Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Sveikinu įkopus į aukštumas ir smagu, kad kiekvienam jos kitokios thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif kažkada ir falenopsį pražydinti buvo kažkas neįtikėtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 08, 16:34)

Sakykit, o kaip per ji pirkimas organizuojamas ax.gif esu visai zalia, o taip norisi kokybiskos orchidejos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 08, 22:33)
Sakykit, o kaip per ji pirkimas organizuojamas  ax.gif esu visai zalia, o taip norisi kokybiskos orchidejos  wub.gif

Vat čia :

http://www.orchids.l...php?f=38&t=1484
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 05 08, 22:36)

Oi kaip aciu bigsmile.gif vyras jau siandien sake, kad pradedu uzsikresti orchideju manija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš pasigirsiu savo naujokėm blush2.gif dabar manija "ant margalapių" užplaukė doh.gif
Phalaenopsis philippinensis
user posted image

Paphiopedilum niveum
user posted image
Atsakyti
Sakykit, ar ne per anksti būtų vandas, dendrobius nešti į lauką ir juos ten palikti????
Atsakyti
As kolkas dar nenesu savo dendrobio i lauka,savaitgali dienos metu buvau isnesus pasidziaugti saulute,pas mus siuo metu ne itin silti orai kad nesti ilgesniam laikui,dar pakentesiu blush2.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as savo grazuole, per didele foto gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 09 gegužės 2013 - 13:16
Manau, kad dar tikrai gris salnos.
Atsakyti
QUOTE(Lašiaaalis @ 2013 05 09, 13:51)
Sakykit, ar ne per anksti būtų vandas, dendrobius nešti į lauką ir juos ten palikti????

o jus ne i kalendoriu ziurekit, o i ora. Taciau,kad dabar isnesit tiketina,kad po keliu dienu teks parsinest. mano sianakt jau daug kas nakvoja - 18 laispniu nakti silumos, net vasara ne visada tiek buna
Atsakyti
Mano ilgakasis phrag. caudatum "ant podiumo" biggrin.gif manau, kad tai "kasų" maksimumas, nes jos daugiau nebeauga.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 09 gegužės 2013 - 15:41