QUOTE(ada21lt @ 2013 04 13, 11:04)
Nezinau ,ka googolis raso, bet mano vaikai atsimena kai kuriuos ivykius, nebutinai detales ir smulkmenas, bet kazka papasakoja. Yra toks idomus dalykas,kaip pakartojimai, pvz jei kazkur buvom pvz zoologijos sode, turim nuotraukas ir apie tai karts nuo karto pasnekam, tuos dalykus vaikai labai net gerai atsimena. Bet buna kazka is vis pamini apie ka net nebuvom kalbeje, ar net as buvau primirsuis.
Is patirties sakau- stebetinai daug prisimena.

. Ir plius ne prisiminimuose apie salis esme, o ispudziuose, vis naujose patirtyse, kurios tikrai lavina vaika. Man net niekada nebuvo svarbu, kad vaikai prisimintu vietas ar patirtis, tikrai ne del to veziojuosiu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 04 15, 09:15)
Atsiprašau už tiesmukiškumą, tiesiog rašau iš savo patirties. Arba žmogus pats iš savęs įdomus, arba ne. Arba jis domisi, apsiskaitęs, visapusiškas, arba verda savo sultyse ir nieko gyvenime nemato, tiesiog neįdomus žmogus, ribotas ir robotas, ribotos veiklos robotas. Gali būti veiklus žmogus, karjeroje pasiekęs, bet neįdomus, primityvus. Todėl galbūt neturėčiau apie ką kalbėti su parduotuvės vedėja, nes ji nieko galbūt nemato gyvenime, tik savo srities dalykus, neįdomi. Na tarkim, nesakau, kad būtent tokia tavo draugė

Ir galbūt tas nedirbantis vyras ar nei vienos dienos nedirbusi moteris, bet nepaprastai įdomūs žmonės, patys iš savęs ir dar kaip minėjau visapusiški, su kuriais būtų išties įdomu ir turininga bendrauti, jie šimtą kart įdomesni už betkurį kitą "robotą". Taip kad sunku čia kažką vertinti pagal tai, dirba ar ne, visai kiti dalykai susiję su įdomiu žmogumi.
100% pritariu, remiantis mano patirtimi. Esu sutikusi labai idomiu zmoniu tarp tokiu, kurie stereotipiskai turetu buti neidomus. Taipogi zmoniu uzsiimanciu ivairiapusiska veikla, daug keliaujanciu, bet atstumianciu savo ribotumu, na neidomus ir tiek.