QUOTE(dange @ 2013 04 29, 21:29)
Jei gerai pamenu, vaidaijk buvo darytas extra CP dėl placentos atšokos. Ar tikrai norite pasvarstyti, ką reiškia "gauti viską" leidus placentai užgimti ir virkštelei nupulsuoti konkrečioje situacijoje
QUOTE(Nikolia @ 2013 04 30, 00:17)
Dange o ne extra CP atveju, o tiesiog Cp virkstelei leidzia nupulsuoti?
Bet visos tos, kurios nesupranta, kad CP tik gelbeja gyvybes..ir galvoja koks tai geris, keli nezymus pjuviai..veikiausiai apie tai nesusimasto..ka gauna su ta virkstele naturaliai gimes vaikas ir mama, juk gimdant placenta dar issiskiria paskutine oksitocino doze..idomu kam ji reikalinga..kodel motule Gamta dar lyg uztvirtinimui ta doze suteikia..kokiu tikslu..?
naturalius dalykus reikia vertinti, branginti, gyventi darnoje su savimi, Dievu, gamta ir aplinkiniais, bet nereikia pervertinti iki tokio lygio, kad jau paskui nebeatskirti, kas tikrai reikalinga, naturalu ir SAVA, o kas jau new age ismislavones.. Tai, kas tinka (gal greiciau tiko) Australijos aborigenams, tai, greiciausiai nelabai kas lietingame, saltame ir tamsokame Baltijos regione.
Idomu, o tie patys Australijos aborigenai jau ne ligoninese gimdo?
Nezinau ne vienos gimdyves namuose Lietuvoje, kuri butu nekirpusi virksteles..
Aciu Dievui, gimdancios namuose seimos yra psichiskai ir visaip kitaip sveikesnes, nei noretu "spjauda" matyti..
Ai, as dar apie filma -
tai gal vis tik kas nors turit nuoroda i antraji filma? dar pora dienu turesiu laiko - perziureciau.
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2013 04 29, 23:27)
kadangi pati turejau anemija ir feritinas vienu momentu nestumo metu tebuvo 1, taigi domejausi, lankiausi pas hematologa ir man sake, kad anemija nesukelia didesnes kraujavimo rizikos, bet jei taip nutinka,k ad prasideda umus gausus kraujavimas, tai zala organizmui tokiu atveju buna didesne. del to as asmeniskai gimdymo plane rinkausi injekcija placentos isejimui, bet kaip minejau, gimdymo eigoje planai keitesi ir placenta gime naturaliai po 44min su minimaliu pakraujavimu. organizmas atsistate itin greitai.
o su injekcija maziau kraujuojama?

man dukart dare, treciakart ne, tai skirtumo lyg nebuvo.. ar cia tiesiog statistika ir kaip pasiseks?
Man kazkaip nesusisieja i logine taisykle anemija ir ta injekcija.. Ir kaip supratau, namie gimdant akusere praktikuoja ta injekcija?