salone su akrilu yra sunkiau, nes tada turi buti pritaikyta spec, kad ventiliacija ir pan, kitaip net kolegos pyks, vis del to kvapas nera is maloniuju. Pvz pas mus salone, tai daugumai nepatinka, galva svaigsta ir pan. dar kitur net kaimynai skundziasi, jei ventiliacija bloga padaryta, nes tada per visus aukstus tas kvapas eina.

Nu joo, kvapas nekažką biggrin.gif namie tik atsidarydavau skysčio buteliuką iškarto namiškiai pradėdavo rėkti, kad smardinu namus biggrin.gif biggrin.gif Dėl to kai pasibaigiau turimus akrilo miltelius, įsigijau gelį smile.gif

O šeip su kokiom firmom dirbate? Girdėjau čia nemažai CNI ir Maple gerbėjų smile.gif Aš tai pasikliaunu Kinetics geliais, labai man patinka jų permatomas Light gel, su juo labai gerai formuoti nagą ant formų smile.gif Kamufliažinis Kinetics visai nieko, tik norėtųsi daugiau maskavimo iš jo smile.gif
P.S. Nieko prieš, jei įkelsiu savo poros darbelių nuotraukyčių? blush2.gif Įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Sorry kad didelės nuotraukos, fb tokios jau buvo, bandysiu kitas apmažinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 29 lapkričio 2012 - 19:35
QUOTE(mascarra @ 2012 11 29, 19:32)

P.S. Nieko prieš, jei įkelsiu savo poros darbelių nuotraukyčių?  blush2.gif  Įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Papildyta:
[i
Sorry kad didelės nuotraukos, fb tokios jau buvo, bandysiu kitas apmažinti  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Dailu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2012 11 29, 20:32)
Nu joo, kvapas nekažką biggrin.gif namie tik atsidarydavau skysčio buteliuką iškarto namiškiai pradėdavo rėkti, kad smardinu namus biggrin.gif biggrin.gif Dėl to kai pasibaigiau turimus akrilo miltelius, įsigijau gelį smile.gif

O šeip su kokiom firmom dirbate? Girdėjau čia nemažai CNI ir Maple gerbėjų smile.gif Aš tai pasikliaunu Kinetics geliais, labai man patinka jų permatomas Light gel, su juo labai gerai formuoti nagą ant formų smile.gif Kamufliažinis Kinetics visai nieko, tik norėtųsi daugiau maskavimo iš jo smile.gif
P.S. Nieko prieš, jei įkelsiu savo poros darbelių nuotraukyčių?  blush2.gif  Įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Papildyta:
ti  blush2.gif

saunuole, super, darbai tikrai labai grazus nail.gif as tai mixuoju firmas, skaidrus gelis Magnetic, kamufliazas irgi Magnetic, baltas Kinetics, spalvoti geliai cni, heaven nails, perfect nails, trend nails.... dbr noreciau prie trendu gelio pereiti, man visai patiko. smile.gif
tarp kitko Magnetic formeles (zalios) man ziauriai patiko, dbr pabandymui uzsisakiau is ebay The edge nails formeles paziuresiu kokios jos bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 11 29, 20:15)
saunuole, super, darbai tikrai labai grazus nail.gif  as tai mixuoju firmas, skaidrus gelis      Magnetic, kamufliazas irgi Magnetic, baltas Kinetics, spalvoti geliai cni, heaven nails, perfect nails, trend nails.... dbr noreciau prie trendu gelio pereiti, man visai patiko. smile.gif
tarp kitko Magnetic formeles (zalios) man ziauriai patiko, dbr pabandymui uzsisakiau is ebay The edge nails formeles paziuresiu kokios jos bus. smile.gif

Ačiūūū blush2.gif Aš tai naudoju kinetics formeles, dar išmokė mane pažįstama kaip padaryti kad lenktesnę C formą išgauti smile.gif Jei norėsite, galėsiu pasidalinti turima informacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2012 11 29, 22:21)
Ačiūūū  blush2.gif  Aš tai naudoju kinetics formeles, dar išmokė mane pažįstama kaip padaryti kad lenktesnę C formą išgauti  smile.gif Jei norėsite, galėsiu pasidalinti turima informacija  biggrin.gif

bigsmile.gif nagi nagi bigsmile.gif prasom dalintis patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2012 11 29, 21:32)
O šeip su kokiom firmom dirbate?

