Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2013 04 11, 13:42)
DIOR
Mano draugei sunku su juo dazytis, sako, kad reikia iprasti, ismokti. Jai sepetelis per didelis ir per stambus. Bet ji megsta klasikini chanel, kuris vos vos paryskina blakstienas. O man sis tusas pats paciausias, kiek isbandau vis kitus, vis vien sugriztu prie sio.

Gal reikia pabandyt, man is tuso reikia apimties, ilgio ir taip uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 04 11, 13:42)
DIOR
Mano draugei sunku su juo dazytis, sako, kad reikia iprasti, ismokti. Jai sepetelis per didelis ir per stambus. Bet ji megsta klasikini chanel, kuris vos vos paryskina blakstienas. O man sis tusas pats paciausias, kiek isbandau vis kitus, vis vien sugriztu prie sio.

Buvau si atsisiuntusi, bet ir man sepetelis per didelis buvo ax.gif , dazydama aki issimozojau, bet ir efekto jokio ispudingo nepadare...reikia, matyt, igudimo gerai pasidazyti su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 04 11, 13:44)
aš kovo 23 d.išsiunčiau Jomashop užsakymą, dar skaičiukų negavau  unsure.gif  gali būti, kad neatsiūs?  unsure.gif
o taip laukiu auskariukų  blush2.gif

As 03.25 d. irgi laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 11, 12:44)
O kur perkat Helena Rubinstein?  4u.gif

Esu turejusi tigrini, cia LT is 24parfum siunciausi , tai tikrai patiko thumbup.gif

Paskutini pirkau Italijoje. Iš kiekvienos keliones aerouosto parsivezu tusa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2013 04 11, 13:52)
Paskutini pirkau Italijoje. Iš kiekvienos keliones aerouosto parsivezu tusa  4u.gif

Aisku, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 11, 13:46)
Gal reikia pabandyt, man is tuso reikia apimties, ilgio ir taip uztenka  biggrin.gif

mano blakstienos pakankamai ilgos. sitas tusas duoda labai daug apimties ir israiskinugumo. bet pradzioje turbut teks pazaisti kelis kartus, kol priprasit ax.gif

turejau ir HR, - patiko, bet lyginant su DIOR- maziau suteikia apimties ir bjauriau plaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 11 balandžio 2013 - 12:54
QUOTE(krista08 @ 2013 04 11, 13:41)
Normali, tikrai perka is cia  4u.gif

o ačiū bigsmile.gif mano mažoji bais nori wedge sneakerių tai radau gera kaina thumbup.gif
nežinau ar yra shipuks ten ,bet jungiames mergAičiai drinks_cheers.gif
http://www.famousfootwear.com/ dar kodukas 15% thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 11 balandžio 2013 - 12:58
Gal yra naudojanciu sia pudryte, ar tinka ji sausai odai? 4u.gif
http://www.sephora.c...22?skuId=899567
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 04 11, 10:42)
Junkitės prie CALVINKLEIN  drinks_cheers.gif  Yra papildoma -30% nuolaida  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Prisijungiau su maziuku.
Atsakyti
Sveikos,
Mergaites o GAP drabuziai atitinka dydzius ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos o siunčiant iš Sephoros prisideda kokie nors taxai kosmetikai? ar kvepalams? ir kada pirksite? ar vakare, jei atsiusciau apie 20 val. jau buut per velu? nepamenu pilno kremuko pavadinimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivute_DV: 11 balandžio 2013 - 13:25
QUOTE(sollo @ 2013 04 11, 13:34)
Mergaites,ar perkat iš čia ? dabar dar 15 % kodukas  4u.gif
ar normali čia pardė?
http://www.famousfootwear.com/

Perkam, viskas gerai su parduotuve 4u.gif
Atsakyti