QUOTE(silvaria @ 2013 04 12, 00:19)
Man man man geriau jokiu cia skyriu nebutu! Man man ju nereikia! Turiu JS!, kuria palaiko Simasius, kaip ir ata usa palaike palydedamas ji amzino poilsio vieta
.
Klausykit miela ponia! Tai yra tikrai MANO reikalas kaip MAN viskas atrodo. OMG, JUK kitaip būčiau apkaltinta suabsoliutinimu

Ir JŪS teigtumėtė, jog mano nuomone tų centrų nereikia APSKRITAI

ar ne?
Dievaž, jei laukčiaus, o nėštumas būtų komplikuotas, nežinau į kurią ligoninę pakliūčiau
Ir pasilaikykit savo svaičiojimus apie Jurgą Švedienę SAU, ir būkit maloni netaikykit žmonėm, kurie jokių reikalų su ja nėra turėję ir neplanuoja turėti.
Jei aiškiai parašiau.
P.S. Jau seniai esu pasižadėjus ignorinti jūsų užsipuolančius postus. Nes iš jūsų pusės nuolat jaučiamas toks paviršutiniškas lyginimas ir niekinimas. Bet kokia diskusija apie ligonines, namus, apie bet ką jus priveda iki pasityčiojinčių pasisakymų. Neadekvačių, nemandagių, tik jum vienai suprantamu kampu.
Kada suprasit, kad gimdymas uoj pvz. ne Santariškėse ar ne paklūstant pasenusiem medikų nurodymam nėra lygu gimdymas su JŠ

Ir nebūtina pilstyt po kiekvienu pasisakymu tokias nesąmones, atleiskit.
O gal čia jūsų tokia užduotis, ateit ir kiršint visus? Visi diskutuoja žmonės kaip žmonės...