QUOTE(Subjektyvi @ 2013 04 17, 11:21)
Tai ir neina kalba apie daugumą, jokiu būdu.
Nes ankstesniame komentare aiškiai parašei, kad nepažįsti ir kad neįmanoma taip gyventi, kai žmogus nedirba ir kapsi pajamos. Tai va kad įmanoma, realu ir yra tokie atvejai. Žinoma, kad ne visos, yra labai daug priklausomų moterų, kurios be vyro pinigų prapultų, gyvena priklausomybėje, išlaikomos nuo..iki, bet tavo komentaruose neišskirtos kitos moterys, kurios nors ir nedirba, bet nėra priklausomos nuo vyrų ar gyvena baimėje.
O kaip jos susikūrė tuos pajamų šaltinius, pačios savarankiškai, tėvai pirko, ankstesni vyrai pirko (gal buvo kokios sėkmingos barakudos
), paveldėjo - tai jau jų reikalas. Bet kad tokių moterų apskritai nėra (nes jų nepažįsti), tai netiesa.

O kaip jos susikūrė tuos pajamų šaltinius, pačios savarankiškai, tėvai pirko, ankstesni vyrai pirko (gal buvo kokios sėkmingos barakudos

Berods, ankstesniuose komentaruose jau buvau rašiusi, kad neturint kapitalo ir neturint jokio darbo ir užsiėmimo pinigai iš niekur neatsiranda. Ir tai jau tikrai buvau rašiusi, berods, keletų psl. anksčiau. dabar jau tingiu ieškoti.
Bet gi čia jau žaidimas žodžiais, esmė vistiek ta pati.
Neturint kapitalo ir neturint darbo pinigais nelyja. Jei lytų - ateitų pasaulio pabaiga

Jei manot kitaip - niekuo negaliu padėti, nes diskusija būtų tuščia

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 04 17, 11:24)
Kaip tai ne prie ko? Šioje temoje apie darželius gal ir ne, bet kai rašai apie nedirbančius žmones, kuriems dar ir kapsi, tai net labai prie ko. Visiems, kurie turi sėkmingai išnuomotus NT objektus, o tokių yra n, visiems kapsi. Nežinau, gal čia kažkam amerikas atradinėju, bet gi čia ne toks ir stebuklas 

Aš niekur nerašiau apie nedirbančius žmones apskritai. O apie jaunas moteris, kurios namie, pasibaigus mokamoms išmokoms, lieka vistiek su vaiku, o ne grįžta į darbą. Visuomet kalbu tik apie labai konkrečią socialinę grupę