Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kuri nors jau naudojot ši nauja Dior tusa - Diorshow Iconic Overcurl Mascara - ir galetu pasakyt nuomone ar jis tikrai taip uzriecia, didina ir per d nenutepa paakiu ? 4u.gif

http://www.sephora.c...p?skuId=1497940
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pranase: 09 balandžio 2013 - 13:43
Theperfumespot nupirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 04 09, 13:34)
Na su tais aulais tai loterija ko gero. Bet kiek as pirkau tai man nei vieni nepapuole placiu, o foto atrodydavo kad bus platus. 4u.gif

Nemanau kad bus platus. g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2013 04 09, 14:16)
Labukas, mergaites, vel prasau jusu nuomoniu  rolleyes.gif

Kuri rinktis?  ax.gif

Man irgi abu nelabai blush2.gif As siaip aisku uz keramika, bet sis modelis man negrazus blush2.gif
Atsakyti
sveikos , kas siunciates sampunus gal galit pasakyt kiek uz siuntima sumokat uz 1l sampuno arba kondicionieriaus . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveco @ 2013 04 09, 15:05)
sveikos , kas siunciates sampunus gal galit pasakyt kiek uz siuntima sumokat uz 1l sampuno arba kondicionieriaus . smile.gif

1 l sveria virš kg, o kg siuntimas 14 USD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 09, 14:36)
Tepu su sigma f70 šepetėliu ir pasklaidau su pirštais. Maskuoja tikrai jis gerai. Aš jį tepu prieš kremuką su spalva, po to dar kiek pamaskuoju jeigu reikia

O koki kremuka su spalva naudojate? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Savitai su Rudaplauke ir Alaniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jcrew megztukasMy Webpage ir baltinukaiMy Webpage in dark oak nerealūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2013 04 09, 14:16)
Labukas, mergaites, vel prasau jusu nuomoniu  rolleyes.gif

Kuri rinktis?  ax.gif

1. Baltas, keramika
user posted image
2. Kreminis, plastikas
user posted image

Man abu labai labai wub.gif wub.gif , pirkčiau 1 good.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 09, 14:12)
Jus turbut juokaujat, nes 10 dydis atitiks koki 40 arba 41 dydi, o Jusu pagal peda yra 38,5  rolleyes.gif Jums maximum 9 reikia

Taip, tikras 38,5 mano blush2.gif 8 dydzio bijau, kad mazi butu, o 9 nera biggrin.gif Cia pasiteiravau, su viltim, kad kazkam mazinti pasitaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 04 09, 15:14)
O koki kremuka su spalva naudojate?  4u.gif

Laura Mercier nude spalvą dabar turiu tai labai gerai dera su nc20 concealer'iu 4u.gif Bet čia šviesūs atspalviai, aišku ne patys šviesiausi, bet vasarą turbūt tamsesnio reikės
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 09, 15:28)
Laura Mercier nude spalvą dabar turiu tai labai gerai dera su nc20 concealer'iu  4u.gif  Bet čia šviesūs atspalviai, aišku ne patys šviesiausi, bet vasarą turbūt tamsesnio reikės

Mastau vasarai gal koki kremuka su spalva nusipirkti, sviesi pudra baigiasi, tamsesnes dar turiu, bet norisi kazko lengvesnio, tik kazkodel visada galvojau, kad kremukai su spalva palieka veida blizgu g.gif vis bijau bandyt su misria oda 4u.gif Man reikia, kad gerai sulaikytu blizgesi 4u.gif
Atsakyti