Oi pas mane visiškas mixas biggrin.gif
Pagrindas t.y. bazė ir skaidrūs statybiniai geliai- Trendnails
Kamufliažas - CNI arba Kinetics, priklausomai nuo situacijos
Topas- Nail secret arba Baha
Spalvoti- daug firmų, kekvienoj galima atrast kažkokio tai gėrio, čia jau nuo spalvų pigmentacijos prikauso. Aišku kiek suprantu Trendnails pirmauja dėl savo kokybės, bet dėl didelės kainos, daug kas ieško alternatyvų kitur

Gražūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 30 lapkričio 2012 - 08:54
O panos kaip čia patogiau įkelti foto? biggrin.gif Nes anas kėliau per fbb, o šitų nenoriu per fb kelti schmoll.gif

Jau radau kaip biggrin.gif
Na tai dalinuosi patirtim drinks_cheers.gif
My Webpage
[URL=http://images9.fotki.com/v1542/photos/6/2299126/11366521/CforlmaCopy3-vi.jpg]
[URL=http://images18.fotki.com/v329/photos/6/2299126/11366521/CforlmaCopy-vi.jpg]
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2012 11 30, 10:53)
O panos kaip čia patogiau įkelti foto?  biggrin.gif  Nes anas kėliau per fbb, o šitų nenoriu per fb kelti  schmoll.gif

Na tai dalinuosi patirtim  drinks_cheers.gif 
My Webpage
[URL=http://images9.fotki.com/v1542/photos/6/2299126/11366521/CforlmaCopy3-vi.jpg]
[URL=http://images18.fotki.com/v329/photos/6/2299126/11366521/CforlmaCopy-vi.jpg]

Blyyn kažkokia betverkė gaunasi doh.gif Bandau dar kartą biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Vo db kažkas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 30 lapkričio 2012 - 11:06
QUOTE(mascarra @ 2012 11 30, 11:05)
O panos kaip čia patogiau įkelti foto?  biggrin.gif  Nes anas kėliau per fbb, o šitų nenoriu per fb kelti  schmoll.gif

Vo db kažkas gavosi  biggrin.gif

Galvojau kazkas naujo, alia zinomas variantas 4u.gif Aciu uz pasidalinimus, manau naujokems labai pravers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 30, 14:00)
Galvojau kazkas naujo, alia zinomas variantas 4u.gif  Aciu uz pasidalinimus, manau naujokems labai pravers thumbup.gif

matai kaip, net nežinojau kad sena metodika blush2.gif Na taip, gal pravers naujokėms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 30, 16:00)
Galvojau kazkas naujo, alia zinomas variantas 4u.gif  Aciu uz pasidalinimus, manau naujokems labai pravers thumbup.gif

drinks_cheers.gif
TIK KAM TERLIOITS SU PLAUKU DAZU TUBELEMIS, KAI GALIMA PANAUDOTI STATYBU DARBAMS SKIRTA FOLIJA. JI PARDUODA MATUOJAMA, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 11 30, 16:47)
drinks_cheers.gif
TIK KAM TERLIOITS SU PLAUKU DAZU TUBELEMIS, KAI GALIMA PANAUDOTI STATYBU DARBAMS SKIRTA FOLIJA. JI PARDUODA MATUOJAMA,  4u.gif

Matai, net nežinojau kad tokios būna blink.gif Mane mokino su plaukų dažais ax.gif
Atsakyti