Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(savita1 @ 2013 04 08, 16:00)
The Mountain maikes nupirkau su 15% nuolaida smile.gif

Super. Labai idomu kaip jos gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 08, 17:23)

Aš jas gyvai Vilniuje atsitiktinai BIG'e mačiau, gyvūnų prekių parduotuvėje bigsmile.gif Bet ten tik kelios maikutes kabėjo, man pasirodė nuotraukose gražesnės blush2.gif Bet gal man tik taip pasirodė g.gif
Atsakyti

Parduodu Jcrew Café capri in red tartan kelnytes wub.gif Taip ilgai lauktos ir per didelės verysad.gif

user posted image
user posted image
Spalva: BOHEMIAN RED MULTI
Dydis: 2
Kaina 145 Lt 130 Lt

Nuoroda
Atsakyti
Ačiū mergytės už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jcrew bliuskytės grožis wub.gif http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRPUHD7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 08 balandžio 2013 - 17:09
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 04 08, 17:23)

Tos maikutės gyvai TIKRAI nėra tokios gražios:-( Turiu 3 skirtingas. Pati tekstūra nelabai, o piešinukai TIKRAI ne tokie, kaip internetinėje foto.... Bet sūnus nešioja ir pats įdomumas, kai įeina į kambarį, tai ne į žmogų žiūrėti norisi, bet į šuns akis.... Na iš tiesų turėti tokią, jei nešioji tokio tipo maikutes, visai smagu. rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas užmatėt nuolaidų lietpalčiukams pavasariui, panelei su ūgiu 140 cm 4u.gif
Atsakyti
Nauji, 38 dydis, 250 lt, Vilnius.
http://www.yoox.com/...p...M&sizeId=13
user posted image
Atsakyti
Ateinu padekoti uz visus grozius wub.gif RL - niekada nenuvilia - tases grozis ir odos minkstumas - nerealus wub.gif RL sortukai - kaip tik ant mano uzpakaliuko thumbup.gif Kelsi dagger tasyte irgi wub.gif na o arbata - paragausiu is ryto 4u.gif Aciu visai komandai 4u.gif
Atsakyti
Alaniuk, iki keliu siandien dalinsi? noreciau atvaziuoti, bet tik kai kamsciai aprims mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2013 04 08, 12:10)
Siaulietem laiskeliai surasyti.
Ilmona ,nenusiunciu jums info del atsiemimo.

O cia kokios dienos siunta grizusi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2013 04 08, 16:50)
Alaniuk, iki keliu siandien dalinsi? noreciau atvaziuoti, bet tik kai kamsciai aprims mirksiukas.gif

Dalinsiu iki velumos, galite atvaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 04 08, 18:10)
O cia kokios dienos siunta grizusi  g.gif  blush2.gif

29d.
Atsakyti