Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamoc @ 2013 04 09, 11:03)
gal galite imesti nuorodele ir kokia spalvele turite?  4u.gif

http://www.maccosmet...aler/index.tmpl
http://3.bp.blogspot...00/IMG_0333.jpg
Mano spalva NC20, šviesi ji, bet ne per šviesi, į gelsvumą. Bet reikia google paieškot pagal pavadinimą nuotraukų jei norit spalvą išsirinkti, nes čia kas puslapyje parodyta tai visai neatitinka realybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 09 balandžio 2013 - 10:24
QUOTE(adrija @ 2013 04 09, 10:11)

Dior show 4u.gif jis ne vandeniui atsparus, bet jei pirty ir baseine labai nešlapini galvos, tai man išlaiko puikiai, jei šlapini, žinoma, kad nuteka, bet labai kultūringai, kažkaip geriau nei kiti, pakanka pirštu perbraukt paakį ir kaip nebūta juodumo thumbup.gif tiesa, norinčioms lėlės blakstienų netiks ax.gif
Atsakyti
Visoms labai aciu uz nuomones 4u.gif

QUOTE(amirrr @ 2013 04 09, 12:05)
Dėl dezodoranto, aš irgi neseniai klausiau mergaičių nuomonės, buvo tikrai daug už ir prieš, na galvoju pabandysiu.. ir... nusivyliau, kvapas iš tikrųjų ne mano, man jis labiau vyrišką primena, ir tepimo būdas nepatiko, kartais pro ta skylute kai šauna, tai nėra kur dėti to kiekio smile.gif tai liksiu ištikima Clarins (nors ten irgi aliuminio yra lyg  g.gif )

Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2013 04 09, 10:48)
Gal kas gali patarti kur ieskoti MK laikrodziu? Ar buna jiems nuolaidu? Bloomingdalea gaila nepagavau sad.gif
Ar bloomingdales daznai ismeta papildomu kodu?
Buciau dekinga, jei kas atsakytu smile.gif

Buna palyginus gan daznai cia kodai 4u.gif

Tuoj pirksiu theperfumespot, paskui noreciau TheBalm paimti, prisijunkit su 50% nuolaida dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 09, 08:59)
Verti $ jie  wub.gif  tik nepatariu pirkti tų palečių, geriau po vieną spalvą atskirai. Tos paletės ir brangiau išeina. Aš custom pirkus ten kur gali kokius nori susidėti, sulūžo man ta dėžutė, padužo šešėliai  doh.gif

drinks_cheers.gif O kaip suluzo? Nukrito? g.gif

QUOTE(Gisana @ 2013 04 09, 09:04)
Kaip geriau po vieną, kur didesnėse dėžutėse? Mane tai nerivna tokie po vieną, labai norėčiau, kad paletėje būtų, ir vietos tiek neužima..  blush2.gif kokias spalvas turite?

Galima nusipirkti paletes susideti seseliams, yra 2, 4 ir 15 seseliu paletes, labai patogu, nes issirenki tik tas spalvas kuriu reikia smile.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 09, 09:36)
Ir dar noriu pagirti MAC Studio Finish spf35 concealer, kaip tik gavau dabar jį.

Man irgi jis superinis, tik vasarai reiks tamsesne spalva isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 04 09, 11:05)
Dėl dezodoranto, aš irgi neseniai klausiau mergaičių nuomonės, buvo tikrai daug už ir prieš, na galvoju pabandysiu.. ir... nusivyliau, kvapas iš tikrųjų ne mano, man jis labiau vyrišką primena, ir tepimo būdas nepatiko, kartais pro ta skylute kai šauna, tai nėra kur dėti to kiekio smile.gif tai liksiu ištikima Clarins (nors ten irgi aliuminio yra lyg  g.gif )

Man jis irgi nepatinka rolleyes.gif Clarins rutulinis irgi nelabai, pats paciausias is naudotu visgi yra Matis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 04 09, 11:43)
drinks_cheers.gif O kaip suluzo? Nukrito? g.gif
Galima nusipirkti paletes susideti seseliams, yra 2, 4 ir 15 seseliu paletes, labai patogu, nes issirenki tik tas spalvas kuriu reikia smile.gif
Man irgi jis superinis, tik vasarai reiks tamsesne spalva isigyti ax.gif

Nenukrito, ji tokia gležna ta paletė man, įskilo viršutinis dangtelis, nežinau kaip g.gif
O kur tas paletes atskirai pirkti? g.gif Aš tiesiai iš MAC pirkau 4x custom palette tai jos jau su šešėliais kartu, tik kad išsirenki norimas spalvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 09 balandžio 2013 - 10:54
QUOTE(savita1 @ 2013 04 09, 11:44)
Man jis irgi nepatinka rolleyes.gif Clarins rutulinis irgi nelabai, pats paciausias is naudotu visgi yra Matis ax.gif

O Matis kokia kaina gaunasi ir kur perkat? rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nedovile @ 2013 04 09, 11:08)
Lastcall buna geru kainu,tik reikia pasekti mirksiukas.gif

Aciu, bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 04 09, 12:00)
O Matis kokia kaina gaunasi ir kur perkat?  rolleyes.gif

http://www.feeluniqu...-Deodorant-50ml
As kazkada esu ir Lt pirkusi, kaina apie 70Lt gal, jau tiksliai neprisimenu.
Atsakyti
Niu ir as uzbegsiu padekoti kaip visada sauniai komandai uz siuntinuka. oro_buckis.gif

Truputuka pakomentuosiu.
TARGET grazuoliai, tokie stilingi wub.gif , tik truputuka i didesne puse, tad kieno pusiniai dydziai tikrai manau irgi tiktu.
http://www.yoox.com/...p...TT&sizeId=7

O "Pedro Garsia" atitinka dydy, tik verksiu, neykisu per kelty kojos, o tokie ydomus, tikrai neliksit nepastebeta. Jauciu reiks imti didesni dydy, kad tilptu koja. Siulau , gal kam tiks ir patiks. smile.gif

Pirkti is YOOX.
Dydis -7 [ tinka siaurai 37 dydzio kojytei, arba platesnei 36.5]
Spalva kaip foto-sviesi ruda.
Kaina tik 225 lt. [Pradine-625$]

http://www.6pm.com/p.....zfcTest=mat:1

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 09 balandžio 2013 - 11:22