Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (206 tema)!

mergaites,o cp nerenkat? ax.gif
Atsakyti
mergaites labai labai reikia prisijungianciu prie macys batuku,perkant tris poras papildoma 30%off gaunam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilita @ 2013 04 18, 17:11)
mergaites,o cp nerenkat? ax.gif

bendru nerenkam, o asmeninius pageidaujancioms nuperkame.
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2013 04 18, 18:00)
13 dydis padukas isoreje per ilgiausia vieta - 20cm. Sunaus koja 18cm, tai laisvas daug.maz centimetras lieka. Tao sakyciau atitinka dydi smile.gif

Aciu. 4u.gif but gerai isgirsti apie suaugusiuju dydzius ax.gif sau vis gundausi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 04 18, 12:17)
Mergiukai,

o siaip vaikiski minnetonkai didinti ar mazinti?  g.gif

QUOTE(eglejtree @ 2013 04 18, 12:23)
Man ir butu idomu isgristi....koki dydi turite ir kiek cm pedute  4u.gif

Bent jau mums pasitaike mazinti, pirkau savo damai tokius
http://www.ebay.com/...=item48536a703f
nors jos kojyte tikrai siaura ir keltis nedidele bet savo kojytes niekaip neimontavo per prieki
Atsakyti
Akribos firmos laikroduku ispardavimas

worldofwatches

juicy couture - velour treningams uz pilna kaina - 30% off

juicy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 18 balandžio 2013 - 17:30
kartojuos, bet labai laukiam macys - mot batukams uzsakymu su 30% off
Atsakyti
Junkites prie TALBOTS.Sale prekems 30 proc. nuolaida!
Atsakyti
tik siandien -30% off timbeland viskam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nuoroda
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2013 04 18, 17:19)
Aciu.  4u.gif but gerai isgirsti apie suaugusiuju dydzius  ax.gif  sau vis gundausi

Mano visi batai 10 dydzio - emiau ir Minnetonkas 10 - tiko puikiai ir dar vos vietos lieka, man super. Bet zinau kas pirko mazesni dydi - sake kad kokiu puse dydzio didinti.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2013 04 18, 17:25)
Bent jau mums pasitaike mazinti, pirkau savo damai tokius
http://www.ebay.com/...=item48536a703f
nors jos kojyte tikrai siaura ir keltis nedidele bet savo kojytes niekaip neimontavo per prieki

Tai gal patiems maziausiems maziukai buna g.gif
Nes kiek reviews perziurejau, ir is savo patirties - daug maz atitinka, ir net i didesne puse..
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2013 04 18, 19:58)
Mano visi batai 10 dydzio - emiau ir Minnetonkas 10 - tiko puikiai ir dar vos vietos lieka, man super. Bet zinau kas pirko mazesni dydi - sake kad kokiu puse dydzio didinti.. smile.gif

Mano pusinis dydis lyg ir. Amzinas galvos skausmas.....10/11. Pedsakas 27cm. Didziaja dali parsisiustu batuku teko pardavineti.
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2013 04 18, 18:58)
Papildyta:

Tai gal patiems maziausiems maziukai buna g.gif
Nes kiek reviews perziurejau, ir is savo patirties - daug maz atitinka, ir net i didesne puse..

Neisivaizduoju pirkau toddler 7 taip pat galvojau bus didinti, nes moteriski tikrai bent jau man didinti, ir nelindo kojyte per ta pati prieki kur karoliuku siuvinejimai, o taip gaila rolleyes.gif
Atsakyti